"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 487
  • 791
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Доколкото знам, в операция си изключват телефоните. Какво изобщо прави в операционната телефон, вероятно гъмжащ от бацили и бактерии?
Лекарите са хора като всички други. Може ССФ да обсъжда Кант с колегите си, но повечето хора е нормално да дъвчем нещо сензационно или пикантно.
Шише в.... не е в реда на нещата, за целта си има пособия, които не се заклещват.

# 601
  • София
Уникална тъпотия е това Стилянова да лъже за бебето. Откъде им хрумна на сценаристите тази идиотия не знам.  ooooh! Аман от лъжене и мажене в тоз сериал.
Последната сцена между Кръстева и Камбуров бе силна. Ще му докарат един последен инфаркт на професора с тези драми, уфф.  Confused

от промото пък изведнъж Вили иска развод, поне каза, че било добре да се разведат. Ако буквално е така ще счупят тъпомера вече. Само допреди няколко епизода щеше да премести девет планини, за да задържи мъжа си, а сега хайде Пеци не ми требваш вече.  Shocked ooooh! Дори и да е било ей така само от женска злоба, да не го дава на друга жена пак не ми се връзва. И как така толкова бързо преодоля депресията и болестта следствие на публикациите в пресата, които пък изведнъж спряха и тя пак си е старата съскаща кобра.

# 602
Е, Вили сигурно е заформила някоя далавера с оня, за това ще се развежда

# 603
И как така толкова бързо преодоля депресията и болестта следствие на публикациите в пресата, които пък изведнъж спряха и тя пак си е старата съскаща кобра.
Пеци нали спомена, че и е изписал хапчета и да си ги пие, тя пък каза, че няма. Може те да са й помогнали за депресията и сега, като ги е спряла да се оправя. 

# 604
  • Варна
Всъщност хирурзите редовно си говорят по телефона по време на операция. Имам доста клиенти лекари и често ми е случвало да им звънна и да ми кажат: "В момента оперирам" и се чува машината за сърдечния ритъм...

# 605
  • Луната ни пази
Стилиянова лъже, защото я е страх за детето. Тя много добре си спомни, че Захариева я остави да умре, естествено е да не иска тя да знае, че детето е ок. Не е толкова недомислено, все пак тя заради това се скри.

# 606
  • София
Стилиянова лъже, защото я е страх за детето. Тя много добре си спомни, че Захариева я остави да умре, естествено е да не иска тя да знае, че детето е ок. Не е толкова недомислено, все пак тя заради това се скри.
Има логика, но тогава да беше предупредила Пеци да си трае. И отново - свършиха се болниците, та трябва да довършва специализацията именно в Св. Кирил.
Ако Вили е толкова оправна и умна - ще намери един полицай или служител в ГРАО, който веднага може да провери за бебето на Стилянова.

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 12:48 от Cuckoo

# 607
И въобще и тя, и Калинко - влизат и си почват работа все едно нищо не е било?! Няма ли някакви назначавания, процедури?

# 608
  • Пловдив
И въобще и тя, и Калинко - влизат и си почват работа все едно нищо не е било?! Няма ли някакви назначавания, процедури?
Е...в Св.Кирил няма Laughing Там всичко могат!
И снощи каква реклама спретнаха на онова з ставите на Жениту и болницата в Ст.Загора Rolling Eyes

# 609
Прекаляват с продуктовото позициониране и става мега достадно  ooooh!
То не бяха вагинални таблетки, анги-септ, сега и бестифлекс с колаген за здрави стави. По-достоверно щеше да е ако Генадиева рекламираше нещо за оросяване на мозъка!

Скоро очаквам да включат във филма Силвия Лулчева и Албена Павлова. Явно си имат едни оборотни артисти и ги пробутват във всеки филм  Tired

# 610
Често има реклами на някакви лекарства.

# 611
Прекаляват с продуктовото позициониране и става мега достадно  ooooh!
То не бяха вагинални таблетки, анги-септ, сега и бестифлекс с колаген за здрави стави. По-достоверно щеше да е ако Генадиева рекламираше нещо за оросяване на мозъка!

Скоро очаквам да включат във филма Силвия Лулчева и Албена Павлова. Явно си имат едни оборотни артисти и ги пробутват във всеки филм  Tired

Може и Л.Нейков, Хр.Гърбов и Р.Мъйнов да включат.Така ще заприлича на Смешно отделение.

# 612
  • Пловдив
Все се каня да питам...дали ви прави впечатление кабинета на педиатрите Rolling Eyes Един тъпен и тесен коридор.Ни прозорец,нито място да се разминеш...

# 613
  • Бургас
Предпочитам да включат всички изброени артисти, но да махнат Ернестина. Не я дишам направо. Все се надявах, че ще е краткотраен персонаж, но .... Sick
Виолета наистина беше много красива.
Това с прасковите беше уникална глупост.
И проблемите с бременността на Биляна започват да ми идват в повече. Не за друго, а защото реакциите и нейните и на Сашо са ужасно зле изиграни.

# 614
Много беше глупаво това с Ернестина, и отношението й беше ужасно.
Покрай детето не можах да разбера добре, но се оказа, че Наталия не е знаела, че има по-малка сестра, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт