Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 212
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Току що влизам в сайта на Билка - обявили са печелившите за 07.11 и хоп - и там ме има. Печеля 50 лева  Simple Smile Въобще не очаквах, регистрирах само един код в събота  Laughing
Успех на всички.
Някой друг да е сред печелившите, че нямам имейл още  Thinking
Гледам в условията, че наградата е с банков превод и ми искат ЕГН, трите имена, банкова сметка .....

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 18:05 от tooclose

# 646
Честито на всички. bouquet
Не печеля барбарон и май по-добре така, за да не ми хареса много и да не мога да си го взема.

Близка приятелка е спечелила Нутрибулет, обади ми се преди малко, много се радва, но е играла с доста кодове доколкото я разбрах.

# 647
Току що влизам в сайта на Билка - обявили са печелившите за 07.11 и хоп - и там ме има. Печеля 50 лева  Simple Smile Въобще не очаквах, регистрирах само един код в събота  Laughing
Успех на всички.
Някой друг да е сред печелившите, че нямам имейл още  Thinking
Гледам в условията, че наградата е с банков превод и ми искат ЕГН, трите имена, банкова сметка .....
Чак пък ЕГН за какво им е? То да преведеш по сметка мисля че не се изисква в банките newsm78 Трябват само 3 имена и номер на сметка Thinking

# 648
Видях и това в условията
Получаването на паричната награда следва да бъде декларирано с данъчна декларация в Данъчната служба във Вашия град.

# 649
 Joy
Такъв зор за 50 лв., пас. Stop

tooclose, прочети отново внимателно условията и ако трябва се свържи с тях. Peace
Прекалено много неща искат. За превод не е нужно ЕГН.

# 650
Да, заради това е ЕГН-то.
"Честито! Печелите  50 лв. с банков превод по дебитна карта, от промоцията на Bilka Dent! Mоля, отговорете на този е-майл с “reply” като изпратите трите си имена, ЕГН, адрес по регистрация на ЛК, лична банкова сметка (IBAN) за превод на наградата и  мобилен телефон за връзка с Вас. Личните данни са конфиденциални и по Закона за защита на личните данни не се преотстъпват на трети лица. Предоставянето им е  необходимо във връзка с издаването на Служебна бележка за получаване на парична награда, която удостоверява размера на наградата и това, че не дължите допълнителни данъци и такси. Получаването на паричната награда следва да бъде декларирано с данъчна декларация в Данъчната служба във Вашия град.”

Това е от условията. Аз имейл още нямам.

# 651
Игра е вярно, но да ми искат ЕГН няма как да стане.
Признавам си, че съм мнителна относно това. Peace

# 652
Влизам да се похваля с Philips Lumea  newsm44 newsm44 newsm44

# 653
Нищо от никъде - Национална лотария, Милка, Престиж, Куинс, мрън-мрън! #Cussing out

# 654
  • Пловдив

Честито !Със здраве да си го ползваш!
Аз имам от 8 месеца и съм възхитена:)
Почти нямам окосмяване вече:) Hug

# 655
  • Телиш/Плевен
Честито! Hug Страхотна награда! Heart Eyes

Честито и на останалите! Hug Нека е късметлийска седмицата! Flowers Four Leaf Clover

# 656
  • Сандански
Аааа тук има нещо тези филипс само на тебе дават награди преди freshbox сега Lumea (шегувам се) Честито!  bouquet

# 657
  • София
Тази игра уж беше до 20ти...  Thinking Иначе честито и от мен, страхотна награда!  bouquet

# 658

Честитооооооо!!!

хайде другия път и аз

# 659
  • при късмета
За парични награди, може да се иска ЕГН. Трябва да са сигурни, че дават парите на спечелилия. Няколко пъти куриер ми е искал лична карта, а понякога сам е записвал ЕГН и всички други данни от нея. За всички гифткарти, които съм печелила например. Както и за 100 лв. в брой от Морени. Куриера направи протокол, като записа всичко от личната карта, взе печелившите опаковки и каза, че е длъжен, защото дава пари. По същия начин, както ви дават паричен превод през куриерска фирма, взимат л.к. и сравняват всичко, макар и подателя да не е заявявал ЕГН.
Може от Билка да сравняват в банката ЕГНто за да са сигурни, че превеждат наградата на спечелилия, а не да им трябва за да го заявят при превода.
При това, по закон малолетни не могат да печелят парични награди, така, че и това може да е причина.

Общи условия

Активация на акаунт