Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 665
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Намерих си опаковка от вафла на улицата за пореден път с код  Joy Joy
hahaha hahaha
Не мога, срам, не срам ще кажа, прибирам се аз натоварена като магаре и насреща ми опаковка от Милка се търкаля нагоре-надолу, погоних я малко ( Blush), но напразно. Crossing Arms

# 511
  • Сандански
Намерих си опаковка от вафла на улицата за пореден път с код  Joy Joy
hahaha hahaha
Не мога, срам, не срам ще кажа, прибирам се аз натоварена като магаре и насреща ми опаковка от Милка се търкаля нагоре-надолу, погоних я малко ( Blush), но напразно. Crossing Arms
Имало и други като менн  Joy

# 512
  • София
Намерих си опаковка от вафла на улицата за пореден път с код  Joy Joy

Бахаха значи не съм сама, аз пък си намирам редовно капачки от кола за спаркса hahaha

# 513
  • Телиш/Плевен
О, аз съм намирала капачки от Кока-Кола, прибирала съм ги и съм ги регистрирала (но не съм печелила от тях). Билети от лотарията постоянно намирам (непечеливши имам предвид) зарязани къде ли не и също си ги регистрирам.

Писали сме заедно с daydream. Hug

# 514
  • Сандански
О, аз съм намирала капачки от Кока-Кола, прибирала съм ги и съм ги регистрирала (но не съм печелила от тях). Билети от лотарията постоянно намирам (непечеливши имам предвид) зарязани къде ли не и също си ги регистрирам.

Писали сме заедно с daydream. Hug
Да кажа още нещо, че и аз си намирам билети и капачки  Grinning
ПП: Днес е денят за признания  Joy

# 515
Аз се успокоих. hahaha

Бая се озорих между другото, но се оказа, че не е с промоционална опаковка.

# 516
  • София
Ха-ха,детето казва,че го е срам да ходи с мен, защото съм събирала капачките на бутилките по улиците.  Embarassed

# 517
Честито на всички за печалбите  Hug

Преди малко регистрирах още 5 кода на Милка и познайте-не печеля  Laughing
Но нещо ми направи впечатление при печелившите лаптопи.Много от номерата са с едни и същи цифри.Не зная как да го обясня но например единият номер е 08995114,а следващия 08995115.08995116...Тези си ги измислих в момента,че затворих страницата на Милка,но ми е много съмнително...

# 518
Току-що спечелих от името на мъжо бокс Фафли Троя. Party

# 519
  • Пловдив
Намерих си опаковка от вафла на улицата за пореден път с код  Joy Joy

Бахаха значи не съм сама, аз пък си намирам редовно капачки от кола за спаркса hahaha

О момичетаа и аз като Вас събирам и капачки и вафли с кодове и каквото попадне в полизрението ми😂
Вчера 2 бели капачки от кола,една споко с код и 2 билета си намерих,кода от спокото сега ще го регна.Детето ми ги показва и тя носи от училище ако намери  и мъжо също се научи покрай мен да се оглежда за капачки и темподобни неща от игри.
Станали сме маниаци направо😂😂😂

# 520
Честито на всички за печалбите  Hug

Преди малко регистрирах още 5 кода на Милка и познайте-не печеля  Laughing
Но нещо ми направи впечатление при печелившите лаптопи.Много от номерата са с едни и същи цифри.Не зная как да го обясня но например единият номер е 08995114,а следващия 08995115.08995116...Тези си ги измислих в момента,че затворих страницата на Милка,но ми е много съмнително...

Доста е съмнително това!

# 521
Току що спечелих раница.... с една опаковка само
Искам лаптоп!

# 522
В играта на Милка подреждат номерата от най - малката цифра, към най - голямата, затова изглеждат така  Wink А не по последователността на печалбата.

# 523
  • при късмета
И аз съм взимала опаковки и капачки от улицата. Моя мъж казва, че вече с клошарите по кофите ще започна да се конкурирам  hahaha
И билет от лотарията съм намирала и печелеше 8лв. Беше Кеш Х 10 и печеливша цифра нямаше, а печелившото беше символа "Х2" и сигурно затова не са му обърнали внимание.

# 524
Като ви чета и се чудя на себе си - всеки ден минавам покрай няколко места, където нощем изглежда стават купони и има разхвърляни бутилки от кола с капачки за Спаркса, обаче мен ме е срам да ги взема... Затова пък ако намеря дребни стотинки или нещо от този род си го прибирам - нали е късметче... Наскоро намерих половин сребърна обеца...

Общи условия

Активация на акаунт