Звездни компромати - 303 част

• 139 155
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Джанет кога вееше баджаци, кога се забради  Grinning
Килограмите до които се е докарала,по добре да се движи в този вид.Та тя е в началото на бременността си

Жената е на 50 години и едва ли е забременяла по естествен начин. Коментарите за килограмите са излишни.

# 151
  • До сърцето...
Един от новите герои от Интернет - Аршад Кхан
(18-годишен пакистански уличен продавач на чай, който за един ден стана звезда, когато пътуваща фотографка публикува снимката му в социалните мрежи)

Снимката в Истаграм
Скрит текст:

И след нея...
Скрит текст:

Блейк Лавли и Р. Рейнолдс празнуват неговия РД
Скрит текст:

Още една двойка се развежда - Кейт Бекинсейл и Лен Уайзман
Източник

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 23:18 от Радика

# 152
Нищо не казвате за нова звиздъ на Криско Тита. Сега я гледах при Слави. Била на 17 години.

# 153
  • IT
 Килограмите да и ги оставим на Джанет Джексън, ама е като излязла от Междузвездни войни.
Аз тая не я знам звездЪ.
Пп. При нас имаше пак силно заметресение  б@си

# 154
  • Варна
Има потенциал в пакистанеца.
Веднага го виждам в какви ли не реклами,
На дънки най вече.
Не ми изглежда изобщо на 18г.

# 155
На мен ми прилича на излязъл от турски сериал

# 156
Джанет кога вееше баджаци, кога се забради  Grinning
Килограмите до които се е докарала,по добре да се движи в този вид.Та тя е в началото на бременността си

Жената е на 50 години и едва ли е забременяла по естествен начин. Коментарите за килограмите са излишни.
Тя винаги е имала проблем с килограмите

# 157
Нищо не казвате за нова звиздъ на Криско Тита. Сега я гледах при Слави. Била на 17 години.
Какво да ти кажа,опит за клонинг на Гери Никол и има нужда да се поработи в/у изчистване на диалекта.

# 158
  • София
Аз пак ще кажа, че не вярвам Джанет Джексън да е бременна. Няма да е първата, нито последната с фалшив корем, докато сурогатна майка бременее в същото време.

# 159
# 160
  • Пловдив
Тази Тита ми е съща Гери Никол. Да видим сега коя ще има повече успех- със или без Криско зад гърба си. Иначе и двете са участвали в някаква група в Х фактор и много си приличат, чисто визуално:
Скрит текст:

# 161
Митко Бербатов и Стилян Петров:

Скрит текст:

# 162
  • Бургас
Аз пак ще кажа, че не вярвам Джанет Джексън да е бременна. Няма да е първата, нито последната с фалшив корем, докато сурогатна майка бременее в същото време.
Мъжът й е мюсюлманин и малко ме съмнява да се съгласи на такова нещо. 

# 163
  • Русе, България
Като си спомня колко забулени жени имаше в Лондон още преди седем години, когато го посетих, Джанет се вписва идеално...  Confused А по повод фалшивия корем, за този случай нямам мнение, но преди години, когато Джей Зи и Бийонсе очакваха своята рожба, бях гледала някакъв клип от телевизионно предаване: Бийонсе се появява в студиото с коремче, водещите я приветстват и в момента, в който сяда на диванчето, коремът казва "пъфффф" и спихва. Тогава имаше доста спекулации за тях, че са използвали сурогатна майка.

И за да не е само коментар, ето снимки на Селин Дион в Дисниленд с децата. Това е първият рожден ден на близнаците след смъртта на баща им:
Скрит текст:

# 164
Бербо, Стилиян и Мартин

Любимци са ми  Heart Eyes
Бербо и Стилиян работят по някакъв проект заедно. Чувало ли се е някъде за какво става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт