Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 630
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Кристал, тази седмица се раздават играчките от втория тур. Не се знае дали ще има трети и е най-добре да звъннеш и да питаш какво става.

Питах в нашия ЛИДЛ и ми казаха, че щом съм си попълнила формуляр, ще си получа играчките. Не знаели кога.  Confused
Хората са написали много ясно на сайта как и кога.

Може ли линк?
От нашия магазин отговарят всеки път, че ще се свържели  с всеки, който е попълнил формуляр.

# 556
  • Пловдив
Кристал, тази седмица се раздават играчките от втория тур. Не се знае дали ще има трети и е най-добре да звъннеш и да питаш какво става.

Тази игра на Лидел съм я изпуснала:(
Актуална ли е още?

# 557

Тази игра на Лидел съм я изпуснала:(
Актуална ли е още?

Свърши доста отдавна Simple Smile

# 558
# 559
Благодаря! Grinning

# 560
И аз съм с билети за Маша и мечока  newsm44

И аз.  Grinning Най-накрая.  Heart Eyes Много съм развълнувана.  Grinning Децата така се зарадваха, голяма еуфория е у дома.
И аз току що видях, че сме от печелившите  Heart Eyes. Много се зарадвах, тъй като от доста време нищо не съм печелила.... последно шейкъра и миксера на Якобс и оттогава суша  Sad. А сега... сега ще ходим на спектакъл с моя принц. Има ли някой от Търново печеливш?

# 561
Какво стана с играта на Bonduelle? В правилата пише, че е до 02.11, а още може да се играе. Но и с печелившите по седмица нещо не са съвсем както трябва.

# 562
Спечелих 10 лв ваучер от Пом Бер във Фантастико  Grinning

# 563
Какво стана с играта на Bonduelle? В правилата пише, че е до 02.11, а още може да се играе. Но и с печелившите по седмица нещо не са съвсем както трябва.
Днес им писах мейл, само че отговор нямам...

# 564
  • Сандански
Срокът свърши кога ще ни изпратят билла анкетата?

# 565
  • София
Вече съм спокойна, че и аз клошарствам от време на време.Бях започнала да се притеснявам каква радост настъпва в мен, когато намеря капачка на улицата, дори и да не спечеля 😁😃😀 И билет съм намирала с печалба 5лв. бинго беше, някой не беше внимавал 😊
Аз съм намирала билет с печалба 16 лева, но по-скоро е бил изпуснат, отколкото непроверен. ПоследНо съзрях шише от кола със сива капачка в улично кошче. Понеже ме досрамя до го взема, седнах на пейка до кошчето и изчаках да няма никой за да го взема. Иначе тия по улиците ги събирам в движение. Joy

# 566
  • София
Някой да е спечелил и да се е възползвал от наградата "Талон за безплатна игра на боулинг в Mega Xtreme Bowling Center или Joy Station" от играта на новия магазин Фантастико? Не ми е ясно точно какво включва. В ценоразписа на Боулинг центъра има цени за час и за отделни игри. В другата игра "25 години ФФ" е посочена и стойност на талона (30 лв.), но в тази не е уточнено.  newsm78

# 567
Голям карък при мен. Даже и от Маша не печеля.

# 568
  • у нас
За наградите от Фантастико мога ли да пратя роднина да наградата? Ще му дам разпечатан имейла, където пише, че печеля.

# 569
  • софия
За наградите от Фантастико мога ли да пратя роднина да наградата? Ще му дам разпечатан имейла, където пише, че печеля.
На нас ни казаха, че трябвало лично, но нямаха талони за 5 лв. Mr. Green та не знам дали ще искат и документ. Иначе, ако напр. отиде мъж и не му искат документ за самоличност, може да каже, че е този от мейла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт