Лидл - 92

• 99 138
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
От днес до 06,11 ли се взимаха играчките на ледена епоха,тези които не взеха първия път?

# 331
Май от утре до 6.11

# 332
Какво ви е мнението за намалената машина за сок от миналата седмица?

# 333
От днес до 06,11 ли се взимаха играчките на ледена епоха,тези които не взеха първия път?

От понеделник 31.10

# 334
И ние НЕ сме доволни от конвектора-купих ме го за подарък на майка през 2014 г /пише на касовият бон/ и се повреди след 3 месеца .Върнахме го и след месец ни се обадиха -беше сменен с нов.Таман се успокоихме и айде пак се счупи-не затопля ,а само пука и  нещо като искри.Върнахме го 3 дни преди да му изтече гаранцията.       #Cussing outИ на мен ми се иска да ми върнат парите ,то това е много безсмислено...ами ако се счупи пак -вече няма гаранция....или пък ако се счупи в най студеният период от зимата...съжалявам,но никога повече техника от този магазин.

Друг търговец дали ще ти даде 3 г. гаранция? Не че ги защитавам, но им е по-длъжка гаранцията от стандартните. Освен това първият месец можете да го върнете без обяснения и да си вземете парите.
По ЗЗП има опция, ако след две или три поправки беше, пак се появява същият проблем, са длъжни да върнат парите...не помня точно, трябва да се погледне в закона.

# 335
  • Вестерос
От Кауфланд дават пак 3 год.

# 336
Купували сме конвектор Airelek от Технополис, с гаранция 5 или 7 години, не помня точно.

# 337
Ние имаме на Теси конвектор и е с 7години гаранция. Работи безупречно!

# 338
Какво ви е мнението за намалената машина за сок от миналата седмица?

Майка ми си я купи миналата седмица и от тогава всеки ден прави сок от моркови с червено цвекло. Каза, че е доволна. Малко по-голяма на размер била, от очакванията й. Пускала е пулпата втори път и излезли само няколко капки сок, тоест добре изцежда. Но още не мога да коментирам относно дълготрайност съответно...

# 339
Не знаех, че дават такива гаранции...стандартната е 2г. Когато купувахме пералнята, ни предлагаха от техномаркет удължена гаранция, но срещу допълнително заплащане Peace
Разбира се, трябва да се има предвид, че търговската гаранция е различна от тази, която дава производителя.

ПС...сега погледнах в Технополис...всички конвектори са с 24 месеца гаранция.

# 340
Не знаех, че дават такива гаранции...стандартната е 2г. Когато купувахме пералнята, ни предлагаха от техномаркет удължена гаранция, но срещу допълнително заплащане Peace
Разбира се, трябва да се има предвид, че търговската гаранция е различна от тази, която дава производителя.

# 341
  • Русе
Моля някой ако иде по-късно тази вечер, да погледне момичешките термоблузки дали са двойна номерация, например 134/140 или има отделно 134 и отделно 140. Утре сутрин ще пращам децата да си купуват, та да знам какво да им заръчам. Мен до вечерта блузите няма да ме чакат Laughing

# 342
  • Варна
В сайта са описани с двойна номерация и малките завършват на 110/116, а следващите са 122/128. За дънките виждам единична номерация.

# 343
И аз сега погледнах в Технополис, 7 години е гаранцията на всички конвектори Aireleк:
ГАРАНЦИЯ   84 МЕСЕЦА
http://www.technopolis.bg/bg/Wall-mounted-convectors/%D0%9A%D0%9 … IC-2500W/p/695006

http://www.technopolis.bg/bg//%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1% … 3Abrand%3AAIRELEC

# 344
момичета дайте мнение за пижамките за деца? свиват ли се след пране?пускат ли боя?

Общи условия

Активация на акаунт