"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 491
  • 791
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Четох, че довечера в епизода ще има майка и момиченце с Даун, които всъщност играят себе си. От тази гледна точка им прощавам всички недомислия в сценария относно този случай.

# 406
Каква беше историята на Наталия? Имаше нещо в миналото и , от което се стремеше да избяга. Някой помни ли? Появяването на майка и ми припомни това.

# 407
  • Русе
Наталия всъщност не е учила за ПР. Калин разбра, но я прикри. Беше се появил един тип от миналото и', който я е карал да краде лекарства и консумативи. Калин я спаси тогава от него, като същи рицар на бял кон. Нещо такова.

# 408
Благодаря.

# 409
  • София
Четох, че довечера в епизода ще има майка и момиченце с Даун, които всъщност играят себе си. От тази гледна точка им прощавам всички недомислия в сценария относно този случай.

вярно е, и те са чудесни наистина. Тони е една прекрасна жена, която прави много за правата на децата със синдром на Даун, и е искрена и мила.
Аз съм й тотален фен.
Тя самата казва във ФБ, че е щастлива да участва, защото иска да предаде правилното послание.

# 410
От сестринския канал...… Joy

# 411
  • София
Момент за реклама  bowuu

# 412
Генадиев: Ти какво правиш тука БЕ?  ooooh!

# 413
  • София
Някой може ли да каже смисъла на сцената на Калин с дядото?
Само това,че дядото звучеше съвсем естествено, на фона на декламациите на останалите.

# 414
  • Варна
Направо ме боде в сърцето този епизод Sad
Аз имах ужасяващ резултат на БХС и живях с тези притеснения в един период.

# 415
  • Тра-ла-ла
Един въпрос, че пропуснах няколко епизода. Бебето на Биляна наистина ли има Даун или тя си го въобрази?!

# 416
Това с Камбуров също съм го гледала в Анатомията...

# 417
  • София
Един въпрос, че пропуснах няколко епизода. Бебето на Биляна наистина ли има Даун или тя си го въобрази?!
Решиха,че може да има, защото бащата , оня пияницата, имал сестра с Даун.Нали той не му е роден баща, ама нали крият истината и не се знае.

# 418
  • София
Сега ще пребият Калин и познайте в коя болница ще го закарат?  Naughty

# 419
  • Тра-ла-ла
Решиха,че може да има, защото бащата , оня пияницата, имал сестра с Даун.Нали той не му е роден баща, ама нали крият истината и не се знае.
Мерси, значи се е психясала до степен да си вярва Peace

Общи условия

Активация на акаунт