Feelunique, Lookfantastic, HQhair - тема 15

• 112 918
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
И аз днес получих пратката си от черния петък от ЛФ. Кашончето ми беше отваряно и после вързано. Липсваше ми фактурата, продуктите ми бяха налице. Вече не помня дали трябваше да имам някакъв подарък  newsm78

# 136
  • Пловдив
Аз минах през пощата да проверя, дали не е пристигнала пратката ми от ЛФ от 03/12, но не беше. Попитах ги, дали има забавяне и ми отговориха "Много, страшно е". Щом сега пристигат от Черния петък, значи другата седмица има шанс и за моята.

# 137
  • София
Днес случайно минах през пощата и пратката ми от ЛФ беше там . Днес я бяха получили. Но като я отворих се разочаровах. Пишеше ,че при поръчка над 65 GBP ще имам mistery bag  с продукти изненада на стойност 50 паунда, но има една малка платнена торбичка 15/20 см и вътре имам 3 мостри пакетчета по 1 мл на кремове за очи  #Crazy и ваучер за 25 паунда при поръчка на зеленчуци от някакъв сайт. Поръчката ми беше за 74 паунда и голямо бързане да поръчам на черния петък , наистина се оказа мистериозна чанта с  3 мостри за 1 лв.  Моля ако някой е получил поръчка от черния петък в ЛФ  и е била за повече от 65  GBP и да ми каже какво имате във вашите мистериозни торбички подарък.
Същия случай, днес ми дойде поръчката от черния петък, голямо разочарование е Mystery Bag-a  Mr. Green

# 138
Да , забравих да пиша,че и аз нямах фактура и моето кашонче беше разлепено от едната страна и залепено с тиксо.

# 139
  • Враца
И аз забравих да напиша, че двете пратки ми бяха отваряни и липсваха фактурите  newsm78 ако знаех къде да се обадя щях да питам защо са ми откраднали фактурите #Cussing out

# 140
В FU могат ли да се комбинират отстъпки - например 5 пауна от предложен приятел, 20% за рожден ден, 10% любима марка ? Или може само едно от всичко?

# 141
  • Berlin
Само едно.

# 142
4лв за доставка до кое населено място и с кой превозвач?
Използвам услугите на GGBG, но си взимам пратката от офиса им в София, затова плащам само транспорта от Англия 2лв на килограм. Пазарувам от години онлайн и когато мога, гледам да избегна доставката с нашите пощи.
Ох, тъкмо се зарадвах, че има по-евтин превозвач.
Аз, както вече споменах, плащам и куриер в България и сметката скача. Но всеки си преценява.  Peace

Аз използвам тези https://www.uktobg.com/ и съм много доволна. Взимат 2 лв. за Кг и са много коректни. Simple Smile

# 143
Здравейте дами,
Моя приятелка е поръчала от ЛФ някъде около 30 Ноември и пратката все още я няма. Тя за пръв път поръчва и дори не знае къде да отиде да я потърси. Живее в гр. София кв. Витоша. Някоя от Вас би ли била така добра да даде съвет в коя поща/клон да си я търси? Благодаря Ви предварително от нейно име! Simple Smile

# 144
  • София
Здравейте дами,
Моя приятелка е поръчала от ЛФ някъде около 30 Ноември и пратката все още я няма. Тя за пръв път поръчва и дори не знае къде да отиде да я потърси. Живее в гр. София кв. Витоша. Някоя от Вас би ли била така добра да даде съвет в коя поща/клон да си я търси? Благодаря Ви предварително от нейно име! Simple Smile

А тя какъв пощенски код е посочила? http://old.bgpost.bg/files/custom/PostalCodes/Sofia_postal_2010.pdf

1700, ул. „Професор Александър Фол“ 2Ж, 1700 София, в Google това излиза.  Peace

# 145
  • София
Здравейте дами,
Пратка от 25ти ноември, получих вчера. Да не се притеснява, ще дойде Simple Smile

# 146
  • Враца
Здравейте дами,
ще получи известие на адреса, който е получила за доставка. Тогава ще пита в коя пощенска станция да отиде или направо ще види на известието. На него пише и работното време

# 147
Здравейте дами,

А тя какъв пощенски код е посочила? http://old.bgpost.bg/files/custom/PostalCodes/Sofia_postal_2010.pdf

1700, ул. „Професор Александър Фол“ 2Ж, 1700 София, в Google това излиза.  Peace

Да, този е посочила. Дано и на нея й пристигнат скоро покупките.
Благодаря Ви за отговорите! Поздрави! Heart Eyes

# 148
Има ли някой опит с объркана поръчка от сайта на Ести Лаудер? Поръчах едни сетове от коледното намаление, пратили са ми друг с АНР. Моите вече не са налични. Ползвах и превозвач. Чудя се какво да правя.
А има ли тема за неуспешни покупки или размяна?

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 16:18 от Seti Beti

# 149
Пуснах поръчка от hqhair на 24.12., оптимистично днес ходих да си я търся и ми казаха, че има много голямо забавяне.
Сега като прочетох по колко много време чакате и се успокоих  Laughing
Надявам се да пристигне и всичко да е наред,защото поръчах доста неща.... Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт