Лидл - 92

• 99 220
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз сутиените загледах, виждат ми се памучни......

И пак да питам, къде ги гледате мъжките пижами и от кога са?

# 106
На плакатитв в магазина ги гледаме пижамите.
Черният сутиен с мрежестата част го имат и H&M, но там е по-скъп. Гледах го в сайта им.

# 107
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=48221

Това огледало дали си заслужава цената?  Rolling Eyes

Имам го огледалото сигурно от 5-6 години, много съм доволна. Здраво, стабилно с качествено стъкло. За съжаление 5 кратното увеличение ми е вече малко, трябва да минавам на 7 кратното, но нещо не го виждам напоследък.
Виж го на място и си прецени най-добре.

pticasprujina, мерси! Сега ще зная кога да го търся.

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 16:40 от Lemy

# 108
  • Варна
И аз загледах сутиените, но дано не са пак с огромни подплънки...
Ще ходя за дънки и чорапогащник, а за тях на място ще реша като ги видя.

# 109
Искам да ви попитам за едно мини руло сирене с ананас и бадеми . Не мога да разбера на някоя от традиционните седмици ли го пускат, все го намирам случайно и по една бройка , има и с лук и три вида пипер мисля, но това с ананас и бадеми е върха и винаги има останало по една бройка. Ако сте попадали на друго подбно може и не от Лидл ще се радвам да споделите.
Това е крема-сирене и е постоянен асортимент.

Не е, преди беше в постоянния асортимент, сега само в тематични седмици. Последно беше в алпийската седмица.
И аз колко съм го търсила това с ананаса..., само един път попаднах на него и много ми хареса. Ако говорим да един и същи продукт де. Беше в кръгла кутийка, прозрачна отгоре.

Taкова , само че показаното е с див лук .

# 110
И аз много следя лидл по другите държави, но не винаги са 100% еднакви

# 111
  • Пловдив
По-напред се питаше за огледалото,на мен лично не ми харесва,това, което увеличава х5.Мен ме заболяват очите от увеличената страна.Другата вече я няма  Mr. Green падна и се счупи.Майка ми има х3 и е много по-добре.Вчера взехме гъската,мислихме да е пълнена с оризче и отвън кисело зеле,но ни е малко семейството и няма да можем да се справим с нея Grinning.Та,решихме, че ще я правим на порции,но задължително ще се пърли-много по-вкусна става Peace На мен ми изглежда като голямо пиле  Laughing яла съм и домашна и ще видя дали купешката се доближава поне малко до вкуса  Laughing
За дънките ще преценя на място-на снимка много добре изглеждат  Grinning

# 112
  • софия
Искам да ви попитам за едно мини руло сирене с ананас и бадеми . Не мога да разбера на някоя от традиционните седмици ли го пускат, все го намирам случайно и по една бройка , има и с лук и три вида пипер мисля, но това с ананас и бадеми е върха и винаги има останало по една бройка. Ако сте попадали на друго подбно може и не от Лидл ще се радвам да споделите.

Не е, преди беше в постоянния асортимент, сега само в тематични седмици. Последно беше в алпийската седмица.
И аз колко съм го търсила това с ананаса..., само един път попаднах на него и много ми хареса. Ако говорим да един и същи продукт де. Беше в кръгла кутийка, прозрачна отгоре.

Това си е от тематична седмица. Аз писах за едно кръгло, което се оказва, че вече не е в асортимента.

# 113
Здравейте , да попитам: спомняте ли си по кое време пускаха детските апрески?

# 114
Някой купи ли си зехтина от италианската седмица? Горчи ли?

# 115

Това си е от тематична седмица. Аз писах за едно кръгло, което се оказва, че вече не е в асортимента.
Преди беше това , сега е като показаното по-горе и то самов тематични седмици.

# 116
Ясно мерси. Просто наистина ми е ужасно вкусно, а не съм намирала нищо подобно по другите магазини, а това лидълското трудно го намирам.

# 117
И аз тук при вас. От много работа напоследък хич не ми остава време за форума и съвсем ви изпускам.  Confused Иначе и аз харесвам дънките, но имам доста сиви. Тази Хелоуинска седмица хич не ми харесва - не го тачим у нас този празник.

И както по-напред питах за камембера, сега постоянно купуваме и правим.  Grinning Много ни харесва.

Мъжът ми взе един нарязан луканков салам - много беше мазен, не ми хареса.

# 118
  • София
Това сирене:

редовно го имаше преоценено. Може би затова вече не е в асортимента. Иначе бях доволна да го видя с оранжево етикетче.  Laughing

# 119
Благодаря за темата! bouquet
Препарат за душ кабина, който е под формата на спрей : аз не съм доволна, според мен е рядък и бързо се стича по стъклото на душ кабината, има задушлива миризма и не съм доволна как чисти. Peace
От дънките съм доволна. Дано да успея да си купя.
Благодаря за споделеното за детските блузи, че са тънки, ще пропусна.  Peace
И уж четох напред, но пропуснах ли мненията или не  сте споделили кои сирена препоръчвате? newsm78 Може ли да споделите? Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт