Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 635
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • sofia
Вече съм спокойна, че и аз клошарствам от време на време.Бях започнала да се притеснявам каква радост настъпва в мен, когато намеря капачка на улицата, дори и да не спечеля 😁😃😀 И билет съм намирала с печалба 5лв. бинго беше, някой не беше внимавал 😊

# 526
Да споделя и аз - бързам за работа ,но се озъртам по пътя иии какво да видя опаковка от вафли Троя  промоционална ,грабвам я ! Стигнах в работата и успях да разчета кода ,регвам аз бързичко и ооооо чудо термо чаша!! Не че ми трябва ,но единствената ми печалба от нещо намерено , а тези купените нищо не ми донесоха за жалост.

# 527
  • Под Слънцето
Някой да е забелязал некъв бъг в системата при фафли Троя?  #2gunfire

Как точно "участвам" 0 пъти ? Уточнявам : не е намерена опаковка, купила съм си и имам касов бон

Скрит текст:

# 528
Някой да е забелязал некъв бъг в системата при фафли Троя?  #2gunfire

Как точно "участвам" 0 пъти ? Уточнявам : не е намерена опаковка, купила съм си и имам касов бон

Скрит текст:

Да не днес да е вафловалежа на Троя ?

# 529
  • Телиш/Плевен
an.ilieva, браво за късмета! Hug

Аз още не съм печелила от нещо намерено, но това не ме отказва. Не мисля, че има от какво да ме е срам. Толкова боклуци има по улиците, че и една капачка да съм прибрала, пак е някакъв принос да е по-чисто. Може да се погледне и от тази страна. А какво си мислят хората отдавна е спряло да ме вълнува.

# 530
Май късметът започва да се завръща:) Онзи ден спечелих Марсианска мравка,а днес двоен билет за куклен спектакъл Маша и мечока от форума Simple Smile Най-накраяяяяя

# 531
Да се похваля с един суитшърт и едно колело за ММ Simple Smile

# 532
Вчера си взех Милка, че намерих във Фантастико с код, нищо не спечелих, а и не й усетих много вкуса, че съм с настинка  Mr. Green

# 533
  • София
Да помоля отново ако разменяте суичер Л да ми пишете  Hug

# 534
  • софия
Моля за талони от Шел ако няма да ги ползва някой  Embarassed
Благодаря предварително Hug

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 13:12 от zvanche

# 535
И аз съм с билети за Маша и мечока  newsm44

# 536
  • у нас
И аз съм с билети за Маша и мечока  newsm44

И аз.  Grinning Най-накрая.  Heart Eyes Много съм развълнувана.  Grinning Децата така се зарадваха, голяма еуфория е у дома.

# 537
И аз съм с билети за Маша и мечока Grinning

# 538
Откъде ги печелите тези билети за Маша и мечока? Тая седмица не ми остана никакво време за форум и фейс и съм изпуснала един куп игри  Tired

Иначе да се похваля, че си взехме играчката от Лидл и дребната е хипер щастлива. Мама е получила колонките от Чупа чупс в четвъртък, аз още хабер нямам от тях, сигурно тази седмица ще получа моите и на ММ награди  Thinking

# 539
И аз си чакам две играчки от ЛИДЛ, ама загубих желание да си ги получа Close 3 месеца ги чакам вече. Никой не ми и звъни Confused

Общи условия

Активация на акаунт