~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 3 ~

• 106 690
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен / София
Подругите преведоха снощния епизод на №. Party

https://yadi.sk/i/tIuhDBs-y3L9Q
като започнат Дръзките и красивите май ще мина само на гледане на превод.... Peace

# 121
Значи  #2gunfireчичката Халюк ако, ще и десет титли на професор да има ми е отврат, #Cussing out типично като другите членове на с-вото на Лорда. Crossing Arms
Единствено баба Исмет е в час, тя затова и си тръгна от срещата на високо равнище, doh че май и дойде в повечко този професор от Америка. ooooh!
Сонгюлката реагирва остро във фрага(не, че оправдавам първосигналността на действията й Stop и чак след това мисли), защото кой знае как за сетен път "великото с-во" на Онур smile3516 начело с чичака smile3515 се опитват да я унижат, и нея, и децата й. Crossing Arms
Дано поне двамцата се харесат Praynig  както ми се стори в магазина, че да мирясат накрая и лудите да спрат да лудуват, че в този сериал бол #Crazy от такива. ooooh!
Силно се надявам този път Ляле и Онур да не отстъпят крачки назад в отношенията си заради с-вата си или Пелинката, и сие, защото вече отношенията им не са на онова ниво, на което бяха когато се караха, и в Сряда, и в Петък заради тако, и вако.
Гости, като спомена превод да Ви питам, да не би да е спрян превода с бг субтитри на сериала, че 19 епизод не го намирам никъде!?!
Гледам други сериали се превеждат, а този се стопира, или може би аз не откривам епизода!? newsm78
Аз пък не гледам от-до, само избрани моменти, но от две, три седмици насам гледам онлайн и пълнежа няма как да го пропусна, затова, ще го гледам пак на запис както преди.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 17:39 от Neidjal

# 122
  • Плевен / София
Значи  #2gunfireчичката Халюк ако, ще и десет титли на професор да има ми е отврат, #Cussing out типично като другите членове на с-вото на Лорда. Crossing Arms
Единствено баба Исмет е в час, тя затова и си тръгна от срещата на високо равнище, doh че май и дойде в повечко този професор от Америка. ooooh!
Сонгюлката реагирва остро във фрага(не, че оправдавам първосигналността на действията й Stop и чак след това мисли), защото кой знае как за сетен път "великото с-во" на Онур smile3516 начело с чичака smile3515 се опитват да я унижат, и нея, и децата й. Crossing Arms
Дано поне двамцата се харесат Praynig  както ми се стори в магазина, че да мирясат накрая и лудите да спрат да лудуват, че в този сериал бол #Crazy от такива. ooooh!
Силно се надявам този път Ляле и Онур да не отстъпят крачки назад в отношенията си заради с-вата си или Пелинката, и сие, защото вече отношенията им не са на онова ниво, на което бяха когато се караха, и в Сряда, и в Петък заради тако, и вако.
Гости, като спомена превод да Ви питам, да не би да е спрян превода с бг субтитри на сериала, че 19 епизод не го намирам никъде!?!
Гледам други сериали се превеждат, а този се стопира, или може би аз не откривам епизода!? newsm78
Аз пък не гледам от-до, само избрани моменти, но от две, три седмици насам гледам онлайн и пълнежа няма как да го пропусна, затова, ще го гледам пак на запис както преди.
Наде, доколкото знам правят превод на български, но малко по бавно....но мен ме устройва....
качват го и в датата....

# 123
Здравейте! Много ми хареса песента, на която танцуваха Лале и Онур. Мисля, че се казва Sevgilim. Има ли я някъде преведена?

# 124
Здравейте! Много ми хареса песента, на която танцуваха Лале и Онур. Мисля, че се казва Sevgilim. Има ли я някъде преведена?
Да, има я в серията с руски субтитри, чийто линк публикувах.
Наистина е много смислена и е точно за двамата. Heart Eyes Heart Eyes

# 125

Добър вечер Hug

ВО въврви  с пълна сила.
Джансу май се взима в ръце и хич не се врйзва на Судето.

Керем е леко смутен от вече подчертано  елегантната  и красива Джансу и все по-дълго задържа влюбен поглед в нея.

Родителите на Керем отиват на интервю за работа  и то в къщата на Джансу май. newsm78

Интересен е и този епизод.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 21:28 от sebilMM

# 126
 Hug

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 22:17 от mery_poppins1

# 127
# 128
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
За съжаление, № 309 наистина тръгва надолу, темпото спада, интригата се превърна в стара дъвка, от която изчезна ароматът и сладостта. Този сериал печели най-много от химията между главните герои и как не им е ясно на авторите, че ако искат да се задържат, трябва да има повече общи сцени между Лале и Онур. И по-малко Куртулуш, Самет и други луди роднини. На тяхно място (на авторите) бих разкарала и Пелинсу от пейзажа, омръзна ми да я гледам - едно и също изражение на лицето 20 серии. Всъщност има две точно - едно лицемерно усмихнато и едно свирепо злобно. Дразнещо бездарна актриса.
А и фрагманът за следващата серия е много обезкуражаващ.

# 129
  • Плевен / София
За съжаление, № 309 наистина тръгва надолу, темпото спада, интригата се превърна в стара дъвка, от която изчезна ароматът и сладостта. Този сериал печели най-много от химията между главните герои и как не им е ясно на авторите, че ако искат да се задържат, трябва да има повече общи сцени между Лале и Онур. И по-малко Куртулуш, Самет и други луди роднини. На тяхно място (на авторите) бих разкарала и Пелинсу от пейзажа, омръзна ми да я гледам - едно и също изражение на лицето 20 серии. Всъщност има две точно - едно лицемерно усмихнато и едно свирепо злобно. Дразнещо бездарна актриса.
А и фрагманът за следващата серия е много обезкуражаващ.
newsm10 пак се върнахме в изходна позиция....до кога....все едно, ако се оженят и сериала ще свърши....е няма кой да чака една сватба 50 серии Joy Joy Joy
Светле Hug

# 130
е няма кой да чака една сватба 50 серии Joy Joy Joy

Ние чакахме в ашка 52 серии и я видяхме до отиването пред олтара и после чухме, че е имало развод още на другия ден  Laughing Laughing Laughing Laughing

На мен си ми харесва сериала. Тези пълнежи са нормални, при положение, че сериалът е 2 часа и половина  ooooh! Навсякъде е така  Peace

# 131
  • Плевен / София
е няма кой да чака една сватба 50 серии Joy Joy Joy

Ние чакахме в ашка 52 серии и я видяхме до отиването пред олтара и после чухме, че е имало развод още на другия ден  Laughing Laughing Laughing Laughing

На мен си ми харесва сериала
. Тези пълнежи са нормални, при положение, че сериалът е 2 часа и половина  ooooh! Навсякъде е така  Peace
хубав е ...спор няма....ма да не го отвеят новите сериали.... Whistling

# 132
Здравейте, момичета!
Летните сериали полека-лека си вървят към приключване май.
Двата ги преместиха в събота, а последната серия на 309 беше с толкова пълнеж, че ме хванаха братята #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И ако пак се развали тази сватба, ще се сринат бързичко. Все едно и също, и както е писала Светлето тази физиономия на Пелин Су-то вече дразни много. Но каквото-такова!
Дано да запазят поне Киралъка в петък и да не го разбозяват много.
Хубав ден, момичета! 

# 133
 wavey

Те по принцип всички техни сериали(разбира се, че има изключения) към двадесета серия започват за зациклят и се започва едно безумно въртене в кръг чак до втръсване, а после искат гледаемост, и рейтинги, ми няма да имат.
Да не говорим, че главните ги изкарват малоумни, никога нищо неразбиращи, а когато схванат случващото се около тях вече е прекалено късно, а пък злодеите ни ги представят от умни, по-умни Stop и в даден момент главните стават второстепенни, а второстепенните, и епизодичните главни. ooooh!
Добре, че е химията между Ляле и Онур, че отдаааавна да съм отсвирила сериала, даже нямаше и да го започна.
Хубавото е, че всеки зрител може сам да решава за себе си-да гледа онлайн, или на запис.
Относно предстоящата серия Бети каза на Пелинсу, че сватбата пак се отлага.....все едно и също. Crossing Arms
Допълвам се със снимки от 21 епизод.
Йълдъзката изглежда мега зле.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 14:51 от Neidjal

# 134
На мен 309 все още ми харесва, защото и другите образи са ми забавни.  Mr. Green Но наистина повечето екранно време трябва да е за Лале и Онур, а не обратното.  Peace За актрисата, която изпълнява Пелинсу, съм съгласна със Светлето. Hug

Рейтингът на ВО.  Hug Паднал е, вероятно и заради мача.  Peace Както и да е, от другата седмица са в събота и ще имат други конкуренти.  Peace Желая им успех! Praynig

Тотал

АВ и АВС

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт