Лидл - 92

• 99 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
ПС...сега погледнах в Технополис...всички конвектори са с 24 месеца гаранция.
И аз сега погледнах в Технополис, 7 години е гаранцията на всички конвектори Aireleк:
ГАРАНЦИЯ   84 МЕСЕЦА
http://www.technopolis.bg/bg/Wall-mounted-convectors/%D0%9A%D0%9 … IC-2500W/p/695006

http://www.technopolis.bg/bg//%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1% … 3Abrand%3AAIRELEC

Peace

# 346
  • нейде там, където ....
ПС...сега погледнах в Технополис...всички конвектори са с 24 месеца гаранция.
И аз сега погледнах в Технополис, 7 години е гаранцията на всички конвектори Aireleк:
ГАРАНЦИЯ   84 МЕСЕЦА
http://www.technopolis.bg/bg/Wall-mounted-convectors/%D0%9A%D0%9 … IC-2500W/p/695006

http://www.technopolis.bg/bg//%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1% … 3Abrand%3AAIRELEC

Не само гаранцията, а и цената им е в пъти повече от конвекторите в ЛИДЛ. Освен това виждам само стенни конвектори AIRELEC.  Thinking

# 347
  • на земята
Защо няма във всички верига ТАПАС?
Няколко пъти търся в Стара Загора няма и няма,само в определена седмица ли има,във Варна има всекидневно почти.
Благодаря

# 348
Аз пък имам климатик и съм още по-доволна от сметките,з. той е най-икономичен Mr. Green Хайде да не спамим темата,моля Peace

# 349
Провокирана от постовете за универсалната подправка, погледнах тази, която беше в пликчета до касата. Беше със зелена цена, което май значеше нов продукт  Rolling Eyes В нея няма глутамат, но пък има захар.

От ХХЛ седмицата, която традиционно ми е от най-скучната, ще взема фъстъчено масло и сапуни на Dove. Радвам се, че все по-често има фъстъчено масло.  Жалко, че няма да има замразен карфиол  Tired

# 350
Аз ще взема ориз, много го харесвам този.
На фъстъченото масло не ми харесва състава, аз не съм претенциозна, но ако взема ММ няма да яде, иначе като цена е трепач.

# 351
Провокирана от постовете за универсалната подправка, погледнах тази, която беше в пликчета до касата. Беше със зелена цена, което май значеше нов продукт  Rolling Eyes В нея няма глутамат, но пък има захар.

Момичета, не, че нещо... ама нали и в домашните туршии, компоти и т.н. има все пак някакъв консервант.  Rolling Eyes Нищо не може да издържи повече време в напълно натурално състояние.
Всеки си преценява, но тук големи дискусии.
И аз съм против и не купувам.  Peace

Фъстъченото масло пък е от най-големите боклуци, а като чета колко много се купува.  ooooh! И тези готови кексове.... като не искам консерванти, си правя всичко вкъщи домашно.  Peace

# 352
  • София
Някой има ли зехтин екстра върджин от италианската седмица?
Много горчив ми се струва на вкус, но не съм сигурна дали е от него или от нещо друго.

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 20:38 от Alexandria*

# 353
Здравейте,
моля ако някой има от робота, който ще пускат другата събота, да каже мнение.
Много ми харесва, но 220 лева .... Sad

# 354
Някой има ли зехтин екстра върджин от италианската седмица?
Много горчив ми се струва на вкус, но не съм сигурна дали е от него или от нещо друго.

Може да не си му свикнала на вкуса newsm78
Аз ползвам домашен от о.Крит...нагарча си леко, но на мен ми е ок Peace

# 355
  • София
момичета дайте мнение за пижамките за деца? свиват ли се след пране?пускат ли боя?

Внука ми ползва само техни пижамки и досега не са мръднали. Меко трико, не пускат /перат ги на 40гр./

# 356
  • София
Кой ориз от постоянния асортимент бихте препоръчали?
Благодаря Simple Smile

# 357
  • Варна
Кой ориз от постоянния асортимент бихте препоръчали?
Благодаря Simple Smile

Tiradel бял ориз премиум. Не намирам снимка. С розовата лента е този като на марката има няколко вида.

# 358
От днес можете да си вземете играчките.....

# 359
  • Варна
момичета дайте мнение за пижамките за деца? свиват ли се след пране?пускат ли боя?

На нашата цветът поизбеля, беше лилава. Чудя се да купувам ли пак...

Общи условия

Активация на акаунт