Лидл - 92

• 99 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А не е ли нормално, първо да се обадиш на касата.

Никога до сега не съм го правила, никога не ми е правена забележка, никъде не го пише това, или поне не съм видяла. И като им се обадя какво? В 12 часа на обяд всички каси са пълни и аз трябвя да прекъсвам докато маркират?

# 631
  • София
А не е ли нормално, първо да се обадиш на касата.

Никога до сега не съм го правила, никога не ми е правена забележка, никъде не го пише това, или поне не съм видяла. И като им се обадя какво? В 12 часа на обяд всички каси са пълни и аз трябвя да прекъсвам докато маркират?
Aз се обаждам с влизането, а не да обикалям и пазарувам със стока, която не трябва да е в теб. А има и "сейфове" за ръчен багаж преди да се влезе.

Мен ме интересува приемат ли преснимана касова бележка - понеже са закупени комплект от 2броя и едната бройка няма да я ползвам аз?

# 632
  • София
Аз не го виждам такя. Защо да не трябва да е в мен стоката? Моя си е,  закупила съм я, имам си касова бележка за нея. Зимам новата и връщам старата. Ако ги оставя в сейфовете трябва да мина с новата как до тях? Безумно е,  дразни ме че за първи път ми се прави тази забележка

# 633
Аз не го виждам такя. Защо да не трябва да е в мен стоката? Моя си е,  закупила съм я, имам си касова бележка за нея. Зимам новата и връщам старата. Ако ги оставя в сейфовете трябва да мина с новата как до тях? Безумно е,  дразни ме че за първи път ми се прави тази забележка

Защото може да влезеш само с касовата бележка, да вземеш 2 пижами М и Л размер и на касата да кажеш , че връщаш М р-р щото ти е малка и взимаш Л р-р.
Затова за мен е редно първо да се покаже какво ще връщаш или заменяш !

# 634
  • Бургас
Аз не го виждам такя. Защо да не трябва да е в мен стоката? Моя си е,  закупила съм я, имам си касова бележка за нея. Зимам новата и връщам старата. Ако ги оставя в сейфовете трябва да мина с новата как до тях? Безумно е,  дразни ме че за първи път ми се прави тази забележка
Добре, представи си, че си друг тип човек и отиваш с касова бележка за купен продукт (без самия продукт, обаче), не се обаждаш на никого, както и сега, и отиваш и си взимаш дадения продукт. С него и бележката отиваш на касата и казваш, че си влязла да го смениш или да го върнеш? И лидълци увяхват със стойността му... Та затова именно се обажда на човек от охраната, на касиер, за да се види, че влизаш с купена преди това стока Peace

# 635
И аз да се включа с питане са уреда за бавно готвене. Има ли други доволни, че назад само един коментар положителен видях, пък отдавна искам да си подаря един, но високата цена ме спира всеки път.
  Аз много си го харесвам.
3.5л ми се струва супер малко...

Испанско авокадо за 1лв в кауфланд от понеделник.

Уредът за бавно готвене изобщо не е малък. Peace Този литраж е за 2-4 души, което според мен е около осем порции, на нас ни стига за две хранения. Peace
Освен това изобщо не е скъп, същия уред на марката "Крок пот" е двойно по-скъп.  Peace

# 636
И на мен са ми правили забележка за това, че влязох и си смених размера.Стана така, защото веднъж като плащах, видях един човек, който се обади, че сменил нещо си и от касата му казаха-добре.
Трябва да има табела с указание в магазина, че при замяна, първо трябва да се обадиш на касата, иначе всеки си го интерпретира както иска. Crossing Arms

# 637
  • София
Добре, представи си, че си друг тип човек и отиваш с касова бележка за купен продукт (без самия продукт, обаче), не се обаждаш на никого, както и сега, и отиваш и си взимаш дадения продукт. С него и бележката отиваш на касата и казваш, че си влязла да го смениш или да го върнеш? И лидълци увяхват със стойността му... Та затова именно се обажда на човек от охраната, на касиер, за да се види, че влизаш с купена преди това стока Peace

Чакай, аз отидох с двата продукта на касата, стария и новия, не само с новия, винаги правя така, за това се очудвам. Аз не разбирам на коя каса да се обадя? Каси се отварят и затварят през 5 мин, кой какво ще запомни? Сори за спама, ама ми е безумно като няма ясни указания тон да ми се държи.

# 638
За тона съм съгласна, колкото и да е сгрешил клиент, не трябва да се отнасят грубо  Peace
Мац, друго имаха предвид, че може и двата продукта да ги вземеш и да отидеш на касата с бележка и да кажеш, че един връщаш и един взимаш, а всъщност този, който си купула да си е вкъщи ...
Аз до сега един път съм връщала и казвам на касите какво нося и дали искам да го сменя или направо върна. В другите магазини също процедирам така и в повечето случай служителите взимат продукта и бележката при тях и аз отивам да си взема друг и вече на касата сверяват дали има за доплащане и т.н

# 639
Здравейте, тази седмица ще пускат инхалатор. Има ли такива, които вече са ползвали такъв, мнения?

# 640
  • София
За тона съм съгласна, колкото и да е сгрешил клиент, не трябва да се отнасят грубо  Peace
Мац, друго имаха предвид, че може и двата продукта да ги вземеш и да отидеш на касата с бележка и да кажеш, че един връщаш и един взимаш, а всъщност този, който си купула да си е вкъщи ...
Аз до сега един път съм връщала и казвам на касите какво нося и дали искам да го сменя или направо върна. В другите магазини също процедирам така и в повечето случай служителите взимат продукта и бележката при тях и аз отивам да си взема друг и вече на касата сверяват дали има за доплащане и т.н

И аз така  Peace
Трябва да спазват добрия тон,  но практиката сочи друго  Confused

# 641
  • София
Този път шатрата е пълна скръб! Никакво разнообразие от стоки, във всеки кош едни и същи парцали, а цената са много нагоре сравнено с минали години. Преди преобладаващите цени на детски и дамски дрехи бяха 1,3 и 5 лева, сега бяха от 7 нагоре. По 1 лев имаше само стикери. Миналата година им купих кецове Лупилу по 1 и 3 лева, сега бяха по 7 и 10 лв.  Tired За мен нищо - само някакви плажни рокли и спортни парцали...

# 642
Тези които сте ходили в шатрата, имаше ли якета? Дамски или детски или ски панталони. На предната имаше панталони, но само малки размери.

# 643
  • София
Някой да се досети... Praynig

Аз се питам дали не проверяват камерите, защото утре мога така си харесам някоя по-скъпа машина за 100-200лв и да искам да ми я сменят/ремонтират (но вече си закупил една и имаш касов бон).  Thinking

# 644
Здравейте! Найкрайниците за електрическа четка дали стават за Орал Б четка, изглеждат ми същите? Харесала съм 3в1 тостера, мисля че имаше добри отзиви за него.
Ние имаме инхалатор и съм доволна от него, но го ползваме най-вече с физ. разтвор, не знам как е с лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт