ЛОНДОН - 9

• 129 268
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте!
Ще се връщам към летището от East Croydon и като гледам влакът е единственият ми директен вариант. Трябва ли да си купувам предварително билет или може да се плати с ойстер направо, и ако трябва - плаща се предварително, а се взима на място ли?
Другото което се чудя е дали ако си взема билети за влака от Кройдън до Виктория да кажем - отиване 10-ти, връщане 12-ти, ще мога да ползвам 2в1 за този период?
Благодаря предварително!

# 166
Dorita -
За Thameslink можеш да използваш ойстър (pay as you go), цената ще е по-ниска и се смята за част от daily cap. Ако използваш Ойстер, не ти трябват резервации и предварително билети.  
Ако летището е Гатуик, това ти е най-бързият вариант на супер цена.

# 167
  • Бургас
Dorita -
За Thameslink можеш да използваш ойстър (pay as you go), цената ще е по-ниска и се смята за част от daily cap. Ако използваш Ойстер, не ти трябват резервации и предварително билети.  
Ако летището е Гатуик, това ти е най-бързият вариант на супер цена.

Благодаря ти! Към Лутън сме. Thameslink различен ли е от nationalrail.co.uk. За него после четох, че не може да се използва ойстер.

# 168
  • Smolyan
Здравейте, моля често пътуващите до Лондон или наскоро пътувалите    да сподели дали искат задграничен паспорт на българското или английското летище. Предварително благодаря  

# 169
  • София
Не, нито там, нито тук искат паспорт. При 4 полета през миналата година, последният през ноември, летях само с лична карта. Никакви проблеми. Великобритания е част от ЕС - поне още 2 години, докато не приключат процедурите по излизането.

# 170
Здравейте, може да е писано по този въпрос, но да попитам от Станстед до Сохо как е най-лесно и бързо да се стигне? Опитах се да разуча видовете транспорт предлагани на Станстед сайта на летището, но човек може да се изгуби там. Ще съм много благодарна ако някой има идея как да процедирам. Сама ще съм и не ми се губи време в смяна на транспортни средства Laughing

# 171
Привет!
Нямам време да прегледам 8 теми назад. Ще пътуваме до Лондон другата седмица с организирана екскурзия. Нямам много опит, а ММ нарочно ме остави сама да планирам свободното време там. Може би трябваше предварително да питам. Купих kombi билети за LondonEye, Мадам Тюсо и Sea Life онлайн. Не мога да преценя, дали ще ни стигне ден и половина за тези три неща. Имаме един цял петък и събота до обяд. Полакомих се , че е изгодно, но сега не знам дали ще ми стигне времето. По това време на годината как стоят нещата, чака ли се много? Постижимо ли е?  Иначе с ММ сме експедитивни, в смисъл ставаме рано лягаме късно и използваме времето на макс, когато сме по такива места. Много ще съм благодарна, ако някой  сподели нещо по въпроса.

# 172
  • Бургас
Мадам Тюсо е в една посока, а окото и аквариума са в друга посока и са близко. Сутринта отивате на Музея, защото там си има опашки. След това с транспорт до аквариума. Ако остане време ще се качите на окото може да е по светло, а е също разкошно и да е по тъмно. Ако не на другия ден на окото. Да кажа, че зад касите на окото в същото фоайе има 3Д кино, което е безплатно и разказва история свързана с Окото.

# 173
Мадам Тюсо е в една посока, а окото и аквариума са в друга посока и са близко. Сутринта отивате на Музея, защото там си има опашки. След това с транспорт до аквариума. Ако остане време ще се качите на окото може да е по светло, а е също разкошно и да е по тъмно. Ако не на другия ден на окото. Да кажа, че зад касите на окото в същото фоайе има 3Д кино, което е безплатно и разказва история свързана с Окото.
Благодаря за отговора!  Билетите ни имат час 11:30. За Мадам Тюсо и и аквариума билетът е с валидност 90 дни, т.е за окото има час. Та си мисля,че окото и аквариумът ще са единия ден а Тюсо на другия ден рано сутрин. Ама колко рано и дали ще можем въобще да влезем и да разгледаме до 1 часа по обед. Ще видим. Благодаря!

# 174
Здравейте, къде мога да видя работното време на гишетата на железниците за издаване на травълкарти ? Имам карта със снимка, така че доколкото помня, трябва сама да си закупя нова карта ?

# 175
  • София
Здравейте! Предстои ми кратка екскурзия до Лондон и сега усилено разучавам. Намирането на хотел обаче е голяма мъка... Може ли да ме ориентирате кой район е по-добър избор - около Marble Arch или този около Victoria station? Иска ми се хотелът хем да е близо до спирките на National Express, хем да е добра отправна точка за разглеждане на забележителности.

# 176
  • София
Здравейте,
ще закупя билет за три атракции в Лондон(Окото,Аквариума и Музея на Мадам Тюсо).
Системата,при закупуване на билета,ми дава да си избера час.
Не ми е ясно този час за кой от трите атракциона важи  newsm78
Моля за помощ от компетентните  Simple Smile

# 177
  • София
Здравейте,
ще закупя билет за три атракции в Лондон(Окото,Аквариума и Музея на Мадам Тюсо).
Не ми е ясно този час за кой от трите атракциона важи  newsm78
Моля за помощ от компетентните  Simple Smile
Зависи от сайта на коя атракция купувате билетите. За нея се посочва час, а другите две можете да ги посетите в рамките на 30 дни, без да е запазен час.

# 178
  • София
Здравейте! Предстои ми кратка екскурзия до Лондон и сега усилено разучавам. Намирането на хотел обаче е голяма мъка... Може ли да ме ориентирате кой район е по-добър избор - около Marble Arch или този около Victoria station? Иска ми се хотелът хем да е близо до спирките на National Express, хем да е добра отправна точка за разглеждане на забележителности.
Виктория стейшън е недалеч от Бъкингам и реално е по-близо до много от забележителностите. Марбъл арч също е на много ключово място и от там минават много автобуси и червена линия на метрото. И двата варианта са добри.

# 179
  • София
Здравейте,
Не ми е ясно този час за кой от трите атракциона важи  newsm78
Моля за помощ от компетентните  Simple Smile
Зависи от сайта на коя атракция купувате билетите. За нея се посочва час, а другите две можете да ги посетите в рамките на 30 дни, без да е запазен час.
Благодаря Simple Smile
Ще купя билетите от сайта на Мадам Тюсо.
Значи там сме с час, а останалите две атракции- ще се редим на опашка Sad
Много ли се чака за Око-то ?

Общи условия

Активация на акаунт