Искам да кажа ... (93)

• 58 234
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Янтра, кои са тези сайтове? Наистина не се сещам какво имаш предвид.

# 691
  • Пловдив
Янтра, шофьора на таксито каза, че го будалкам, че имаш три деца  hahaha
И сервитьорката си помисли, че я будалкам, ма и показах снимки.

И изобщо - аз съм готова да показвам снимки където трябва и не трябва. Бармани и сервитьори са ми любими жертви.

# 692
Благодаря, момичета! Записвам си ги.
Алечка, само да попитам - кутийка мляко-  горе-долу колко? Тук са по 400 г кутиите  и пакет масло е 250 г.
Янче, май млякото е около 200, маслото 100 ама ще стане и с повече и с по-малко

# 693
  • Пловдив
Има фирми, които пращат камиони, обаче в камиона като има малко място и допълват. Нарича се "групаж", "групажен транспорт".

# 694
  • До морето
Кате, давай смело с рецептата  на Супичка.  Там няма празно, каквото и да съм правила- всичко става супер. Супичка е провадийче, като мен  Stop

# 695
Има фирми, които пращат камиони, обаче в камиона като има малко място и допълват. Нарича се "групаж", "групажен транспорт".
Ясно! Единият ми девер е тираджия и накарах съпруга ми да го пита дали има желание да съдейства, макар че той кара основно из Западна Европа и не идва към България.

# 696
  • някъде ... тук ...
Марипоса, майка ми е провадийче Simple Smile Мислех, че си от Варна.

# 697
  • До морето
Тц, 50% провадийче - 50% добричлийче, живеещо във Варна. Излишно е да казвам, че съм взела най-хубавото от двата края  Blush bowuu

# 698
  • Някъде там
Момичета току що ме снабдиха с две касетки райски ябълки.В суров вид ги ям само аз,някакви идеи какво мога да приготвя с тях? Rolling Eyes
Искам да кажа че госпожата на ансамбъла ме ядосва, разочарова и изумява за пореден път.Боли ме главата и от това че се ядосах ме заболя още повече.Децата имат концерт в едно село,който концерт е от 1.Тя ги искаше още в 10 да се съберат за да отиват с автобуса до там,в студеното време не виждам какво ще правят 3 часа там Rolling Eyes отвън,защото в това село няма къде да стоят на топло толкова време.Вечерта също ги иска на шествие и понеже имаме ангажимент,я помолиха да не ходят.Не можело,трябвало да са всички.И съм сигурна че половината няма да са,но на тях отказала,понеже като чуе че някой има ангажимент различен от танците се цупи.

# 699
  • В Космоса
Честит Ден на народните будители!

"Доволно вече що сте спали. Станете! Дойде бъдний ден…"

Петко Славейков 1886 г.

Скрит текст:
Помрачен ни е празника днес на нас. Роднина откъм мъжа ми си е отнела живота. Sad

# 700
Не знам дали е от мен проблема, но днес всички книги на издателство Сиела са с 50 % намаление.. исках да разгледам и да купя, но сайта не работи! Постоянно ми излиза грешка..  Tired

Акаша Sad Това е ужасно. Такива истории ги мисля после с дни.. и на Марипоса вчера, толкова тъжно ми става..

# 701
  • Телиш/Плевен
Не знам дали е от мен проблема, но днес всички книги на издателство Сиела са с 50 % намаление.. исках да разгледам и да купя, но сайта не работи! Постоянно ми излиза грешка..  Tired 
Досега почти винаги има проблем с този сайт в дните с такава промоция. При предишната едва успях да направя поръчка, но сега май изобщо няма да успея. Sad

Акаша, много съжалявам! Cry

# 702
  • дядовата ръкавичка
Ох, момичета, четири дни ме нямаше, изписали сте света  Simple Smile

Толкова хубаво пишеш, Светалчо! Всеки път ме трогват историите ти. Напомняш ми на Изабел Алиенде.

Скрит текст:
И моята майчица е на родена на 29 октомври. Тази година "отпразнува" 70-ия си рожден ден в болница  Confused. Със сериозни сърдечни проблеми е, днес ще се решава какво предстои - операция, стенд... Много, много ми е притеснено. Аз ходих да се грижа за татко, който пък е с Паркинсон, на моменти е много безпомощен  Confused. Крайно време е да си ги вземем в Сф, имат нужда от грижи.  
В Плевен съм родена и израсла, от 30 години живея в София. Вчера се прибирах 1.5ч. от Плевен до входа на Сф и после още толкова висях в задръствания, за да стигна до вкъщи. С огромно удоволствие бих живяла в китен планински малък град.

# 703
  • Телиш/Плевен
Айяла, още една плевенчанка значи. Hug
Скрит текст:
Дано всичко бъде наред с майка ти! Praynig И споделям мнението ти, че може би е по-добре да са при вас родителите ти. Поне на мен така би ми било по-спокойно, иначе постоянно ще ги мисля. Sad

# 704
Ох, момичета, много ми е мъчно за нещата които сте писали. Айяла, бързо да минавате през това изпитание.

Общи условия

Активация на акаунт