"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 487
  • 791
  •   1
Отговори
# 660
Ернестина и Слабаков ги срещам доста често и ги харесвам много.
Изглеждат много добре за годините си, тя има страхотни крака, той също е симпатяга, но това което ме прави техен заклет фен е, че им личи колко много се обичат. Което е рядкост при известните.

# 661
  • Бургас
На мен ми изглеждат ужасно нечистоплътни и двамата. Направо понякога ми миришат от екрана.
Той неведнъж е казвал, че е против забраната за тютюнопушенето и не я спазва.
Гледах нея в ББ и после двамата в Черешката - ами гадеше ми се, никаква хигиена, непрекъснато пушене и надвикване.

# 662
Не разбирам защо разводнявате темата с размисли относно Слабакови. 
Каквито ще да са, какво общо имат с тая тема, освен, че Ернестина се появи в сериала? Това, че повечето от вас не я харесват, какво ни касае нас, които искаме да коментираме сериала?
Така или иначе, нейното участие е факт, приемете го и давайте напред, няма как да го промените с тоя хейт.  Peace

# 663
  • Бургас
Като не ви касае, не четете! Коментираме участник в сериала, не житието на Софроний.
Аз като се обсъжда тема, която не ме вълнува, прескачам и продължавам нататък.

# 664
Еее, хайде сега. Ернестина не е изрод, изобщо как може да се употребява тази дума  Sick
Ернестина със сигурност на времето е била красива жена, не че сега за годините си не е. Според мен обаче никога не е била актриса или поне това което аз разбирам за такава.

На млади години беше хубава, да.Във филма Петък вечер е много красива.Сега,все пак е доста над 50,как да изглежда.Иначе като актриса и аз не я харесвам.

# 665
В крайна сметка дали противната майка на Наталия ще и поиска някой орган ,за да спаси другото си дете ?

# 666
  • somewhere near the sea
На млади години беше хубава, да.Във филма Петък вечер е много красива.Сега,все пак е доста над 50,как да изглежда.Иначе като актриса и аз не я харесвам.
Тя е на 53 години, не е  "доста".

# 667
  • Ню Йорк

Малеееее, изглежда на повече  ooooh!

# 668

И 50 са достатъчно много, в такъв смисъл го писах, не бях сигурна дали е родена 1963 или 1962г.

Не мисля,че повечето жени над 50 изглеждат по-добре от нея.

# 669
  • There I was on a July morning
 Не мисля,че повечето жени над 50 изглеждат по-добре от нея.
За жена на 53 изглежда супер.   Peace

# 670
Аз ничия външност не обсъждам, тя не е толкова важна. За актьора е важна играта, присъствието на екрана/сцената. Ернестина играе много зле, много неестествено, с бездарието си ми е противна, в никакъв случай външно.

# 671
Интервю с Дария Симеонова
http://www.mila.bg/article/5498884

# 672
И аз мисля, че външността не прави актьора. Та, абстрахирайки се от външния вид, смятам, че Ернестина играе добре.
Изявите на въпросната дама във "Вип Брадър", "Черешката на тортата", /които не гледам/,  пушенето, отношенията й със Слабаков, не мисля, че касаят актьорската игра.

# 673
И аз мисля, че външността не прави актьора. Та, абстрахирайки се от външния вид, смятам, че Ернестина играе добре.
Изявите на въпросната дама във "Вип Брадър", "Черешката на тортата", /които не гледам/,  пушенето, отношенията й със Слабаков, не мисля, че касаят актьорската игра.
Аз визирам играта ѝ в "Столичани в повече" , "Мисия Лондон" , "Комиците" , не разни риалитита..... Не ми харесва, това е.
Все едно, де, ще преглътна неприятното ѝ присъствие в прекрасния сериал.  tooth tooth

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 20:50 от Ензим Бéндер

# 674
Аз визирам играта ѝ в "Столичани в повече" , "Мисия Лондон" , "Комиците" , не разни риалитита..... Не ми харесва, това е.
И аз там съм я гледала, допада ми като игра.  Wink
Риалитата ги споменаха възмутени съфорумки, които не са харесали поведението и там. Възможно е то да е било нелицеприятно, но за него нямам наблюдения и не коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт