Звездни компромати - 303 част

• 137 593
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Искате да кажете, че Хилда не е опъвана Rolling Eyes
Веднага разгадайте и съобщете какви мазила, гримове, осветление и фотографи ползУва Grinning

# 661
  • Пловдив
Хилда е чудесна, но и фотографът е майстор, осветлението добро и на правилните места... Wink
Обработена е, не ми разправяй приказки от 1001 нощ.

# 662
Харесвам я и я намирам за много чаровна жена, но снимките са доста пипани. Погледнете шията само.
Но вече и 20-годишните така се замазват, че въобще не ме изненадва.

# 663
Хилда е чудесна, но и фотографът е майстор, осветлението добро и на правилните места... Wink
Ма ти въобще четеш ли какво пиша?!  newsm78 Joy И накрая  smile3503

# 664
  • Варна
Много харесвам Хилда,
Но като я дават по тв
Си личат бръчките и всичко.
Аз, разбира се, я харесвам
И  с бръчките. Много ми е
лъчезарна, позитивна, усмихната.

# 665
  • Пловдив
Ма ти въобще четеш ли какво пиша?!  newsm78 Joy И накрая  smile3503
Ем, то в таз сериозна тема, признавам леко по диагонала карам.

# 666
Не се е сбръчкала, но лицето ѝ е далече от демонстрирания младежки вид. Ето я тук в някакво предаване. При все, че също е с доста грим, си личи. Иначе много я харесвам, страхотно лъчезарно и позитивно излъчване има.

# 667
Че тя е на 46 години! Нали се гледам в огледалото, наборите не сме гладки като бебешко дупе. Но пък има и по-сбръчкани жени на нашите години от Хилда(и от мен bowuu Mr. Green )

# 668
  • Варна
Супер си е за годините Хилда, въпреки че снимките са леееко далеч от действителността. Женска суета. Прощавам и защото ми е много мила и лъчезарна, излъчва младост въпреки бръчките. Heart Eyes

# 669
Видно е че са замазани снимките ,но колко  на нейната възраст могат да докарат такова излъчване и свежест с и без бръчки.
Изглежда като ученичка!
Страхотна е!
Харесвам я от Х  -Фактор и съм фен на ресторантите й!

# 670
Сандра Бълок, Риана и Кейт Бланшет на снимачната площадка на общия им филм "Ocean's Eight" .

# 671
И според мен снимките са пипани. Тя почти няма релеф на лицето си. Но ако беше сложила поне малко грим, според мен , нямаше да е излишно. Колкото да подчертае чертите си.

# 672
  • Вестерос
Рийз
Скрит текст:

# 673
# 674
  • Добрич
Григор Димитров на сафари в Африка
http://life.dir.bg/gallery.php?id=24434754&page=1#topnav

Общи условия

Активация на акаунт