Лидл - 92

• 99 216
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Ползвали ли сте препаратите за душ кабина и другия спрей за баня,срещу варовик и вършат ли работа?

# 76
Да похваля Безалкохолния аперитив, бях опитвала преди и сега си взех 2 опаковки, много ми харесва. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=48446

# 77
По повод одеалцето -> подарих такова на майка ми преди 5-6 години.  Laughing Тя е от хората които прекарват вечерите на дивана пред ТВ-то, четейки нещо, щъкайки телефон, таблет, дистанционно, и т.н. От както съм й го подарила тя няма търпение всяка есен да го изкара, и със скръб си го прибира пролетта  hahaha Страшно е удобно, завит си си, пък си правиш всичко без проблем. Тя даже ходи до кухнята да си вземе чая без да го "съблича"  Joy

# 78
  • Козлодуй
Здравейте! Ползвали ли сте препаратите за душ кабина и другия спрей за баня,срещу варовик и вършат ли работа?
Много ги харесвам тия препарати имам този за душ кабина веднъж седмично пръскам цялата баня и я избърсвам крановете заблестяват като нови Simple Smile

# 79
Много ги харесвам тия препарати имам този за душ кабина веднъж седмично пръскам цялата баня и я избърсвам крановете заблестяват като нови Simple Smile

Благодаря ти,определено ще го пробвам и аз!

# 80
  • Перник
Забравих да пиша за кафетата - Лидл има разтворимо кафе и аз много го харесвам. Еспресо и ние пием само Gold - то е 100 % арабика и е по-меко, не е горчиво, даже баща ми отказва да пие кафе у нас, че му било кисело  Simple Smile

# 81
  • София
За какви мъжки пижами говорите? Моля, дайте линк.
Аз май ще взема от детските хелоуински блузки, ако разбира се, има останали утре...... Ще купя кори за лазаня и сирене, Горгонзола с Маскарпоне ми се вижда интересна комбинация. А някакви отзиви за чашите за кафе? Нали са тънкостенни?

# 82
Да попитам и аз - как го ползвате, изобщо всичко за него.
Купиха ми го от чужбински Лидл и сега го гледам като музеен експонат.
И благодаря за темата  bouquet
И аз се присъединявам към въпроса за фотоепилатора.
Дано се включи някой обезкосмен вече и да обясни като за неука по козметиката.  Embarassed

# 83
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

Има ли останали сини чаршафи с динозаври из по-централните магазини в София?
Ако сте обърнали внимание, моля да споделите, че вчера не успях да отида.

# 84
  • София, Манастирски ливади
В Хелоуинската тиква има:
4 пакетчета желирани бонбонки
4 близалки
7 маршмелоу пръчици
10 пакетчета дъвки и бонбони (общо)

# 85
  • Вестерос
/Край, ще се купува одеалото, мен ми е все студено и завита ок, ама ръцете замръзват. Кога го пускаха

# 86
Ако е одеялото с ръкави
Скрит текст:
ще е на 19,99лв от 27-10-2016г.

# 87
здравейте, имате ли отзиви за ботите?

# 88
  • Вестерос
 bouquet bouquet

# 89
В Хелоуинската тиква има:
4 пакетчета желирани бонбонки
4 близалки
7 маршмелоу пръчици
10 пакетчета дъвки и бонбони (общо)
В нашата имаше и локум с орехи. Бонбоните освен дъвчащи имаше и за смучене.

Общи условия

Активация на акаунт