ЛОНДОН - 9

• 129 251
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте,
ще закупя билет за три атракции в Лондон(Окото,Аквариума и Музея на Мадам Тюсо).
Системата,при закупуване на билета,ми дава да си избера час.
Не ми е ясно този час за кой от трите атракциона важи  newsm78
Моля за помощ от компетентните  Simple Smile
Зависи от сайта на коя атракция купувате билетите. За нея се посочва час, а другите две можете да ги посетите в рамките на 30 дни, без да е запазен час.
Благодаря Simple Smile
Ще купя билетите от сайта на Мадам Тюсо.
Значи там сме с час, а останалите две атракции- ще се редим на опашка Sad
Много ли се чака за Око-то ?
Ми чака си се. Чела съм, че сутрин при отварянето се влиза по-бързо, но не го казвам от личен опит.

# 181
  • Sofiq
За окото наистина най-добре да се отиде по-рано сутрин, но въпреки всичко пак се чака не малко. Може би около час някъде.

# 182
  • София
Добре, де, ако онлайн билетите са с фиксиран час, не те ли пускат в този час?

# 183
  • София
Не, преценяваш си времето и чакаш. Има Priority Entrance Ticket, с които се влиза веднага, но и цената е различна.

# 184
  • София
Не, преценяваш си времето и чакаш. Има Priority Entrance Ticket, с които се влиза веднага, но и цената е различна.
Т.е. купувам за определен час и отивам 1 час по-рано, така ли?

# 185
Дами, малко тъп въпрос ще задам, че от четене лееко се загубих. От Станстед трябва да сляза на Майл енд спирка. Ако правилно съм разбрала трябва да купя билети от Станстед за Ливърпул стр., а да сляза по-рано. Как стои въпроса с този автобус - той на всички спирки ли си спира или трябва сигнал да подадеш? Ще съм благодарна, ако някой сподели опит и/или знание по темата.

# 186
  • Milano
Т.е. купувам за определен час и отивам 1 час по-рано, така ли?

Първо трябва да минеш през касите да си вземеш билетите (нищо, че си ги купила онлайн), на мен ми искаха да видят и картата, с която са закупени (както си пише на сайта), после минаваш през ''киното'' и после излизаш вън да чакаш на опашка за Окото.

# 187
Ние отидохме по обяд и чакахме общо 20-ина минути. Но беше началото на ноември и преваляваше, така че и това сигурно е фактор. В хубаво време е логично да се чака повечко.

# 188
Здравейте!
В края на седмицата за първи път ще посетя Лондон и много се вълнувам - искам да видя толкова много неща, а времето ни е ограничено в три дни. Имаме набелязани маршрути по дни, но както се разбира трябва да сме експедитивни Simple Smile В Британския музей лесно набелязах залите, които искам да посетя, но при Националната галерия срещнах проблем - имам определени автори и картини, които искам да разгледам - търсех някакъв ориентир в сайта на галерията, но не можах да открия... И така моля за съдействие, ако някои знае къде мога да намеря информация коя картина в коя зала се намира, за да не въртиме празни кръгчета в търсене!
Благодаря, предварително!

# 189
  • Milano
В галерията картините са разпределени по векове и всеки е в различен цвят.
Не помня точно, но да кажем 18-ти век - зелена зала, 17-ти век -оранжева, като са отбелязани и имената на художниците.

В брошурите на входа имаше разположението на стаите.

Можеш да питаш и който и да е от многобройните служители за нещо конкретно.

# 190
Здравейте!
В края на седмицата за първи път ще посетя Лондон и много се вълнувам - искам да видя толкова много неща, а времето ни е ограничено в три дни. Имаме набелязани маршрути по дни, но както се разбира трябва да сме експедитивни Simple Smile В Британския музей лесно набелязах залите, които искам да посетя, но при Националната галерия срещнах проблем - имам определени автори и картини, които искам да разгледам - търсех някакъв ориентир в сайта на галерията, но не можах да открия... И така моля за съдействие, ако някои знае къде мога да намеря информация коя картина в коя зала се намира, за да не въртиме празни кръгчета в търсене!
Благодаря, предварително!

https://www.nationalgallery.org.uk/paintings/learn-about-art
Скролни надолу и избери по азбучен ред
https://www.nationalgallery.org.uk/paintings/explore-the-paintings/artist-a-to-z
или
по период
https://www.nationalgallery.org.uk/paintings/explore-the-paintin … browse-by-century
или
 30 highlights
https://www.nationalgallery.org.uk/paintings/explore-the-paintin … ghlight-paintings

Аз си бях направила списък по автори и стаи, в които да ги видим. С картата на музея е лесно.
Децата много се кефеха да ни водят по нея.

# 191
Благодаря много за бързия отговор и за помощната информация!
Имам и още едно питане за посетилите St. Paul - входът на катедралата платен ли е? Виждам на сайта, че има цени за билети, но мои приятели спорят, че става въпрос само, ако искаш да се качиш на купола... така ли е наистина?

P.S. Благодаря, gerka! Намирам автора и картините, но не се ориентирам къде мога да видя залите им Sad

P.S. II. Ориентирах се... Благодаря!

# 192
Имам и още едно питане за посетилите St. Paul - входът на катедралата платен ли е? Виждам на сайта, че има цени за билети, но мои приятели спорят, че става въпрос само, ако искаш да се качиш на купола... така ли е наистина?

Платено си е. Има възможност за безплатно посещение в неделя, когато влизат полонници на литургия, но трябва да се пази тишина и да не се нахалства с много разходки.

# 193
Благодаря много за бързия отговор и за помощната информация!

P.S. Благодаря, gerka! Намирам автора и картините, но не се ориентирам къде мога да видя залите им Sad

P.S. II. Ориентирах се... Благодаря!

Цъкаш до последно на картинката.
Например хванах от 1 стр на  a-z Adam and Eve  - цък
После скролваш малко до една стрелка сочеща на дясно и цъкаш върху Adam and Eve отново
И на новата страница скролваш до долу. Там виждаш стая 14.
Като цъкнеш пък върху стая 14 ще видиш всички автори, които са там.

# 194
  • Русе
Здравейте, току що си закупих 4 билета за три атракции от сайта на окото и избрах от опцията да получа мобилни билети.Къде трябва да получа билетите-на имейла ми или на телефонния номер? Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт