Feelunique, Lookfantastic, HQhair - тема 15

• 112 631
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Чудех се къде да питам, май тук е най-подходящо: за поръчка от beuty bay каква доставка ползвате, до превозвач в УК или до БГ? Гледам, че до БГ е безплатна доставката, но се притеснявам дали не идва с пощите и да не се загуби newsm78

Аз използвам GGBG и съм доволна. До два дни след изпращането пратката е при тях.

# 241
Здравейте, знаете ли от къде мога да си поръчам такъв балсам Alfaparf Milano Semí Dí Líno Moisture, подхранващ балсам без отмиване 1000мл.?
Само в ензо бг го откривам. Ще съм благодарна ако някой ме  ориентира, приемам и предложения за „нещо” без отмиване, благодаря bouquet

# 242
  • Sofia
Здравейте, знаете ли от къде мога да си поръчам такъв балсам Alfaparf Milano Semí Dí Líno Moisture, подхранващ балсам без отмиване 1000мл.?
Само в ензо бг го откривам. Ще съм благодарна ако някой ме  ориентира, приемам и предложения за „нещо” без отмиване, благодаря bouquet

1, 2. Peace

# 243

1, 2. Peace
Много,много благодаря  bouquet

# 244
  • In transit

1, 2. Peace
Много,много благодаря  bouquet
а може и директно от магазин на Cristian of Roma. В Пловдив и Варна има такива, предполагам, че и други градове. Може да видиш на сайта им. Те са вносителите на марката.  Peace

# 245
Здравейте, на някой случвало ли му се е да получи мейл, че вече е правен опит за доставка, но е  бил неуспешен? При мен стана и то преди крайния срок за доставка, който е днес. Все още не съм я получила и ме притеснява да не съм объркала нещо..това ми е първата поръчка от сайта

# 246
Здравейте, на някой случвало ли му се е да получи мейл, че вече е правен опит за доставка, но е  бил неуспешен? При мен стана и то преди крайния срок за доставка, който е днес. Все още не съм я получила и ме притеснява да не съм объркала нещо..това ми е първата поръчка от сайта
От кой от всичките сайтове? Ако е от Feelunique може да си проследите номера на поръчката в сайта на бг пощи и да видите дали е в България вече.

# 247
Здравейте,от Feelunique доставят ли вече парфюми до Б-я?

# 248
За feelunique става въпрос, забравих да уточня. Проблема е, че пратката не е с номер на проследяване..благодаря все пак Simple Smile

# 249
До България ли сте поръчвали? Мисля, че всички пратки от ФЮ до тук са проследими  Peace

# 250
От cultbeauty за колко време ви пристигат поръчките? На проследяването на моята няма информация от петък, стои едно и също.

# 251
От cultbeauty за колко време ви пристигат поръчките? На проследяването на моята няма информация от петък, стои едно и също.
Моите от cult beauty идват обикновено за една седмица.

# 252
  • гр. София

За по-малко от седмица и до БГ са без тракинг.

# 253
До България да, ами пробвах в сайта на бг пощи, но пишеше, че не подлежи на проследяване. Сега се оказва, че май са ми удължили срока за доставка. Вече в сайта ми дава,че до края на седмицата: "parcel waiting redelivery". Та явно ще се чака Simple Smile

# 254
  • София
Скоро получих 2 пратки до България от feelunique. Пристигнаха с http://emsbulpost.bg. Не правят опит за доставка, ако не е написан телефонен номер. Така, както пишете, ми се струва, че случаят е същият, но защо казвате че нямате номер за проследяване.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт