Лидл - 92

• 99 101
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Сред коледните лакомства са марципаните.

Гледала ли си съдържанието му? Има ли много захар?

Не съм се зачитала в интерес на истината. От форума знам, че се прави от бадемови истории. А преди това си мислех, че марципан е нещо просто и долнопробно Blush, свързвах го с марципаните от моето детство, по соца...които си бяха евтини и по-долу от шоколада Кума лиса Laughing
 Вземала съм за проба с натурален шоколад, но са си доста сладички по принцип. Има всякакви разновидности на Фаворина, но наистина не съм се заглеждала по етикета, гледам бързо да ги подминавам Mr. Green

# 421
  • София
Питата кашкавал/2кг - пробва ли я някой?

# 422
  • София
И аз видях, че са изкарали коледните неща, марципана е там.
Аз не обичам, горчи ми обикновено.Този не съм го опитвала, но мразя като попадна на бонбон с марципан вътре. Като живеех с нашите, обичахме вечер да си вземем една кутия бонбони от Лидл(тези различните) и играехме на руска ролетка, на кой ще се падне гадния бонбон  Joy

Бях преди малко, исках да взема мозайка, но нямаше вече  Confused  Ще търся в някое детско магазинче.

# 423
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Купих на малката суитчърче и чорапогащници.Хелуинските неща дали ще ги намалят?

# 424
Тиквите вчера бяха намалени и сложени пред касите...с лев надолу, лев и нещо.. Peace

# 425
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да,да,взехме даже и днес са на тази цена.Искренно се надявах на шапките и костюмите.

# 426
  • Перник
Марципанът от захар се прави. И бадемово брашно  Peace

И аз това знам, но вчера потърсиш съдържанието му в google и намерих таблица за марципана на Favorina (нали това беше лидълската марка?), в която нещата изглеждаха по различен начин, затова ми беше интересно дали е вярно това?

Би ли споделила какво си открила, че ми стана интересно? Това, което аз намирам не ми изглежда притеснително (освен соевият лецитин евентуално). Иначе, у дома си го хапваме марципана (особено мъжът ми)  Simple Smile

# 427
И на мен ми стана интересно  Peace
Аз като Тета, от едно време ми е останало, че марципана е нещо гадно и нискокачествено.

# 428
И аз така. Обаче този с вкус на коледни курабийки бих го опитала. Предполагам ще има в четвъртък като ходя за пантофи Simple Smile Вече ми стана доста коледно

# 429
Пише, че е с 0 грама захар, 31 гр. въглехидрати, 1 от които - фибри. Източникът е myfitnesspal. За съжаление и довечера нямам път към Лидъл и не няма да мога да видя...

# 430
По соца едва ли истински марципан са ни пробутвали. Само името му е било такова...

Коледно, коледно....ама само покрай лакомствата се въртите, м Thinking Naughty Елха да украсите нещо, друго...нема, братче... Laughing

0 грама захар ли...не ми се вярва, бая са си сладки Thinking Но да не говоря наизуст де..

# 431
 Ето за марципана

И по соца

# 432
Пише, че е с 0 грама захар, 31 гр. въглехидрати, 1 от които - фибри. Източникът е myfitnesspal. За съжаление довечера нямам път към Лидъл и не няма да мога да видя...
Сигурно са с подсладител, чак пък грам да нямат  Thinking

# 433
  • Перник
Пише, че е с 0 грама захар, 31 гр. въглехидрати, 1 от които - фибри. Източникът е myfitnesspal. За съжаление довечера нямам път към Лидъл и не няма да мога да видя...
Сигурно са с подсладител, чак пък грам да нямат  Thinking

Може да е с глюкоза, въпреки че не ми се вярва, че ще се получи без (пудра) захар  newsm78

# 434
Стана ми интересно, следобед така или иначе имам път към Лидл, ще погледна състава.
Само че за кой вид марципан се отнася горното?

Общи условия

Активация на акаунт