Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 74 517
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Eat, pray, дебелей.

# 196
За щастие нашето семейство няма проблем с дебелеенето, даже напротив  Grinning

# 197
Спечелих кана Брита, ама като гледам цените на консумативите, не знам дали да се радвам или не.

# 198
  • Сандански
За 12 часа само 1 кана и 2 кутии мюсли (няма да регистрирам повече)

# 199
За щастие нашето семейство няма проблем с дебелеенето, даже напротив  Grinning
И аз така.

# 200
Регистрирах трети код на Мюсли - изписа ми, че участвам в томболата за Нутрибулет, но нямам имейл - това нормално ли е? Трябва ли да пиша на Престиж, да проверят дали съм включена, или при всички е така?

# 201
  • Сандански
Регистрирах трети код на Мюсли - изписа ми, че участвам в томболата за Нутрибулет, но нямам имейл - това нормално ли е? Трябва ли да пиша на Престиж, да проверят дали съм включена, или при всички е така?

Изпращат само за регистриран код, но за това, че участваш за нутрибулет не изпращат.

# 202
Би трябвало да получиш имейл, може да има някакво забавяне.
Аз регистрирах 2 кода и за двата получих съобщение. Днес ще взема още една кутия, за да ги направя 3, но трудно се намират.

Изпращат само за регистриран код, но за това, че участваш за нутрибулет не изпращат.

Да, но изписва колко кода остават за да може да се участва за голямата награда.

# 203
  • на североизток от Рая
 Аз няма да мрънкам, за да не досаждам, но да си кажа, че досега от кодовете с вафли, които са от 3-те вида вафли, нямам нито една награда. Поне кутия вафли да бях спечелила, ама... Ето, пак два кода от Троя регистрирах, нищо. Да не би наградите да са свършили?  Laughing Снощи взех два шоколада Милка. Не знам кога да ги регистрирам. Искам раница. Пуфа го харесвам, но такова голямо нещо не знам къде мога да сложа. За лаптоп не смея дори да мечтая.  Crazy

# 204
  • Сандански
Изпратих моят съученик за вафли и шоколади от фантастико с ваучерите човекът се шашна и чаши  беше взел  Joy Joy Joy

# 205
  • София
Можете ли да ми кажете като отидете във Фантастико какво точно и на кого казвате относно ваучерите, които даваха?
Днес ще ходя натам, но не знам как да процедирам  Grinning

# 206
Благодаря за отговорите. Мислех, че и с Мюслите е като при вафлите - там всеки път ми изпращат имейл, че участвам в седмичните томболи.

# 207
  • Сандански
Можете ли да ми кажете като отидете във Фантастико какво точно и на кого казвате относно ваучерите, които даваха?
Днес ще ходя натам, но не знам как да процедирам  Grinning
Ами аз не съм запознат, но за ваучер искат копие на текста от мейла на хартия (не приемат screenshot) за останалите награди не изискват копие на хартия (резултатът е от днес за разсадника)
ПП: Някой който няма да може да използва ваучера си може ли да ми го подари.

# 208
Днес ще ходя натам, но не знам как да процедирам  Grinning
Ами аз не съм запознат, но за ваучер искат копие на текста от мейла на хартия (не приемат screenshot) за останалите награди не изискват копие на хартия (резултатът е от днес за разсадника)

А в Разсадника дават ли повече от 1 награда на едно име и с един телефон, но с различен мейл?

# 209
Би трябвало да получиш имейл, може да има някакво забавяне.
Аз регистрирах 2 кода и за двата получих съобщение. Днес ще взема още една кутия, за да ги направя 3, но трудно се намират.

Да, но изписва колко кода остават за да може да се участва за голямата награда.

При 3-ти, 6-ти, 9-ти ... код не пращат мейл, защото трябва да ти напишат нещо като "регистрирай още 0 кода за да влезеш в томболата"

Общи условия

Активация на акаунт