Пазаруване от Amazon - тема №54

• 89 971
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
И аз се изкуших с Мулинекс робота, грил на тефал и покрай тях, ютия и сешоар взех.... не е сигурно дали всичко  ми е трябва, но може би е време за коледния дух за пазаруване  Hug
Съжалявам и аз за тиганите, мислех ги, но ако тръгна да ги поръчвам сигурно няма да са само те Peace
 Тази Rowenta за гладене също я загледах, но не ми е чак толкова любимо занимание, реших че само с ютия ще мина Simple Smile
Аз точно защото изобщо не обичам да гладя, особено ризи... Та ако си върши работата би било чудесно.

# 541
  • София
Аз също направих поръчка. Имам кафе машината.  Прави много хубаво кафе. Преди 2 години я купих от тук. Избрах я, защото обичам кафе в голяма чаша и това беше единственият модел, при който не ми се налага да пресипвам. Поръчах една за приятелка.
Никой не обърна внимание на грила на Тефал. От много години имам подобен. Вече не се продава моя модел. На него правя освен всякакви сандвичи и кюфтета, пържоли, зеленчуци на скара.... Стават лесно, бързо и вкусно. Поръчах един, защото преди няколко дни съпруга гледаше, че вече се е наранило покритието на плочите.

# 542
  • БУРГАС
Неможе да се изтрие само едно ако имаш 2 неща. Аз така направих и ми се изтриха и 2,че станаха 6 неща и ми сложи автоматично доставка. Свързах се с чата, поръчах отделно 2 грила и се помолих да ми махне доставката. С 300 зора ми ги махна. Исках една 3 тигани ако някой пуска в Бургас.

# 543
  • Luxemburg
Някой беше писал, че е с прахосмукачка Дайсън. Търся повече инфо за модела им dc37c.
Имам същата и съм безумно доволна. Купих отделно турбо четка за да чистя килими, но според мен е излишна. Чистя плочки, естествен паркет, ламинат и килими Simple Smile Само се мие филтъра, прахосмукачката е много мощна.
От колко време я ползваш? Има ли промяна в работата й. Моята филипс след няколко години почна по-слабо да чисти, но след като изпера филтъра отново започва да смучи добре. Докато и на филтъра не му свърши времето.
Знаеш ли дали ги намалят и дали цената им пада под 300€? Все се чудя дали да не си купя филтър за старата, а нова да си взема робот. Само накрая да не стане така че и нова да трябва да вземам. Мерси много за инфото за турбо четката. Аз направо си я сложих в списъка ако ще се купува прахосмукачката. В момента ползвам такава четка и съм доволна.

# 544
Някой беше писал, че е с прахосмукачка Дайсън. Търся повече инфо за модела им dc37c.
Имам същата и съм безумно доволна. Купих отделно турбо четка за да чистя килими, но според мен е излишна. Чистя плочки, естествен паркет, ламинат и килими Simple Smile Само се мие филтъра, прахосмукачката е много мощна.
От колко време я ползваш? Има ли промяна в работата й. Моята филипс след няколко години почна по-слабо да чисти, но след като изпера филтъра отново започва да смучи добре. Докато и на филтъра не му свърши времето.
Знаеш ли дали ги намалят и дали цената им пада под 300€? Все се чудя дали да не си купя филтър за старата, а нова да си взема робот. Само накрая да не стане така че и нова да трябва да вземам. Мерси много за инфото за турбо четката. Аз направо си я сложих в списъка ако ще се купува прахосмукачката. В момента ползвам такава четка и съм доволна.

Поправям се, моят модел е 33, не 37, обърках ги. Вьела съм я за 230евро, ползвам я малко повече от половин година и не еиждам промяна в работата й. Като сложа турбо четката така смуче, че едвам я местя. Аз също се колебаех нова прахосмукачка или робот, но се спрях на мощна прахосмукачка.

# 545
  • гр. София
И аз се изкуших с Мулинекс робота, грил на тефал и покрай тях, ютия и сешоар взех.... не е сигурно дали всичко  ми е трябва, но може би е време за коледния дух за пазаруване  Hug
Съжалявам и аз за тиганите, мислех ги, но ако тръгна да ги поръчвам сигурно няма да са само те Peace
 Тази Rowenta за гладене също я загледах, но не ми е чак толкова любимо занимание, реших че само с ютия ще мина Simple Smile
Аз точно защото изобщо не обичам да гладя, особено ризи... Та ако си върши работата би било чудесно.

Аз затова го взех на Ровента уреда, този със стойката, защотот ми е писнало да гладя ризи, а пък в Амазона /май английския/ четох много добри отзиви.  Peace

Грилът на Тефал го загледах, но реших да не взимам. За нас вкуса на пържоли на скара си е незаменим и не ни е толкова вкусно, когато са на ел. скара.  Peace

Неможе да се изтрие само едно ако имаш 2 неща. Аз така направих и ми се изтриха и 2,че станаха 6 неща и ми сложи автоматично доставка. Свързах се с чата, поръчах отделно 2 грила и се помолих да ми махне доставката. С 300 зора ми ги махна. Исках една 3 тигани ако някой пуска в Бургас.

И аз искам едни 3 тигана, ама съм в София.

# 546
  • Варна
И аз не издържах  Mr. Green Пуснах набързо три отделни поръчки, че едното докато се появи, другото изчезне  ooooh! За хлебопекарната ме е яд, изтървах я. 

# 547
Мен ме е срам да си призная какво купих. Сериозен бъг ще да е това. Много ми е интересно какво ще се случи. Пуснах
уред за мляко,
фритюрник,
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 09L5UKBE&fc=1
чудото за гладене,
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 06WFY4H2&fc=1
ръчна прахосмукачка:
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … amp;ref=qd_ic_t_d
ютия:
http://es.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A1T0H7T3I3ZCX … ef=qd_all_eb_1_77

# 548
  • София
Сега, като заговорихте за тиганите и ги видях. Моля, ако някой от София пуска поръчка и има желание да ме включи с едни тигани  Hug Ако не - здраве да е. Няма да пускам още една поръчка.

# 549
  • Бургас
Имаш ги Wink

# 550
  • Luxemburg
Ей, човек да не вземе да излезе за една вечер и ето че изпуснал далаверата. Чудих се какво толкова сте писали през последните няколко часа, а то пак пуснали за 16€ "подаръци". Предния път исках да си взема тиганите индженио и ето че днес съм ги изпуснала. А уж бяха изчерпани и за 80€, а не за 16€. Също и кафе машината. Дано пак излезе. Айде да пуснат и червения кухненски робот  Laughing.
 Тази кафе машина е още 16€ и е налична http://es.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A1T0H7T3I3ZCX … ref=qd_all_eb_1_5.

# 551
  • БУРГАС
Имаш ги Wink

Мерси, много. И аз ги пуснах , но ще ги взема Simple Smile. Аз пуснах много ама много неща, с приятелки се комбинирвахме. Прахосмукачки от всички видове.

# 552
  • Sofia
За каква прахосмукачка става дума, истинска ли или за електронна метла?

# 553
  • БУРГАС
За каква прахосмукачка става дума, истинска ли или за електронна метла?
И метла и два вида истинска Simple Smile

# 554
За колко време пристигат поръчките от испанския ?  Заблудих се че това е блендер

http://es.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A1T0H7T3I3ZCX … ef=qd_all_eb_1_54   

и в бързината да не свърши някой артикул го поръчах .То било сокоизстисквачка  Embarassed

Сега ще се опитам да го откажа , чрез чата. Две сокоизстисквачки , какво ще ги правя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт