Звездни компромати - 303 част

• 139 130
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ако е същият....
Дано да не е, че отиде имиджЪт.
какъв имидж?
имаш предвид да се затвърди на "Ива Тъпото"?

# 211
Николета Дългокракова Лозанова:
Скрит текст:

Боже, каква "сеХсапилна" поза, същински топ-модел  Whistling

# 212
Същия трябва да е
Багата: Пилето ме наръга!
Сезационен обрат направи делото за боя над Благой Иванов-Багата. Той даде показания пред дознател и досегашният заподозрян Дъмпела излиза на свобода, бил го наръгал Пилето, съобщава lentata.com.
Благой Иванов-Багата бе намушкан с нож в края на февруари т.г. в столичния чалга клуб „Домби" и дълго след това се бореше да оцелее.
ММА борецът разказа, че си спомня отлично какво се е случило във въпросната нощ и Дъмпела не го е наръгал. Категоричен е, че бил нападнат от Иво Чобанов по прякор Пилето, който е спряган за настоящ столичен наркодилър и бивш съратник на Янко Ваташки.
Очаква се Даниел Стефанов-Дъмпела, който е задържан по случая да бъде освободен от следствения арест до няколко дни./Блиц

http://www.plovdivmedia.com/54600.html

# 213
  • IT
Тази жена е карикатура.

# 214
Пилето не беше ли собственикът на Неро, който го гърмяха?

# 215
  • IT
Ако Неро е, което се намираше в Иван Вазов е Николай, пак с такъв прякор собственика, или поне беше когато го взривяваха

# 216
Ако Неро е, което се намираше в Иван Вазов е Николай, пак с такъв прякор собственика, или поне беше когато го взривяваха

Да, на Иван Вазов. Сякаш пак Пилето беше. Един дребен.
Много пернати в тоз хайлайф, много нещо  Laughing

# 217
  • IT
Да пак му е такъв прякора, само че е друг модела зад него. Те не се отличават с въображение очевидно.

# 218
  • Rock & Roll feeling ...
А някой има ли на снимка пилето,който е наръгал Багата ?
 След инцидента лекарите казаха,че по никакъв начин Благой не може и не трябва да се върне на ринга. Той не само,че се върна,а спечели и световна титла и я защити 3 пъти. И то в смесени бойни изкуства ,не просто по бокс или самбо.

Благой има страхотен характер, има мач в който си чупи и двете ! ръце,но не се отказва, продължава и не само това,а и побеждава.

# 219
Тези бойните спортове и предимно боксът и смесените бойни са ми леко плашещи. Не знам там колко се касае за характер, но аз лично виждам зверове на ринга. Двама човека, затворени в клетка, биещи се до припадък. Чупиш си ръцете, но продължаваш мача....каква ли ярост трябва да притежаваш за да не се откажеш  Rolling Eyes Очевидно, обаче той е добър в това, което прави и е ценен.
Като характер не особено приятен. Беше ми направил лошо впечатление във ББ.

# 220
  • IT
Аз малко като балкански реотан загрях, но когато обсъждахме червенкова и питах не е ли Вили Боршукова с нея, някой каза за майка на много красива абитуриентка от пловдив. Чак сега направих връзката, че жената с черната коса е Елена Кристиано и е собственичка на Крисчън оф Рома, както и някой беше написал.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 00:12 от allexa.7

# 221
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз малко като балкански реотан загрях, но когато обсъждахме червенкова и питах не е ли Вили Боршукова, някой каза за майка на много красива абитуриентка от пловдив. Чак сега направих връзката, че жената с черната коса е Елена Кристиано и е собственичка на Крисчън оф Рома, както и някой беше написал.

Малко off topic, преди години, ходех при една фризьорка, която ми презентираше продуктите като "Кристияно Фрома"  Laughing, След известно време стоплих как се казва всъщност марката!

# 222
Това малко като Трендафил Канемски и песничката, в която се пее за: Писа на шейна премина Joy

# 223
  • София
пък стиховете били на Рамбо Силек Simple Smile

# 224
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Това малко като Трендафил Канемски и песничката, в която се пее за: Писа на шейна премина Joy

Сега ми е смешно като се сетя, но тя беше толкова сериозна като го казваше, как да не се "вържа" ?

Общи условия

Активация на акаунт