Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 637
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Кристал, тази седмица се раздават играчките от втория тур. Не се знае дали ще има трети и е най-добре да звъннеш и да питаш какво става.

# 541
И аз си чакам две играчки от ЛИДЛ, ама загубих желание да си ги получа Close 3 месеца ги чакам вече. Никой не ми и звъни Confused
Виж какво са писали на страницата им http://www.lidl.bg/bg/index.htm . Отивай през седмицата направо в магазина, който си посочила  Peace

# 542
  • Русе
Пишете как събирате капачки по улиците, моето е още по- абсурдно. Онзи ден гледам моя позната качила във фейса снимки как си хапват у тях. На масата 2 коли с бели капачки, е, познайте дали не й звъннах да ми продуктува кодовете hahaha

# 543
Кристал, тази седмица се раздават играчките от втория тур. Не се знае дали ще има трети и е най-добре да звъннеш и да питаш какво става.

Питах в нашия ЛИДЛ и ми казаха, че щом съм си попълнила формуляр, ще си получа играчките. Не знаели кога.  Confused

# 544
  • Телиш/Плевен
Честито на всички! Hug

Откъде ги печелите тези билети за Маша и мечока? Тая седмица не ми остана никакво време за форум и фейс и съм изпуснала един куп игри  Tired
От тази тема.
А това е темата за игри във форума (има линк към нея в първия пост на настоящата тема). Ако искаш да следиш постовете в нея - под заглавието ще видиш бутон „Включете известията“. Като ги включиш, ще получаваш известие за всеки нов пост (т.е. за всяка актуална игра). Hug

# 545
Благодаря, Лаленце!  Hug

Кристал, пиши им на Лидл. Ние също нямахме обаждане или мейл, но като им писах ми отговориха след 31.10 да отидем да си я вземем  Peace . В магазина ги раздаваха по списък едни младежи, които бяха комадировани от другаде с тази цел само.  Peace

# 546
  • софия

Питах в нашия ЛИДЛ и ми казаха, че щом съм си попълнила формуляр, ще си получа играчките. Не знаели кога.  Confused
Хората са написали много ясно на сайта как и кога.

# 547
  • Телиш/Плевен
За плевенчани - в Панорама мол на 20-ти ноември от 12:00 до 13:00 часа Захари Бахаров и Рая Пакова ще откриват официално щанд на Национална лотария. Дотогава за всеки 5 лева от сметката за закупени продукти от щанда (той си работи вече), дават талон за участие в томбола в деня на откриването. Предполагам, че наградите ще са същите, каквито дават и на другите откривания - 4 таблета, 4 лаптопа, 4 смартфона и 4 телевизора.

# 548
Какви са тези талони за отстъпки в Шел за които говорите?

# 549
  • Телиш/Плевен
Ето. Hug

# 550
Ето. Hug
Благодаря.  bouquet Аз си мислех, че са за гориво Laughing

# 551
За плевенчани - в Панорама мол на 20-ти ноември от 12:00 до 13:00 часа Захари Бахаров и Рая Пакова ще откриват официално щанд на Национална лотария. Дотогава за всеки 5 лева от сметката за закупени продукти от щанда (той си работи вече), дават талон за участие в томбола в деня на откриването. Предполагам, че наградите ще са същите, каквито дават и на другите откривания - 4 таблета, 4 лаптопа, 4 смартфона и 4 телевизора.
Интересно! Бих участвала, но ми е далече автогарата. Жалко, че не откриват щанд в по-малкия мол...Ако успея, все пак ще се включа, благодаря за информацията  Simple Smile Наскоро имаха такова откриване в магазин Фантастико в Стрелбище (София) - има видео на страницата във фейса; раздаваха някакви торбички. Гледах съвсем малко от видеото (защото не очаквах, че и тук ще има нещо подобно), така че не знам какво е имало вътре, но торбичките бяха много. Имаше и колело на късмета.

# 552
  • Телиш/Плевен
Интересно! Бих участвала, но ми е далече автогарата. Жалко, че не откриват щанд в по-малкия мол...Ако успея, все пак ще се включа, благодаря за информацията  Simple Smile Наскоро имаха такова откриване в магазин Фантастико в Стрелбище (София) - има видео на страницата във фейса; раздаваха някакви торбички. Гледах съвсем малко от видеото (защото не очаквах, че и тук ще има нещо подобно), така че не знам какво е имало вътре, но торбичките бяха много. Имаше и колело на късмета.
Значи може би са повече наградите. Peace Но големите би трябвало да са тези.

# 553
И аз съм с билети за Маша и мечока  newsm44

И аз.  Grinning Най-накрая.  Heart Eyes Много съм развълнувана.  Grinning Децата така се зарадваха, голяма еуфория е у дома.

И аз съм с билет олеййй newsm44 а някой свързали се с вас пише че до 2 дена ще се свържат?

# 554
Значи на 20ти сме там, мерси за инфото  Wink

Общи условия

Активация на акаунт