Звездни компромати - 303 част

• 137 727
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
 Според мен се бъзика с нас   hahaha
Не е възможно да е сериозна, хм?? Или поне да е гениално талантлива, тогава някои неща може да се направим, че не сме ги видяли. 
 сега се сетих, че съм я вждала и друг път в темата и във фейса. Как съм могла вобще да я забравя.

# 436
  • в 1001-та нощ

С водеща - модната икона 2013  Shocked

# 437
Не знам коя е пише се, че е драматург във ФБ, но на тази бърсах сълзи
Коментарите, коментарите към снимката са още по-забавни... Mr. Green

# 438
Коментарите по принцип са си забавни, особено когато са ограничени само за приятели да коментират. Това е една прекрасна опция все пак,  Praynig иначе щеше да е страховито под постовете на много хубавици и умници из фейса.  Grinning 

# 439
  • София
 Joy
услепителна е!
а аз съм на командно дишане Joy
да паладеиш...

# 440
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Винаги ми е било неудобно да се надсмивам над подобни дами, както и над разните нелепи участници в реалити-формати.

Малко красиви снимки на красивия Джеймс Франко, днес се ровя в един посветен на него сайт:
в едър план
Скрит текст:

в жълто
Скрит текст:

въх ахх Heart Eyes
със садо-мазо елемент
Скрит текст:
с клечка
Скрит текст:
с цигара в стил Джеймс Дийн
Скрит текст:

Гуки бай Гуки Mr. Green
Скрит текст:

и един разкошен чернобял кадър за финал
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 01:23 от Лимонадената Джо

# 441
  • Rock & Roll feeling ...
Нито една от снимките не излиза.

# 442
  • София
Джо, не се отварят снимките.

ми, вече не ми е неудобно, защото крещят отвсякъде. не съм длъжна да ги гледам, разбира се.
съжалявам ги е по-точно определение.

# 443
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега виждат ли се?

# 444
  • Rock & Roll feeling ...
Да .

# 445
  • София
о, да, вижда се Heart Eyes

# 446
Номинациите за най-елегантните българи са си направо смешка.
Как имат наглостта да номинират хора, които биват обличани от стилисти и се появяват пред публичното пространство облечени със служебен гардероб.
Останалите са направо плачевни - Михаела Филева елегантна? WTF

# 447
  • Русе, България
Джеймс Франко хубаво позира на тези снимки и направо бих казала, че не прилича на себе си. По принцип, на кадри от ежедневието има нещо, дори не мога да го назова точно, което ме спъва и аз не мога и не мога да го харесам напълно.  newsm78 Беше ми се набил много в полезрението преди две години, когато "колаборираха" с Лана Дел Рей. Ето снимки оттогава:
Скрит текст:

И най-известната:

А пък тези "елегантни" българи - половината са ТВ водещи, които са обличани от стилисти с дрехи на определен гардероб! Много сме ги виждали извън екрана как се мъкнат. Изобщо, някакво лъскане на имена без всякакво покритие ми е тази класация...

П.С. А, ето, че и други разсъждават като мен.

# 448
А пък тези "елегантни" българи - половината са ТВ водещи, които са обличани от стилисти с дрехи на определен гардероб!

Не само, че са обличани от стилисти, но много често може да се видят различните водещи с един и същи тоалет.
Водещите в БТВ примерно имат едно червено масивно колие, което е било на врата на всяка дама - Векилска, водещите на "Търси се", Деси от Преди обед, новинарките....
Толкова жестоко се набива на очи, че вчера мъжа ми вика "Гледай и синоптичката е с "твоето колие"" (моето, защото всеки път го забелязвам).  Laughing

# 449
  • Добрич
Мисля, че тези колиета се правят от Станислава Цалова и майка и. И явно на колегиален принцип ги менкат в телевизията за скрита реклама. И аз съм забелязвала различни водещи с едно и също на вид бижу.
 Между другото на мен ми харесват колиетата

Общи условия

Активация на акаунт