Лидл - 92

• 99 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Днес се разорих.  Mr. Green  Взех суитшърти за трите дреболии, клин за девойката, термо дънки за баткото, термо блузата с мечето за дребния младеж. 
Изненадаха ме с коледните сладкиши, взех си от любимите бисквити, но нямах време да разгледам подробно, та утре пак, че марципанът е на особена почит.  Grinning

Да предупредя и аз за мокрите кърпички- освен, че трябва да са от един вид, ако взимате повече от 3бр, трябва да са на отделни сметки, защото иначе касовият апарат не начислява отстъпката.

# 406
  • София
Здравейте, бихте ли ми дали телефона на Лидл относно играчките? Благодаря:)

# 407
Някой взимал ли е от подложките с гел за възглавнички?

# 408
Да се похваля и аз със заветната Шира, нямах обаждане, само мейл, но си ме имаше в списъците и си я взех без проблем.
Тази седмица май съм пас, нищо не ми хареса. Детето грабна само един чувал гризки  Laughing

# 409
  • София
Здравейте, бихте ли ми дали телефона на Лидл относно играчките? Благодаря:)

В сайта  са сложили съобщение за тези, които не са получили обаждане или email. Посочили са и телефон.

# 410
  • София
От днешния ппазар - нищо особено. Хранителни разни, включително ориз (от препоръчания) и сьомгова пъстърва. Не открих кафявата захар, въпреки че гледах внимателно заради новата опаковка (тук прочетох, че е сменена).
Ще чакам четвъртък за пижама и пантофи.

# 411
Някой с отзиви за килимите и раклата?

# 412
Къде стои в магазина, при сладките и шоколадите, или на отделно място? А може ли и линк, да го видя?

При нас (Западен парк) минали години е било на щандове по средата на магазина, където са промоционалните/седмични артикули. И по-точно до виното...
Мерси! Значи са отделно обособени.

# 413
Сред коледните лакомства са марципаните.

# 414
  • гр. Варна
Някой ще сподели ли впечатлѐния от контактния грил,който пуснаха скоро?

# 415

Гледала ли си съдържанието му? Има ли много захар?

# 416
  • Бургас
Досега не ми се е налагало да се заглеждам по замразените плодове, но ми трябват малини. Има ли в Лидл, но не смесени с друг плод, а само малини и дали са хубави?

# 417
  • Перник

Гледала ли си съдържанието му? Има ли много захар?

Марципанът от захар се прави. И бадемово брашно  Peace

# 418
  • на земята
В коя седмица мога да се сдобия с ТАПАС?
Иберийска ли?
Благодаря

# 419
Марципанът от захар се прави. И бадемово брашно  Peace

И аз това знам, но вчера потърсиш съдържанието му в google и намерих таблица за марципана на Favorina (нали това беше лидълската марка?), в която нещата изглеждаха по различен начин, затова ми беше интересно дали е вярно това?

Общи условия

Активация на акаунт