Звездни компромати - 303 част

• 137 719
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
А,това колие вече и на мен ми боде очите.
На всеки врат обесено  Mr. Green

# 451
  • вятър в маслините, вятър над хребета
O, ето защо е бил на концерт на Лана, като е сбил оня фотограф. Явно не е било моментно умопомрачение, а дълготрайна делюзия Laughing.
Иначе да си кажем направо, на Франко проблемът му в ежедневието е липсата на течаща вода, самобръсначка и гребен. Явно си мисли, че е много арт да е постоянно излязъл като от кошчето за боклук.

# 452
  • Русе, България
 Май, май е точно това, но просто през екрана няма как да го... подуш-подуш apchih

# 453
Мисля, че тези колиета се правят от Станислава Цалова и майка и. И явно на колегиален принцип ги менкат в телевизията за скрита реклама. И аз съм забелязвала различни водещи с едно и също на вид бижу.
 Между другото на мен ми харесват колиетата
Така е да. Peace

# 454
  • София
Франко е шарен тип. и е повече от външен вид. аз харесвам такива Simple Smile
видът на деграде е бонус на образа, предполагам. докато не го помириша Wink

понеже не харесвам бижута, изобщо не съм забелязала въпросното колие.
след коментарите ви, най-вероятно ще го Видя Simple Smile

# 455
Мм, да, Джеймс Франко е голям чаровник.  Party Обаче, откакто гледах Nerve, и брат му Dave ми грабна окото, макар че май е по-компактен откъм височина.

# 456
# 457
  • IT
Харесвам  Джеймс Франко  Heart Eyes, брат му е нисичък да 170 см някъде прочетох, но и той е твърде симпатичен.

# 458
  • Варна
Е, може ли младоженецът да е с черни обувки  Shocked

# 459
Е, от някой, избрал хотел Маринела за сватбата си, не може да се очаква кой знае какъв усет за стил и елегантност.

# 460
Цитат
Снахата на бившата министърка Долорес Арсенова се ожени за сина ѝ Калоян в рокля за 20 хиляди лева, научи HotArena.
newsm78

Ама че изречение.

На младоженеца пластмасовият черен часовник също много бие на очи.

# 461
ooooh!
Сватбата на годината вече мина - Джена се омъжи за малкия Канар.

Верно е невиждано подобен бял смокинг с таквиз лачени обуща Joy И е най-престижно Цеца да ти пее на сватбата... Въх! Crazy

Изречението е велико! Joy Joy Joy

# 462
  • на село

Изречението е велико! Joy Joy Joy

Три пъти трябваше да го прочета, докато му схвана смисъла.  Rolling Eyes
Чак взех да се чудя, аз ли съм тъпа... ама гледам, и други са се затруднили.

# 463
Да обесят автора и редактора на статията! Ама вчера трябваше, на деня на будителите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И колко пъти се споменаха 20 000лв, Анелия, стил, пък после като видиш снимките - майкоуууууу  ooooh! Crazy

# 464
 Thinking

Кич(пир) по време на чума!
Каква дуга сватба да направи Долорес:бивш министър,но не бивша крадла в особено големи размери и настояще парвеню.

Общи условия

Активация на акаунт