~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 3 ~

• 108 231
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
 wavey
ВО го преместиха, защото на негово място започна излъчването на "Дръзки и Красиви" с Къванч и Туба.
SET

# 226

Харесвам ВО , защото проблемите които нищят са много съвреминни  в различните му измерения.

Изневяра, любов , вмешателство на семействата в решенията на децата за бъдещето си .

Харесвам го , защото кастинтът е невероятен....
Няма нито един ГГ който не си е на мястото---
Защото е приятен и няма убити, балници,затвори ,забрадки.

Стращничко си е на годините на Сурея да започнеш важна и сложна връзка с мачото Левент.
Нормално е да шикалкави Wink Laughing

# 227
Здравейте, момичета!
Изгледах ЛНРД с руския превод. Серията беше интересна, макар че накъртваше това желание на Мурат да наказва...  Интересно ми е какво ще измислят с майка му - тя явно е успяла жена. Ще има да подскача мащехата му.
Не се учудвам на по-високия рейтинг на сериала- снощната серия беше по вкуса на комшиите.

ВО-то ми харесва повече - всичко е много естествено и възможно да се случи в живота - и героите не са само добри или лоши. Чудно ми е ще се появи Джан в един момент- не съм чела нищо по форумите - няма  изявление, че участва в друг проект...

Продължавам с преведена серия на ВО-то....

# 228
Мисля си, че моментът на завръщането на Джан даже наближава, сега когато стават ясни тези работи с рушветите на баща му. А пък и ако не смятаха да го връщат тялото му щеше да бъде открито, а не така както ни бе представено.

# 229
Днес Озлем/Йълдъз е рожденичка.

По повод слуховете, че наближава финала на №, продуцента е написал,
Скрит текст:
че няма причина за безпокойство, а в следващ свой туит е споделил, че сватбата на сладурите, ще е скоро. Party

# 230
Мисля си, че моментът на завръщането на Джан даже наближава, сега когато стават ясни тези работи с рушветите на баща му. А пък и ако не смятаха да го връщат тялото му щеше да бъде открито, а не така както ни бе представено.
  То и името му върви в надписите.

# 231
И аз очаквам Джан да се окаже жив. Още от епизода, в който го обявиха за безследно изчезнал, си мисля, че може би не е умрял и ще се върне в даден момент. Thinking
И честит рожден ден на Йозлем, да е жива и здрава. party041

# 232
Привет и от мен Two Hearts
ВИСШЕ ОБЩЕСТВО ЕП.20 БГ.СУБ.

ВИСШЕ ОБЩЕСТВО ЕП.21 ТРЕЙЛЪР1 БГ.СУБ.
https://www.youtube.com/watch?v=atNsKpca1n0
ТОРЕНТА Е Р2РBG - не позволява публикуване на линк
и на профила ми в бокса.
Приятна вечер на всички. Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 233
http://no309.fragmanlarim.com/no-309-22-bolum-2-fragmani/  Как се излъгаха за 2 фраг на №309?

# 234
взе да им пада рейтинга и за това

# 235
Ужаааас, smile3511 Ляле наистина ли пометна, #Shocked или това е част от плана на влюбените за да вразумят откачените си майки!?!
Не съм гледала оригинала, но съм чела тук-там, че героинята в него помята, дано това не се случи  Praynigbishop newsm17с нашата Ляле.
Превода на рускините.
Скрит текст:
Лале: Вот потеряю сознание и от страха потери ребёнка смогу смягчить твою маму
Сонгюль: Ой, лучше бы я вообще не говорила
Йылдыз: Почему я так сделала, почему?
Онур: Я так понимаю они действительно сожалеют
Лале: Мне кажется все будет хорошо, если свести их в одном месте
Йылдыз: Добро пожаловать!
Сонгюль: Спасибо!
Лале: Ребёнок уже в школу пойдёт, мы может уже поженимся?!
Онур: Что мы будем делать?
Нюню: Ай моя красавица!
Лале: Пожалуйста, Ради Аллаха, не преувеличивай!
Лале: По шутке обманывали, а так мы никого не обманываем. Ни от меня, ни от папы ничего не будешь скрывать сынок? А если влюбишься, то следуй за своей любовью.
Лале: Ой, это что!? Онур, умоляю, сделай что-нибудь!
SET

# 236
# 237

Добро утро Hug

За мен лично е много добро утрото и затова причината е Гери Hug newsm51 с преведената 20-та
серия на ВО.

Очаквам още поне 7-8 епизода за толкова поне има материал без да се разводнят нищата.

# 238
  • Плевен / София
Надявам се всичко да е шега....защото Ляле вече я дават в доста напреднала бременност и за мен това няма да е аборт а живо раждане ooooh!

# 239
В озета не пишеше нещо стряскащо. Да се надяваме да няма такова.

Общи условия

Активация на акаунт