Лидл - 92

• 99 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
За мен е безпредметно ползването на инхалатор за хора, които нямат дихателни проблеми. Инхалатора за мен се ползва, когато ще се инхалират лекарства, чиято цел е да стигнат до белия дроб. За хрема пръскам в нослето ФР или изливам пак там ампулки с ФР.

# 691
  • Вестерос
За хора с астма примерно

# 692
За хора с астма примерно

Peace Там се инхалират лекарства, чиято цел е да достигнат именно белия дроб

# 693
  • Вестерос
Tочно, затова съм на твоето мнение, имайки роднина с астма, че инхалаторите са за такива хора, а не за хора със запушен нос.

# 694
Tочно, затова съм на твоето мнение, имайки роднина с астма, че инхалаторите са за такива хора, а не за хора със запушен нос.
Peace

# 695
За мен е безпредметно ползването на инхалатор за хора, които нямат дихателни проблеми. Инхалатора за мен се ползва, когато ще се инхалират лекарства, чиято цел е да стигнат до белия дроб. За хрема пръскам в нослето ФР или изливам пак там ампулки с ФР.

Дори при настинка/кашлица, облекчението след ползването е факт..и си струва да го ползваш Peace

Имаме го от 4-5години; недостатъка му е, че е шумен, за разлика от мобилните(ултразвукови), които най-вероятно ще пуснат по-късно, но и са на двойна цена..

# 696

Laughing Що, ще им навреди ли?!

# 697
  • Вестерос
Безсмислено е, уреда е за дълбока инхалация, както по-горе се писа. ЗА МЕН е безсмислено, хайде да уточня.

# 698
И за мен...
Но всеки е свободен да си го купи и да го ползва Peace

# 699
Аз не видях някой да иска да си го купи и ползва просто така.

# 700
Когато стоката мине един път през касата и се плати не се ли отмаркира, за да не пищят детекторите за кражба на изхода. Защото ако не мине през каса си пищи. Ставала съм свидетел. По тази логика, ако съм купила нещо преди и искам да го върна, няма ли на касата да разберат дали е било вече маркирано или не. Няма да е същото като да взема нова стока от щендера и да искам да я върна. Поне така си мисля.
Когато съм връщала нещо, винаги съм минавала през целия магазин с него и съм се нареждала на касата. Никога не са ми казвали, че постъпвам неправилно.  Simple Smile

Инхалатора много ми хвалят приятелки с малки деца.Пресичал настинки, сополи от раз. За кашлици също бил много ефективен. Аз понякога си правя инхалации над съд с гореща вода, но е е ужасно и не мога да го изтрая. Предполагам с инхалатора ще е далеч по-приятно.

# 701
Когато стоката мине един път през касата и се плати не се ли отмаркира, за да не пищят детекторите за кражба на изхода. Защото ако не мине през каса си пищи. Ставала съм свидетел. По тази логика, ако съм купила нещо преди и искам да го върна, няма ли на касата да разберат дали е било вече маркирано или не. Няма да е същото като да взема нова стока от щендера и да искам да я върна. Поне така си мисля.
Когато съм връщала нещо, винаги съм минавала през целия магазин с него и съм се нареждала на касата. Никога не са ми казвали, че постъпвам неправилно.  Simple Smile

Сигурно си права, не съм имала тази смелост, обаждам се на касата.

# 702
  • Варна
И на мен ми е било чудно винаги как да стане това с връщането на стока в Лидл. Не се сещам да съм връщала нещо, но съм заменяла. Когато се е случвало размер да не е точен, отивам с нещото и касова бележка, влизам от входа и отивам директно на някоя каса. Там обяснявам кое, какво, взимат ми нещото и ме пращат да си избера друг размер. После минавам на същата каса. Не ми се вижда правилно да вляза през изхода. За "тон" да ми държат, ясно, че няма да се разберем.
Стоката би трябвало да се отмаркира, но се е случвало няколко пъти да се разпищи алармата на вратата. Идва охрана, пита какво сме купили и каза, че от някои неща като например кашкавала, така ставало редовно и пищи. Ние обикновено сме с 3те деца и явно не им се виждаме съмнителни  Crazy

# 703
Стоката не спира да пищи на касите ако е минала веднъж. Това е баркод, той може да се маркира колкото си искаш пъти. Това че имаш касова бележка, нищо не значи.
Представете си, че приятелката ми си е купила бебешки космоват и ми е дала нейната касова бележка. Влизам аз с бележката и вземам първия космонавт в магазина и отивам на касите и искам да ми върнат парите или да го сменят за размер, който ми пасва. Точно затова не трябва да се влиза с вече закупена стока в магазина, дори и да имаш бележка.
И аз влизам от вратата за излизане, обикновено охраната ми съдейства да отвори отвътре вратата, отивам на касата и оставям там дрехата с бележката. Влизам намирам си размера, който ми трябва и отивам на същата каса за да ми го сменят. Ако няма размерът, който искам ми връщат парите.

# 704
  • до едно тепе
Ако връщам нещо влизам през изхода-все някой излиза от там и си отивам на касите. За мен специално е неприемливо да се разкарвам из магазина със стоката.
Инхалатор имаме и ние. Купих го, защото сина ми започна да боледува доста, като тръгна на ясла. Лежахме в болница, защото при ЛЛ се презарази с грип докато чакахме да му направят инхалация и след това реших, че дори и да събира прах е необходим. За съжаление се оказах права. Сина ми започна да прави бронхоспазми и се наложи 2-3 пъти да инхалираме с лекарства. Свърши идеална ранбота. С физ. р-р го пускам само, ако някой от нас кашля. Облекчава много. За хрема не го ползваме.

Общи условия

Активация на акаунт