Лидл - 92

• 99 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Супер! Аз никога не съм яла, ни правила, но обмислям да си купя

# 616
  • до най-прекрасния мъж
          Здравейте, Blue. angel!
Електрическата четка за зъби е с въртяща се глава и има три степени. Аз лично я ползвам от лятото и съм много доволна. За цената си струва с 3 години гаранция. За мен си струва.
Благодаря ти,  записвам я за следващата седмица в списъка за пазар.

# 617
  • София
Днес след работа и аз ще отида на разпродажбата. Ръганица, бутаница, все ми е тая. Две поредни години пазарувам от там сума ти неща за по 1, 3 или 5 лева - дрехи за децата, за мен, пъзели за децата и какво ли още не..........

# 618
  • София
Аз тази година съм доволна, че от шатрата взех тупалка за прахосмукачка /турбо четка/ .... чудовище е  Mr. Green
15лв беше, но е супер.

# 619
Браво за тупалката! Не знам днес ще има ли нещо интересно

# 620
  • София
Според мен ще има - вадят периодично нови неща и зареждат. Поне така беше миналата година в Надежда. Понеже ни е до блока ходихме 2-3 пъти.  Embarassed Сега ни е далече, но аз ще ходя днес, а ММ утре - да си търсел разни мъжки работи, инструменти и т.н.  Whistling

# 621
  • София
Аз тази година съм доволна, че от шатрата взех тупалка за прахосмукачка /турбо четка/ .... чудовище е  Mr. Green
15лв беше, но е супер.
Честито за тупалката.
В момента в Кауфланд са за 8лв/бр. Нови, с 3 год. гаранция.

# 622
Някой купувал ли е прахосмукачката за прах? Хубава ли е ?

# 623
  • Козлодуй
Някой купувал ли е прахосмукачката за прах? Хубава ли е ?
Ако е такава една мъничка аз имам тъкмо 2 такива прахосмукачки ползвам ги като се нарони нещо около масата за да не включвам голямата Simple Smile И двата пъти внимавах да не взема със зареждане за кола ами с обикновен щепсел Simple Smile

# 624
  • София
И аз да се включа с питане са уреда за бавно готвене. Има ли други доволни, че назад само един коментар положителен видях, пък отдавна искам да си подаря един, но високата цена ме спира всеки път.
  Аз много си го харесвам.
3.5л ми се струва супер малко...

Испанско авокадо за 1лв в кауфланд от понеделник.

# 625
  • Sofia
Мисля че само по Коледа
Помня, че го излапах без да стигнем до разточване, и после нямаше  Embarassed Embarassed Embarassed
Аз успях да го скрия миналата година и направих сладки. Значи ще го търся по-нататък.
В икеа продават блокчета марципан целогодишно, според мен е по-хубав от този в лидл.
За инхалатора някой да има отзиви?

# 626
  • София
Ох пак се ядосах днес! Всеки път като връщам нещо на касата ми се държи тон, цупене,  заяждане... Миналата седмица беше. : оффф що ги връщате?! Ами грешен размер, идва управител, : ми какво, грешен размер, за това връщала! Днес замених пижамите на мм с по- малък размер, отново:  защо сте влезнали в магазина с пижамите? Аз:  винаги влизам с тях в магазина, къде да ги оставя? На касите трябвало да мина първо! Ее не издържах и започнах и аз да държа тон!

# 627
А не е ли нормално, първо да се обадиш на касата.

# 628
Аз за това винаги първо се оглеждам за охраната и се обръщам към него в такива ситуации.
И на мен ми прави впечатление лошото държание на персонала в подобни случай,но гледам да не се задълбочавам много.

# 629
  • Вестерос
Аз имам приятелка, която работи в Лидл в друг град и връщам при нея, ако има за връщане, нали няма значение от кой Лидл си го взел, но от нея знам, че директно на касите се ходи.

Общи условия

Активация на акаунт