Лидл - 92

• 99 026
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Не разбрах кое е смешното? Наскоро влязох погрешка в Била с шоколад, купен от друго място. Имах си и бележка, но на касата съвсем правилно понечиха да ме таксуват - няма как да знаят, дали действително съм влязла с шоколада или само с бележката.
Не беше към теб, а към това разсъждение Laughing :
ПП: Как видяха, че имаш шоколад? Rolling Eyes

Чакай, аз отидох с двата продукта на касата, стария и новия, не само с новия, винаги правя така, за това се очудвам. Аз не разбирам на коя каса да се обадя? Каси се отварят и затварят през 5 мин, кой какво ще запомни? Сори за спама, ама ми е безумно като няма ясни указания тон да ми се държи.

Отново ще коментирам... всеки път от няколко години влизам така и никой никога не ми е направил забележка. Казах и на касиерката че не знам за това и тя започна да ми държи тон. Това не одобрявам, не съм направила нищо нередно за да ми се държи тон, да заповяда да провери камери или каквото и да е. Повечето магазини си имат отделна каса или информации за връщане на стоки. Като не са го измислили като хората ще стават обърквания...

# 661
Обясни ти се, че не си права и защо...приеми го и си вземи поука, нормален човек така би направил. За друг път да знаеш

# 662
  • София
Обясни ти се, че не си права и защо...приеми го и си вземи поука, нормален човек така би направил. За друг път да знаеш

Не съм права да се възмущавам че ми се държи тон ли? И това че миналата седмица ми се държа тон защото съм връщала че не ми стават ботушите ли? Аз си взех поука даже и казах че вече ще знам но тя продължи да ми държи тон,  да ми обелва очи и да ми пуфка. 

# 663
  • София

За инхалатора някой да има отзиви?

Инхалатора е идеален, ползвам го вече 1 година, пресичаме веднага настинките и само 1 път се наложи антибиотик.

Тези които сте ходили в шатрата, имаше ли якета? Дамски или детски или ски панталони. На предната имаше панталони, но само малки размери.

имаше и якета и ски панталони-детски и дамски якета.

Здравейте! Найкрайниците за електрическа четка дали стават за Орал Б четка, изглеждат ми същите? Харесала съм 3в1 тостера, мисля че имаше добри отзиви за него.
Ние имаме инхалатор и съм доволна от него, но го ползваме най-вече с физ. разтвор, не знам как е с лекарства.

не стават, пробвах

Маце, с право си обидена, нямат право да държат тон!

# 664
За тона никой не е коментирал, ясно е че не са прави
По въпроса с влизането с две стоки има дискусия, и там не си права

# 665
Рядко съм връщала стока, но винаги влизам от изхода,докато някой излиза  Crazy и се озовавам зад касите и охраната обикн. е там. Заставам до каса и ако има 2-3, 4 клиента ги изчаквам, както бих си изчакала, ако съм след тях. Само веднъж ми се каза, да влезна със стоката за връщане и да се наредя на опашката, понеже била дълга  Peace
Много се подразних обаче на един служител,мъж на касата. Връщам фенер, дървен, неизползван. Той отваря кутията и ми казва" Ама той пари  Crazy". Помислих, че се майтапи. Той настоява и ми го бута да пипна.Нагорещила се металната част през кутията, беше на предната седалка и я напекло докато пазаруваме в съседния К. Даде го на колежката си от другата каса и тя го погледна и каза, няма проблем. Ама какво пречи и да пари, ако съм го ползвала със свещ и се е нагрял и не съм доволна, не мога да го върна ли? Twisted Evil

# 666
  • have faith and be patient ..
Аз се интересувам от електрическата четка за зъби, която ще е от следващата седмица. Въртяща ли е главата или само пулсира? Доволни ли сте от почистването като цяло. Стоматологът на ММ му препоръчал ел.четка, но 100 лв не ни се дават. Тази ми изглежда на добра цена.

има четки на Орал Би от 30 до 70 лв , взависимост батерията  , със страхотна полираща глава   Peace

# 667
Доста интересно приложение имат за Android в маркета.Отбелязваш си списък и си пазаруваш после  Crazy Не го знаех  Sunglasses
И аз съм хвърлила око на четките  newsm78

# 668
  • София

Тези които сте ходили в шатрата, имаше ли якета? Дамски или детски или ски панталони. На предната имаше панталони, но само малки размери.

имаше и якета и ски панталони-детски и дамски якета.

А случайно да помниш цените?  bouquet

# 669
  • Пловдив
Инхалатора е перфектен за домашна употреба с ФР. По мое мнение - за лекарства не е ОК, защото в такъв случай вредите ще са повече (особено така популярния вентолин) Peace
Имаме го вкъщи от 3-4 години, ползваме го активно и аз, и децата Peace

Скрит текст:
имайте предвид, че не всеки ФР е подходящ за инхалиране Peace

# 670
  • София
sweet_maniche, ще обясниш ли защо според теб не става за инхалации с Вентолин?

# 671
Гледах разни други слоукукъри, но мощността им заповаше от 400W, да е казвам че повечето бяха по над 1000.. Thinking
Това на 200W..изобщо не ми вдъхва доверие newsm78

# 672
  • София
sweet_maniche, ще обясниш ли защо според теб не става за инхалации с Вентолин?
Въпреки, че въпросът не е към мен ще се "обадя".
Доколкото си спомням коментарите от миналата година, пишеше че лидълският инхалатор не "разпрашава" на достатъчно дребни частици,  така че ако има медикамент той не действа достатъчно ефективно.
Това ме спря да го купя тогава.

# 673
Гледах разни други слоукукъри, но мощността им заповаше от 400W, да е казвам че повечето бяха по над 1000.. Thinking
Това на 200W..изобщо не ми вдъхва доверие newsm78

Кои точно си гледала? Да не би да си гледала мултикукър? Аз предимно съм гледала характеристики на Крок пот и моделите са 210W.  Peace

# 674
Някой купувал ли е прахосмукачката за прах? Хубава ли е ?
Ако е такава една мъничка аз имам тъкмо 2 такива прахосмукачки ползвам ги като се нарони нещо около масата за да не включвам голямата Simple Smile И двата пъти внимавах да не взема със зареждане за кола ами с обикновен щепсел Simple Smile
По-скоро за такава след ремонтни дейности. Пише, че е с два филтъра.

Общи условия

Активация на акаунт