Лидл - 92

• 99 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз пак да си питам за дънките.  Embarassed Като се поносяжт смятате ли, че ще се отпуснат?

Другата седмица ще разберем. Wink сигурно ще се отпуснат

# 241
  • София
Аз пак да си питам за дънките.  Embarassed Като се поносят смятате ли, че ще се отпуснат?
малко поне със сигурност. Освен ако не ги свиеш допълнително с пране и сушене Wink

# 242
Не мисля. Доста са ластични.

# 243
Привет!

Пускали ли са преди конвектора, който ще се предлага в събота?
Много му се чудя за детската, ако някой може да сподели мнение, благодаря!

# 244
Нямам възможност да търся, а утре сутрин мога да мина през лидл, та дали апаратът за кръвно си заслужава?!? Нямам спомен да е коментирано преди.

# 245
Аз да кажа за огледалото понеже го похвалих, но това сега не е съвсем като моето.

# 246
  • София
На мен дамските блузи не ми харесаха, а и освен това дори ХS ще ми е голямо...... На детето взех 2 блузки и другото нехранителни неща - кори за лазаня, маскарпоне, сирене за мазане, олио, обичайните неща. Ще чакам аз шатрата на Сливница следващата седмица

# 247
  • СОФИЯ
Привет!

Пускали ли са преди конвектора, който ще се предлага в събота?
Много му се чудя за детската, ако някой може да сподели мнение, благодаря!

Аз го купих миналата година може би пак по това време мисля,че на същата цена. Цяла зима се отоплявахме с него и тази също се надявам  Mr. Green Доволни сме . Умна е  Simple Smile Задаваш и градусите до които искаш след това си спира до като спадне темп. в стаята. Може да се настрои да се изключи и сама . Общо взето е това поредната добра ел. техника от Лидъл.

# 248
Какъв цвят си взе? Аз утре ще отида до кварталния, дано има нещо
Сини, а исках черни.  Crossing Arms

Утре ще ходя за стягащо бельо, дано има останало и обичайните неща от хранителните.

# 249
Взех черната хелоуинска тениска с котешките очички. Пакет паста и картофени духчета за менюто на Хелоуин  Crazy

# 250
  • Вестерос
Аз се чудя за бельото, никога не съм носила,а имам малко корем и дали боди или само бикини, то под сутиена ли отиват бикините? Трябва ми за под рокли.

# 251
  • София
Онзи ден взех пресни фузили, на следващия ден ги отворих. Малко странно миришеха в началото, а са държани все в хладилник. Изядохме ги, нищо им нямаше и на тях, и на нас.
Мисля да мина да взема едни канелони, спанак и сметана. Стават чудни.

# 252
  • София
На мен също 38ми номер от черните ми "заспа", но и при мен е доста тясно в прасците. Аз мисля, че при носене леко ще се отпускат. Имам черни от миналата година, но те няма изобщо еластичност. Взех и сиви бикини, сутиен, обаче нямаше моя номер.

# 253
Няма да се отпуснат дънките, не разчитайте на това. Ластични са, не се отпускат. Имам подобни светло сини от Лидл от преди две години, все така са си по мен.

По прасците са тесни, но се обуват лесно, защото се разтягат и опъват от ластика. Идеални са за боти и ботуш сега за есента и зимата.

# 254
  • Вестерос
Моите всички се отпуснаха без едни от миналото ляво много светло сини

Общи условия

Активация на акаунт