Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 195
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • у нас
По кое време регистрирате опаковките от Троя и Споко и имате награда? Снощи поредна нощ ставам да регистрирам, ама нищо не ми се пада. Ни термочаша, ни кутия с вафли.
Колко опаковки вафли сте регистрирали досега?

# 616
Термочашата я спечелих между 19 и 20 часа, а кутията вафли в 2 през нощта.

# 617
Queens в колко часа теглят?

# 618
  • Сандански
Queens в колко часа теглят?
Различно, но винаги около 16:00 ги побликуват

# 619
# 620
  • Габрово
Похвал! Спечелих стелки Scholl от играта на DM, за която дори бях забравила.  Grinning

# 621
  • Nesebar
да се оплача спаркса не ми дава бонус за постоянство  от няколко дена натисках изход няколко пъти но без резултат

# 622
Похвал! Спечелих стелки Scholl от играта на DM, за която дори бях забравила.  Grinning
От фейбук играта или от сайта? Че съм играла и на двете места, ама във фб пак не печеля  Cry

# 623
  • Габрово
От фейбук играта или от сайта? Че съм играла и на двете места, ама във фб пак не печеля  Cry
От сайта. Пратиха мейл преди малко. Не виждам да са качили списък с печеливши.  Simple Smile

# 624
  • София
Има печеливши на Куинс!

# 625
Печеля пуф от Куинс!  Grinning С този от Милка ми стават два - повече наистина не ми трябват  Laughing

# 626
  • у нас
В Куинса ме няма също. Гледам, че остават само още две тегления. Чудя се изобщо дали да участвам. Thinking

Честито на спечелилите!  bouquet

# 627
Здравейте, тези които спечелихте от тук билети за Маша и мечокът имате ли вече съобщения...аз нямам

# 628
# 629
Еееее, стига вече де, пак никъде ме няма! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт