Звездни компромати - 303 част

• 137 558
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Следващият им президент сигурно ще е някой от Кардашияните. При нас Слави  ooooh!
Joy Joy Joy

# 721
# 722
  • ГО
 hahaha
Скрит текст:

# 723
Жената на Доналд Тръмп е страхотна красавица! Crazy

Красавица!? Не споря, всеки има право на мнение, ама това нещо е по-скоро дело на пластичната хирургия, отколкото каквато и да е природна красота.. Толкова е "правена" и изкуствена, че няма накъде

Скрит текст:

# 724
На мен ми прилича повече на жената котка. Доста здраво се е опънала, чак в очите на азиатка е заприличала.  Laughing

Eто снимка като младо словенско девойче:
Скрит текст:

Тук още много снимки и история.

# 725
Следващият им президент сигурно ще е някой от Кардашияните. При нас Слави  ooooh!

hahaha Травестита по всяка вероятност

# 726
Ами като гледам всичките тези снимки, нищо фрапиращо не виждам по лицето на Мелания да е променяно. Rolling Eyes Може би брадичката. Очите и винаги са били леко дръпнати, губи младежката пухкавост на лицето си и какво друго?  newsm78 Освен че очевидно се поддържа с процедури и скъпа козметика, по лицето няма сериозна намеса, камо ли опъване. Изглежда си на 45, но поддържана жена. И в никакъв случай не може да се каже за нея, че не прилича на себе си като млада и не може да бъде разпозната. Други и без операции така се видоизменят, че никога не можеш да предположиш, че иде реч за един и същи човек...
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 16:58 от Бижy

# 727
Аз пък харесвам малко Иванка щерка.

# 728
Според мен е пипан носа, вероятно и скулите. Опъвана е 100 %.

Видях страхотен статус във ФБ:

" САЩисах се! Wink
Жените на Доналд Тръмп - са доказателството, че всяка златотърсачка от Източна Европа - може да стигне върха! Grinning Ивана е родена в Чехослoвакия, а Мелания - в Словения...
Николета, ти кога, чедо? "

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 ooooh!
Скрит текст:

# 729
# 730
  • Русе, България
С избирането на Тръмп за президент, аз все по-силно се убеждавам, че филмът "Идиотокрация" (Idiocracy) е не измислица, а документален, само че за бъдещето.  ooooh!
Иначе благодаря за споделените снимки на Мелания. Аз все мислех, че Иванка му е жена, а тя му е... дъщеря?! Абсолютен фарс, честно...

А ето статия за нездравия интерес към Меган - гаджето на принц Хари. Правят паралел с принцеса Даяна и начина, по който папараците я преследваха.

# 731
Ааа Ивана скиорката му беше жена, има от нея дъщеря Иванка,че и още една май не ги следя, а сегашната му женица е Мелания Тръмп.

# 732
Втората му жена е Марла Мейпълс, която е най-хубава според мен от трите Peace

Скрит текст:

# 733
  • Русе, България
Явно сагата е много по-дълбока, а пък аз - колко идеалистично - не съм предполагала дори, че той може да е имал повече от една жена.  Joy "Неустоимата Ивана Тръмп!"

Скрит текст:

# 734
  • вятър в маслините, вятър над хребета
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт