Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 153
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата. bouquet
Успех на всички.

# 31
# 32
  • Сандански
Разнасят вече вафли така, че очаквайте. Аз получих мойте  Simple Smile

# 33
Получих мейл от Нескафе за чашата. Щели да се свържат с мен за адрес

# 34
Тез теми не трябва да са лимитирани до 50стр.....ми вие ги изписвате за има-няма 2-3 дни Mr. Green

# 35
  • sofia
Тез теми не трябва да са лимитирани до 50стр.....ми вие ги изписвате за има-няма 2-3 дни Mr. Green

Много награди, много чудо! Да ни наакат пилетата пу-пу  Whistling

# 36
Получих мейл от Нескафето да чакам обаждане за чашата.

# 37
Интересно обаче, че и брат ми получи мейл, а го нямаше в списъците newsm78

# 38
  • Сандански
Тези бисквитки престиж много вкусни (като за гладен човек)  Simple Smile

# 39
В играта на Спетема се забелязват много интересни неща ... хора от Царево (и не само, просто сега това ми се наби на очи) се насират да играят, не се и съмнявам, че са купили толкова много кафе! Мисля, че всяка регистрация в играта печели, дори системата им на раздаване е супер елементарна.
Нали Леото носи вафлите? Куриера им ми е супер неприятен, супер трудно идва до нас с големия бус по баирите, да не говорим, че до сега винаги са ми пращали СМС-а за пратката следобяд, а куриера идва преди обяд, даже май първо в нас идва винаги, защото все ми звъни преди да е стигнал в града ..

# 40
  • Под Слънцето
Голяма караница с нескафето за тез 3 чаши, пфу!  То обяснения , то не знам кво.. Заринах ги със скрийншотове, вече имам обеца на ухото да  снимам всичко, че не се знае кой е по-некоректен.

Ще си ги получа и 3те , имам си мейли. Сигурно към НГ .. С тва тяхно темпо ся ше ги заръчват  на китайците за 2 долара на контейнер

# 41
Късмет на всички! bouquet
Чакам само кутия с вафли на Троя!

# 42
Аз спечелих сега 2 кафета Спетема + чаша .. голямо дебнене беше  Rolling Eyes Всяка 13-та награда е такава, но и като 14-та се е падала ..
Гледах логиката и за кафе машините .. сега да не ме помислите за луда  Joy ама броих печелившите .. може да имам пропуски в броенето, но по моите изчисления първата е на 324-тия човек, втората на 317-тия като съм почнала да броя от 1 след първата  .. остават още 6, ама нямам нерви да се опитвам да дебна повече като за кафето, може да купя още едно за да играя за одеало, но още се колебая, имам 3-4 такива рекламни, не му знам размерите на това, а и ще ни стане много кафето - 1 купихме, 2 спечелих и ако пак взема ще е 4-то ..  newsm78 Големи драми  Joy

# 43
Голяма караница с нескафето за тез 3 чаши, пфу!  То обяснения , то не знам кво.. Заринах ги със скрийншотове, вече имам обеца на ухото да  снимам всичко, че не се знае кой е по-некоректен.

Ще си ги получа и 3те , имам си мейли. Сигурно към НГ .. С тва тяхно темпо ся ше ги заръчват  на китайците за 2 долара на контейнер
На мен ми писаха че ще ги доставят 14 дни след като дам адрес

# 44
  • Под Слънцето
... И един месец ше чакаме обаждания да ни преброят сичките ..

Общи условия

Активация на акаунт