Звездни компромати - 303 част

• 137 687
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Разгледах аз  колекцията на дизайнерската къща на Борче Ристовски  и напрайх  голямата връзка. Имаше едно шоу на Слави, в което пяха Галена и Деси Слава и бяха с едни черни рокли с прозрачно и Деси Слава не можа да седне с нейната. На тази дизайнерска къща били.
Скрит текст:
Модната къща е на Борче Ристовски и Добромир Киряков. Въпросните рокли са от една от колекциите на Галена за Beyond (Gspot) . Общо взето повечето дрехи в модната къща са от нейните колекции за марката, разбира се в колаборация с тях двамата.Всеки сезон  пускат колекция. Хубави неща правят,но и цените им са доста солени.

Да се включа и с една Риана, която е на снимачната площадка в Ню Йорк за женския вариант на "Бандата на Оушън" (2018). Това щяло да е първата нейна сериозна роля в киното.
Скрит текст:
Ето и актьорският състав :
Скрит текст:

# 496
  • Варна
Искам и аз така да ходя.
По палто и със сандали.
Ужасно е да са ти вечно ледени краката.

# 497
  • Rock & Roll feeling ...
И дупето на Джей Ло е пипано,въпреки че по природа си има широк ханш . Просто е 2 идеи по-умерено от ремаркетата на Ким и подобни.

# 498
Застреляхте ме с информацията, че актьорът от Nerve е брат на Джеймс Франко!  Grinning Да, вече видях приликата. По-малкият ми харесва повече  Peace Дано той не забравя гребена и сапуна  Grinning

# 499
Искам и аз така да ходя.
По палто и със сандали.
Ужасно е да са ти вечно ледени краката.
Е нали не мислиш, че тича по снега редовно..))
И аз често ходя така - вечер. От колата - ресторанта и тн. Супер мразя да ми е жега, а у над с това парно навсякъде., #Crazy

# 500
  • Пловдив
В профила на Ваня Червенкова във фейса нашата приятелка - адвокатката с ноктите рекламира новата и добавка:

Скрит текст:

# 501
Адвокатката доста отслабна, браво!

# 502
С намалените обеми адвокатката изглежда доста симпатична в лице.

# 503
Не знам дали е постигнато с тази добавка, но е похвална промяната й!!

# 504
Наподобява Манчева(забравих и първото име)...

# 505
  • До морето
Наподобява Манчева(забравих и първото име)...

Само бретончето липсва   Laughing

# 506
  • Бургас
Браво на адвокатката, направо си е красива!

# 507
Адвокатката май си беше отслабнала доста преди да се появи на Червенкова добавката Wink Това като Азис дето първо отслабна уж с диета от не знам си кого изработена, после уж добавка беше, след това друго....... Реклама само Laughing

# 508
Само да спре да си топира косата

# 509
Само да спре да си топира косата
Да си изреже ноктѝте е много по-належащо. Тя си има ретро полъх як...

Общи условия

Активация на акаунт