Лидл - 92

• 99 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте! Найкрайниците за електрическа четка дали стават за Орал Б четка, изглеждат ми същите? Харесала съм 3в1 тостера, мисля че имаше добри отзиви за него.
Ние имаме инхалатор и съм доволна от него, но го ползваме най-вече с физ. разтвор, не знам как е с лекарства.
и аз се интересувам за накрайници

# 646
  • Вестерос
Във Варна прави ли се такава разпродажба?

# 647
Проверяват камерите, ние сме влизали с федербал, наложи се да чакаме да проверят че си е нашият, защото още продаваха такива.
Снощи имаше якета и ски панталони, но за малки деца и бебета. Имаше маеаронки, но до 38 номер, а ми трябват 39, и така. Имаше ски панталони, не обърнах внимание на номера.

# 648
  • София
Аз не го виждам такя. Защо да не трябва да е в мен стоката? Моя си е,  закупила съм я, имам си касова бележка за нея. Зимам новата и връщам старата. Ако ги оставя в сейфовете трябва да мина с новата как до тях? Безумно е,  дразни ме че за първи път ми се прави тази забележка
Добре, представи си, че си друг тип човек и отиваш с касова бележка за купен продукт (без самия продукт, обаче), не се обаждаш на никого, както и сега, и отиваш и си взимаш дадения продукт. С него и бележката отиваш на касата и казваш, че си влязла да го смениш или да го върнеш? И лидълци увяхват със стойността му... Та затова именно се обажда на човек от охраната, на касиер, за да се види, че влизаш с купена преди това стока Peace

Чакай, аз отидох с двата продукта на касата, стария и новия, не само с новия, винаги правя така, за това се очудвам. Аз не разбирам на коя каса да се обадя? Каси се отварят и затварят през 5 мин, кой какво ще запомни? Сори за спама, ама ми е безумно като няма ясни указания тон да ми се държи.
Ха, а откъде се знае, че единият е стар? Влизаш в магазина с касова бележка, взимаш два нови продукта и искаш смяна, твърдейки, че единият е стар. Thinking

# 649
  • Sofia
Независимо по какъв повод се влиза в магазин всякаква стока, която носим отвън и съвпада с продаваната в магазина, независимо кога и откъде е закупена, се декларира. Иначе се таксува на касата. Това е основно правило на всички магазини и го пише навсякъде.

# 650
  • Sofia
Не разбрах кое е смешното? Наскоро влязох погрешка в Била с шоколад, купен от друго място. Имах си и бележка, но на касата съвсем правилно понечиха да ме таксуват - няма как да знаят, дали действително съм влязла с шоколада или само с бележката.

# 651
  • София
И аз да се включа с питане са уреда за бавно готвене. Има ли други доволни, че назад само един коментар положителен видях, пък отдавна искам да си подаря един, но високата цена ме спира всеки път.
  Аз много си го харесвам.
3.5л ми се струва супер малко...

Испанско авокадо за 1лв в кауфланд от понеделник.

Уредът за бавно готвене изобщо не е малък. Peace Този литраж е за 2-4 души, което според мен е около осем порции, на нас ни стига за две хранения. Peace
Освен това изобщо не е скъп, същия уред на марката "Крок пот" е двойно по-скъп.  Peace

За един обяд става - то едва ли събира полезен обем повече от 2-2.5л.
Но няма таймер... а и 200W то туристическото ми бързоварче е о по-мощно.
Аз бих си взел нещо по-голямо и мощно, което ще върши повече работа, а не поредния уред с една операция.

# 652
  • до най-прекрасния мъж
Винаги,  когато искам да върна или заменя стока,  влизам през входа и отивам веднага на касите.  Връщам стоката,  взимам си парите и влизам да пазарувам. Иначе,  наистина, някой недобросъвестен би могъл да влезе само с касова бележка и да вземе стока от вътре, която уж да върне.  Така че,  с право са направили забележка. Вероятно липсите ги плаща персоналът.  Тона не го коментирам,  той не е ОК.

# 653
Проверяват камерите, ние сме влизали с федербал, наложи се да чакаме да проверят че си е нашият, защото още продаваха такива.
Снощи имаше якета и ски панталони, но за малки деца и бебета. Имаше маеаронки, но до 38 номер, а ми трябват 39, и така. Имаше ски панталони, не обърнах внимание на номера.
Може ли да споделиш в кой Лидл е имало ски панталони за бебета, че нещо изпусках нишката..

# 654
  • София
Не разбрах кое е смешното? Наскоро влязох погрешка в Била с шоколад, купен от друго място. Имах си и бележка, но на касата съвсем правилно понечиха да ме таксуват - няма как да знаят, дали действително съм влязла с шоколада или само с бележката.
Не беше към теб, а към това разсъждение Laughing :
ПП: Как видяха, че имаш шоколад? Rolling Eyes

Чакай, аз отидох с двата продукта на касата, стария и новия, не само с новия, винаги правя така, за това се очудвам. Аз не разбирам на коя каса да се обадя? Каси се отварят и затварят през 5 мин, кой какво ще запомни? Сори за спама, ама ми е безумно като няма ясни указания тон да ми се държи.

# 655
На разпродажбата на Сливница имаше много дрехи за бебета снощи.

# 656
  • София
Винаги,  когато искам да върна или заменя стока,  влизам през входа и отивам веднага на касите.  Връщам стоката,  взимам си парите и влизам да пазарувам. Иначе,  наистина, някой недобросъвестен би могъл да влезе само с касова бележка и да вземе стока от вътре, която уж да върне.  Така че,  с право са направили забележка. Вероятно липсите ги плаща персоналът.  Тона не го коментирам,  той не е ОК.
Такива сигурно им цъфват ежедневно, нормално е да се изнервят, щото ако е номер - от техния джоб ги вадят предполагам, а магазина не е 30квадрата, та да връщат на всеки втори записите  Stop

И аз така правя - или охраната викам или на най-близката каса. Peace

# 657
  • София
Аз тази година съм доволна, че от шатрата взех тупалка за прахосмукачка /турбо четка/ .... чудовище е  Mr. Green
15лв беше, но е супер.
Честито за тупалката.
В момента в Кауфланд са за 8лв/бр. Нови, с 3 год. гаранция.

хахаха, аааа така!  Joy
Ето я моята
https://youtu.be/NMOdOPscqaY

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 18:10 от vitaminka

# 658
  • София
Имаше тонове ски панталони само р-р 122-128, ски якета имаше много 86-92 и пак за големи, за моите деца - нищо.  Laughing

# 659

Скрит текст:
Аз тази година съм доволна, че от шатрата взех тупалка за прахосмукачка /турбо четка/ .... чудовище е  Mr. Green
15лв беше, но е супер.
Честито за тупалката.
В момента в Кауфланд са за 8лв/бр. Нови, с 3 год. гаранция.

Само обикновена универсална видях в брошурата, пропускам ли турбото? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт