Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 195
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Заради изборите. Laughing

Регистрирах бележка за барбарон, надявам се да ме огрее утре. Joy

# 586
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Как разбирате кои са новоизтеглените на Престиж Grinning

# 587
  • Сандански
Как разбирате кои са новоизтеглените на Престиж Grinning
Ами те са най-отдолу.
За днес трябва да са за дрон от 80 до 100, а за кафемашина от 52 до 64

# 588
Толкова чаках да обявят... Май наистина ще пропуснат заради изборите (въпреки, че двете неща не са свързани)...
Като гледам, тази тема ще мине без да се запиша с награда... Cry

# 589
В играта на Престиж веднага ли се разбира дали печелиш или се чака тегленето в неделя? Останала съм с впечатление, че се чака неделя, но се зачетох в правилата и пише това:" Наградите се печелят инстантно – веднага след регистрацията на код, всеки участник ще бива уведомявам дали печели награда. Промо код спечелил кана или комплект бисквити не участва в тегленията за Nutribullet сребърен."
Или това важи само за каните и бисквитите, а пък Нутрибулета се тегли в неделя?

# 590
Да, Нутрибулета се тегли всяка седмица.
Останалото, ако имаш късмет на момента разбираш дали печелиш, същото е и с вафлите.

# 591
Мюсли - Мрън
Хипер - Мрън
Куинс - Мрън
Спаркс - Мръъъъън
Какъв е този карък при мен незнам.
Само да се похваля, че си получих шейкъра от Якобс, след като им писах миналата седмица.

# 592
Още няма печеливши, не че се надявам на нещо, но брат ми играе за дрон и следя и него.

# 593
  • Сандански
Аз свърших кодовете (чувствам се спокойно)

# 594
 Laughing

Не можах да намеря никъде кодове на Мюсли, а смятам да играя и за каната.

Между другото току-що четох правилата на играта на Бондюел и пише, че на 04.11 трябва да бъдат оповестени последните победители в играта, но такива няма...... Играта е приключила на 02-ри. Thinking
Добре, че момичета ме подсетиха като писаха днес, бях забравила, а много бих искала играчка.

# 595
  • sofia
Уф значи и аз от Цева пак да се оплачааа, къде са победителите от седмичните награди от миналия понеделник. Уж добре почват игрите, а накрая все нещо не е както трябва.
Как да имаме доверие пък за големите награди?
И не можах да намеря никъде да им пиша, освен някаква контактна форма в сайта, дето писах преди 4 дни и никой не ме отрази, пък тази игра е с покупка и то не малка  newsm78

# 596
  • Пловдив
Как се участва за този барбарон?

# 597
# 598
  • Пловдив
Благодаря, имам значи време да пробвам късмета си  bouquet

# 599
  • Перник
Получих си "изненадата" от freshbox играта във форума. Как се бях заблудила, че печеля сокоизтисквачката.... а то едно празно шишенце с капачка, като тези на Куинс  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт