Лидл - 92

• 99 084
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Пфф, днес пътека ще направя до Лидл! 2 пъти ходих и след малко пак ще се засилвам натам ooooh! Сутринта се снабдих с комплект пижама за мен и за дечко. Неговата - ОК, май ще му е добре, като гледам на око. Ама моята... взех си М-ки и от горницата и от долницата, както ми е миналогодишната. Долницата е по-голяма, но тъкмо ще ми е свободно на дупарата. Горницата, обаче, ми идваше една идея по-плътно по тялото и прецених, че като се свие от прането, няма да ми е комфортна. Изприпках и я смених с Л-ка, докато има (че и при нас имаше яко грабене). Да, ама тя се оказа доста по-широка, а за капак и малко по-къса даже от от М-ката Outta Joint  И сега пак ще трябва да ходя и да отварям и да налагам направо в магазина, за да видя коя да си оставя Embarassed И долницата мирише на мухъл, та ще я връткам 2 пъти в пералнята.  Tired

# 556
Здравейте момичета!

Не съм редовна в темата защото нямаме магазин на веригата в нашият град и ходим рядко. Но в съботя бяхме и гледах едни бебешки момичешки якета, които ми харесаха но ми се видяха скъпи, но като погледнах по детските магазини се оказа че греша и сега ме е яд.Та се чудя дали има още налични от тях - едното беше тъмно червено,винено на сърчица, а др не помня и двете с качулки и някой ако си е взел и може да изкаже мнение ще съм благодарна  Hug
Иначе редовно си вземаме пъстърва като отидем и много ни харесва, стана ни любима  Heart Eyes
 bouquet

Ние купихме яке миналата година, същото като тазгодишните, само че друг десен. Много съм доволна, многократно съм го прала и пускала в сушилнята и си е ОК. Тази година още й става и си го носи в момента, а пък и цената от 25лв за мен е идеална  Wink

# 557
  • София
Аз пък не мога да разбера логиката на тези пижами -тънко горнище и дебело долнище. А трябва да е тъкмо обратното.

# 558
Ей в нашия Лидл все едно без пари ги даваха тези долнища...Отивам да си взема към 13 и 30 и останали само 3 броя размер XS  Crossing Arms

# 559
Някой има ли камерата за видеонаблюдение , която ще бъде следващата седмица? Дали е хубава? Никъде не виждам параметри  Thinking

# 560
Камерата за наблюдение пише, че е имитация. Според мен е само бутафорна и за това няма параметри.
В описанието цитирам "Детайлна изработка, създаваща илюзията за истинска камера – вкл. имитация на съединителен кабел"

# 561
Камерата за наблюдение пише, че е имитация. Според мен е само бутафорна и за това няма параметри.
В описанието цитирам "Детайлна изработка, създаваща илюзията за истинска камера – вкл. имитация на съединителен кабел"
Те са две различни. За истинската питам - ето я
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=49284

# 562
Извинявай  Embarassed. Ето тук има някакви технически параметри  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=49284 на втората картинка.

# 563
Да, видях ги после. Но .. нищо не разбирам  Laughing Та се чудя заслужава ли си  Thinking

# 564
Тъмно синьото горнище дали ще пуска боя на 30-40градуса?

# 565
Аз пък не мога да разбера логиката на тези пижами -тънко горнище и дебело долнище. А трябва да е тъкмо обратното.

И аз вече трета година това се чудя и търся логика, но добре, че сега поне ги отделиха Peace
Но горницата ако е бархетна, ще е с копчета, а аз копчета ненавиждам, така че съм ок май Peace

Брадата, врътни го с прах за бяло, да убие де що има микроорганизми по долното. От едно пране няма да избелее Peace Аз моите сега ще ги пускам да се перат, не съм ги нюхала обаче Laughing
Аз винаги си вземам М-ки, защото първо се свиват, второ не обичам пижама да ми опъва и да ми е гол кръста Naughty
Само долнище си взех за мен този път, и две на сина... Grinning

# 566
  • have faith and be patient ..
 и малката има от миналогодишните якенца , на котенцата , тази година десена не ми хареса и затова не взех  , много съм доволна също , и сега и става , но малко късее вече според мен , но го слагаме от време на време , а и не виждам какво му е скъпото на 25 лева за зимно яке  Peace

п.п. за мидите в лидл до колкото си спомням имаше и някакви пакети миди със черупките , а аз говорех за такива миди ,  ние живеем във варна и освен пресни  с черупката други не купувам , за това не уточних  Peace

# 567
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Мини щолена е много гаден, като кекс. Няма нищо общо с голямата разфасовка.

# 568
  • София
Някой ползвал ли е/има ли отзиви за тенджерата за бавно готвене на SilverCrest,която ще пуснат следващата седмица?Заслужава ли си инвестицията?
Понеже не съм ползвала такъв уред,да попитам за колко време се сготвят ястията?Наясно съм,че зависи от конкретния случай,но все пак...
Предварително благодаря!
Имам я от миналата година. Много съм доволна! Ще погледна дали е същата, да не те подведа. Peace
Зрял фасул се готви за 4 ч. на HIGH степен, диво прасе на същата степен за 6-8 часа, варя тиква, царевица за 3-4 ч. Ястия от питомни прасе, постни за 6-8 ч. на степен LOW. Причислявам я към сполучливите покупки. Peace

п.п. Погледнах, същата е, препоръчвам. Peace

Много благодаря! Peace

# 569
  • Асеновград
Да, видях ги после. Но .. нищо не разбирам  Laughing Та се чудя заслужава ли си  Thinking
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-338EB195-206BA93A/lsp/hs … D0%B5%D1%80%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт