ЛОНДОН - 9

• 128 983
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Wolwedans
Здравейте, ще бъда за 3 дни в Лондон, от които 2 ще са ми свободни за разходки. Това е втория път, в който ще ходя в Лондон. Първият път бях за 1 седмица преди 4-5 години. Ще прочета какво ново споделяте. за да направя програма. Не съм ходила на Шард... Хареса ли ви?

# 61
Здравейте! Някой ходил ли е до или ползвал ли е Emirates air line в Лондон? Какъв транспорт сте ползвали за придвижване от дадена точка в Лондон до лифта? Благодаря!

Ако още можем да сме полезни, един месец след задаването на въпроса...

Да споделя нашият опит от миналата година.
От Лондонското око хванахме корабче, таксувахме се с Ойстер картите.Слязохме при залата О2.
Съвсем близо е станцията на лифта.Нямаше опашка в петък следобед.
От другата страна като слязохме , наблизо има станция на DLR - Royal Victoria DLR Station.
Влакчетата са на често.С тях се върнахме към центъра на Лондон - Bank

# 62
Запис при вас - букнах билети за 21-23 януари и сега започвам да чета, защото нищо не ми е ясно.
Как е времето януари?

# 63
Запис при вас - букнах билети за 21-23 януари и сега започвам да чета, защото нищо не ми е ясно.
Как е времето януари?
Това никой не го знае. Simple Smile
Може да е хубаво, може да е лондонско, може и да е гадно...
Ще се утешите с пазаруване, в случай, че времето ви притеснява.  Laughing

# 64
Здравейте, ще бъда за 3 дни в Лондон, от които 2 ще са ми свободни за разходки. Това е втория път, в който ще ходя в Лондон. Първият път бях за 1 седмица преди 4-5 години. Ще прочета какво ново споделяте. за да направя програма. Не съм ходила на Шард... Хареса ли ви?

Шард е най-високото място от където може да видиш Лондон в краката си. Определено си заслужава! Малко е страшничко за хора със страх от височини, но гледките са просто... трябва да се види Sunglasses

# 65
  Здравейте.Искам да ви кажа едно приложение за градския транспорт в ЛОНДОН което ползвах лично през ноември.Значи трябва да имате интернет на телефона избирате си къде искате да отидете от мястото където сте и то ви дава какво да хванете къде да направите смяна ако трябва след колко минути има влак или автобус или метро ,колко ще ви струва пътуването.Също така ако има ремонти по линии на влак или метро веднага те уведомява и пренасочва какво да хванеш.
 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.citymapper.app … release&hl=bg

# 66
Това е citymapper. И други потребители го споменаха. Може и оф лайн да се ползва.
Аз лично мисля,  че сайта на транспорта е най-надежден.

# 67
Здравейте,
Честита Коледа на всички!  С пожелания за здраве и интересни пътешествия.
Някой съчетавал ли е ходенето в Лондон с посещение на мач на Арсенал и да ме ориентира как става закупуването на билети.
Благодаря предварително!

# 68
  • София
Здравейте,
Кой е най-евтиния вариянт за придвижване от Лутън до Лондон.преди година имаше автобусни билети на easybus за по два паунда,но сега като проверих са по 10 паунда на човек.Ще пътуваме аз,мъжът ми и дъщеря ми на 11.Дали има някакви пакетни билети...

# 69
Te май започват от един паунд, но с изчерпването поскъпват. 10 паунда пак е сравнително евтино.

# 70
  • Луната
Мисля, че на място бяха по 15 паунда. Вижте и в сайта на National Express каква цена ще ви даде.

# 71
Някой да си е купувал билети от този сайт на 1 стр. http://www.discount-london.com ? Има доста изгодни предложения. Например Мадам Тюсо + Тауър Бридж е 27 паунда. Като Мадам Тюсо гледам, че е с приорити аксес и не се изисква да се посочи час, а само дата. Така ли е? http://www.discount-london.com/madame-tussauds-tower-bridge

# 72
Бух и аз при вас за идеи Simple Smile В Лондон съм била последно преди ....7 години?!?
Сега обаче ще имаме семейно приклюение - с половинката и децата (на 3 и 6) ще отидем за седмица. Та, програмата ни ще е изцяло съобразена с дребните и по-лежерна Simple Smile Ще празнуваме и рождения ден на каката на английска земя, та дано да ни хрумне нещо подходящо.

# 73
Здравейте! Пускат ли в Окото,Dungeon и Sea aquarium с ръчен багаж /този на Wiz/или имат място за съхранение на багаж?

# 74
Не се сещам дали някой е пускал дискусията с Боб. Според мен е добре да е на 1 страница. Ако вече я има, моля за извинение/ напоследък не съм чела 1 стр/

Боб описва 2 4 1 офертата, транспортните карти, помага, дава ценни съвети. Може да се регистрирате и зададете конкретни въпроси. На мен ми беше от огромна помощ.

https://www.londontoolkit.com/blog/transport/2-for-1-london-pass … ds-train-tickets/

Общи условия

Активация на акаунт