Звездни компромати - 303 част

• 137 706
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • До морето
Снахата на бившата министърка Долорес Арсенова,която се ожени  за сина й Калоян, ми е много позната. Известна ли е?

# 466
# 467
  • в Кошера

Изречението е велико! Joy Joy Joy

Три пъти трябваше да го прочета, докато му схвана смисъла.  Rolling Eyes
Чак взех да се чудя, аз ли съм тъпа... ама гледам, и други са се затруднили.

Ооо, не само ти. И аз посричах подобаващо.  Mr. Green Laughing
Всичкото "журналисти" от подобни "медии" са титани на мисълта.

# 468

Какво й се е случило на Кейт? Може ли да изглежда като 60+ в лицето? И как може на някои снимки да е фреш, с опъната кожа, а на други - неразпознаваема?..
Риторични са ми и трите въпроса, де, само не проумявам как й е удобно да се излага така ooooh!

# 469
Доста кокаин и алкохол са й се случили.  Peace Crazy

Поотслабналият Люси на пазар

# 470
 Shocked wow
Че той се е стопил, ето, че можело значи! Браво, много се радвам за него!

# 471
Снахата на бившата министърка Долорес Арсенова,която се ожени  за сина й Калоян, ми е много позната. Известна ли е?
Клонинг е... очевидно.  Crazy Сара, неизвестната в милионерските среди, е назована в статията. До сега.
Ма тва фолкпевиците и фризьорите са уникатни просто! Само те по света са познати на обществото единствено с малко име. Това е то да си велик! Дори Доналд е Тръмп, защото един е Доналд, само Доналд - патокът Доналд. Всички останали Доналд носят и второто си име за разпознаваемост. Та великият коафьор Мирослав е направил косата на булката. Какво точно и е "направил" остава загадка, защото не виждам прическа. Но пък е къдрил певицата Анелия,която е бивша приятелка на младоженеца, много уместно споменато в статия по повод сватбата му. Гинекологът им дали е един и същ? Thinking Щото като гледам, пластичният хирург е. Роклята!!! 20 000 лв!!!!! Дизайнер - Борче Ристевски! Джшшшшш! Да се сгромолясаш от възторг и уникалност!
И завършва с турбофолк присъствие, защото статията оставя привкус, че и самата сватба е била турбофолк... ooooh!
Ако съм Долорес Арсенова с нейните възможности, ще се погрижа тоя писач да не получи никога повече работа като списва нещо, дори и в подобно сайтче като хот арена. Даже и в жълт вестник! ooooh!

# 472
  • На топло
Кажете нещо за новата на Харито  Laughing
https://www.instagram.com/p/BMATNo2BJPh/?taken-by=reitmans
https://www.instagram.com/p/BMC7XXkhfCZ/?taken-by=reitmans
https://www.instagram.com/p/BLrbtEfh4Gz/?taken-by=reitmans
Ще засенчи ли Кейт ако стане част от кралското семейство? Май носът и не е дело на природата.

# 473
Прилича на хавайка тая мома. Тъкмо ще подобрят гена, че тия бозави кралчета до сега...
Била е и омъжена вече веднъж. Баба няма да е очарована.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 15:58 от Бижy

# 474
  • IT
Разгледах аз  колекцията на дизайнерската къща на Борче Ристовски  и напрайх  голямата връзка. Имаше едно шоу на Слави, в което пяха Галена и Деси Слава и бяха с едни черни рокли с прозрачно и Деси Слава не можа да седне с нейната. На тази дизайнерска къща били.

# 475
  • Бургас
Никак не ми харесва новата изгора на принца, но той си знае. Тъмнее ми като тен, груби чертите й.
Но пък той е риж, така че ще са интересна двойка. Колко време ще са заедно, сложно е да се предрече. Едва ли баба му ще плесне с ръце от радост от перспективата  американска актриса от сериали  за снаха.

# 476
Shocked wow
Че той се е стопил, ето, че можело значи! Браво, много се радвам за него!
Можело да, с гастрален пръстен всеки може  ooooh!
Иначе похвално е, че е взел мерки - такова сладко моченце беше навремето, не знам как се стигна до това му състояние и дали е било вследствие на здравословен проблем...

# 477
Никак не ми харесва новата изгора на принца, но той си знае. Тъмнее ми като тен, груби чертите й.
Но пък той е риж, така че ще са интересна двойка. Колко време ще са заедно, сложно е да се предрече. Едва ли баба му ще плесне с ръце от радост от перспективата  американска актриса от сериали  за снаха.
Той пък внукът да беше стока! Stop Малко ли го преследваха папараците на времето, като беше все пиян.

# 478
  • Бургас
Е, може да е разглезен, но си е на баба момчето. А и от него май това се очаква. Батко е сериозния семеен човек, а Хари хайманата на родата.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт