Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 278
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • у нас
За наградите от Фантастико мога ли да пратя роднина да наградата? Ще му дам разпечатан имейла, където пише, че печеля.
На нас ни казаха, че трябвало лично, но нямаха талони за 5 лв. Mr. Green та не знам дали ще искат и документ. Иначе, ако напр. отиде мъж и не му искат документ за самоличност, може да каже, че е този от мейла Simple Smile

Еее, ами аз печеля точно талон за 5 лв. Какво значи, че няма да ни дадат ли? newsm78

# 571
# 572
  • софия
За наградите от Фантастико мога ли да пратя роднина да наградата? Ще му дам разпечатан имейла, където пише, че печеля.
На нас ни казаха, че трябвало лично, но нямаха талони за 5 лв. Mr. Green та не знам дали ще искат и документ. Иначе, ако напр. отиде мъж и не му искат документ за самоличност, може да каже, че е този от мейла Simple Smile

Еее, ами аз печеля точно талон за 5 лв. Какво значи, че няма да ни дадат ли? newsm78
Не, зам.-управителят каза, че чакал да му изпратят.

# 573
  • Сандански
Късмет в днешните тегления на всички  bouquet

# 574
Какво ще теглят днес, освен нещата на Престиж?

# 575
  • Сандански
Какво ще теглят днес, освен нещата на Престиж?
За тях говорех  Simple Smile

# 576
Бях купила билети в спаркс,за външните батерии.За първи път участвам там.Тегленето мисля,че трябваше да е на 31-ви или 1-ви,а печеливши така и не излязоха  newsm78

# 577
  • София
Бях купила билети в спаркс,за външните батерии.За първи път участвам там.Тегленето мисля,че трябваше да е на 31-ви или 1-ви,а печеливши така и не излязоха  newsm78
И аз няколко билета купих. Винаги се бавят с обявяването, много са досадни.

# 578
  • Nesebar
Мрънкането при мен не помага затова спирам и почвам да чакам печалби

# 579
ПЪРВО СЕ  ОБАЖДАТ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ И СЛЕД ТОВА ГИ ПУБЛИКUВАТ ,АКО СТЕ СРЕД ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЩЕ ИМАТЕ И ИЗВЕСТИЕ  В ПРОФИЛА ВИ В СПАРКСА

# 580
  • София
ПЪРВО СЕ  ОБАЖДАТ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ И СЛЕД ТОВА ГИ ПУБЛИКUВАТ ,АКО СТЕ СРЕД ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЩЕ ИМАТЕ И ИЗВЕСТИЕ  В ПРОФИЛА ВИ В СПАРКСА

Обаждат се само за големите награди,за батериите,менютата и пр. не се обаждат

# 581
Току-що реших да видя дали има вече обявени печеливши в игрите на Престиж, но не мога да се ориентирам. За Мюслито съм сигурна, че няма, но за другите?
Поне по една дата да имаше.

# 582
  • Сандански
Току-що реших да видя дали има вече обявени печеливши в игрите на Престиж, но не мога да се ориентирам. За Мюслито съм сигурна, че няма, но за другите?
Поне по една дата да имаше.
От престиж все още се бавят

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 17:14 от Ivaylo77

# 583
  • Sliven, Bulgaria
Няма ли никой да се похвали с награда от Престиж?

# 584
  • Сандански
Няма ли никой да се похвали с награда от Престиж?
Още не са публикувани до сега не са се бавили толкова съмнява ме днес да има печеливши

Общи условия

Активация на акаунт