Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 112 161
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Обаждаш се на телефона посочен на сайта.
Благодаря 🤗☺

# 736
Аз не се притеснявам да кажа защо тря ва да се внимава. Като цяло и най- важното.... всички доктори в Щерев са прекрасни специалисти що се отнася до инвитро процедурите. Аз минах по този път, мои приятелки също, всички с успех, кой от първи път, кой от втори. Притесненията са ми по-скоро за проследяването след това.
Моят опит: Процедурите ми започнаха с Билчев, проверката на тръбите ми беше меко казано болезнена. Не искам да ви плаша, ни най-малко. Той ми каза, че болката е била понеже едната ми тръба е запушена и налягането води до „неприятното усещане”, а другата също не била цвете...примирих се, така или иначе сме по мъжки фактор. Със стимулацията нямах проблеми, с пункцията също, макар че според мен можеше да извади повече яйцеклетки. Трансферът беше ужас, неуспешен... след хиляди мъки, неговото заключение беше, че шийката ми е като на 13 г. момиче и ще отложим за пети ден с упойка. Така и стана, само че и тогава докторът не се е справил, та се налагало да викат доц. Тимева, която без проблем поставила бластоцистите. Нищо, казвам си, случва се. Продължаваме с ЧХГ 207, представете си радост, дори за близнаци....в последствие остана едничко. И така всичко си върви добре до 23гс, когато Билчев ми казва, че малко са ми понамалели водите и бебка е със стотина грама назад, но „то при нашите размери не се очаква да е голямо”, праща си ни спокойно с едни добавки вкъщи и ни вика пак след 20 дни!!! След въпросните дни получавам диагноза „тежка ретардация на плода”, никакви води, неразвиващ се мозък.... и свърших в Майчин дом с мъртво раждане. Там ми казаха, че бременността ми е „изтървана”, но няма какво да се направи. Едва се съвзехме, даже май още не съвсем. Даже до скоро си мислех, че може би аз съм сбъркала някъде, нещо съм пропуснала. Отидох при д-р Сигридов, а той вече тотално ме срина с думите, че според него, бебето е започнало да умира още 8-13 седмица, че това което имам като проследяване въобще не отговаря на действителността.
Момичета, извинявам се за дългия пост. Целта ми не е да ви стресирам, а просто да ви кажа ВНИМАВАЙТЕ. Ако сте решили да се следите там, задължително и на второ мнение. И за фетална- само не при Билчев, защото и той прави. Чувала съм прекрасни неща за Чавеева.
Сега съм при Тимева, имам две снежинки и чакам за ЗЕТ, но пак нещо не съм доволна. Уж добри МБ и цито, а после гледам.... втора група и някакви левкоцити на МБ, а тя ми казва, супер било всичко.
Знае ли се, и аз не знам вече.
Мога да кажа, че мои приятелки вече имат бебчета благодарение на д-р Ганева, Юнакова и Тимева.

# 737
Zazameg, съжалявам за това което ти се е случило  Hug, но в моя коментар не визирах теб, а потребителката след теб, която е казала, че не е единствения, с който трябва да се внимава. Просто когато се генерализира е хубаво да се уточни и защо (всяка разказана история помага на следващите да си направят изводи за този или онзи), всеки си има своята лична причина, а и аз не защитавам никого.

# 738
  • sofia
Цветна снимка и на мен ми прави д-р Билчев и не ме боля изобщо.Бях се настроила ,че ще ме боли,но само внимавах да не падна от магарето Simple SmileТръбите са ми проходими като само едната е леко нагъната.С  мъжки фактор сме.

# 739
Забравих да напиша, че час преди цветната снимка пих един спазмалгон и половин час преди нея още един и не усетих болка. Преди това се консултирах с мой близък доктор.

# 740
Благодаря за споделения опит,момичета-надявам се всичко да мине бързо и по възможност безболезнено. 😊☺

# 741
Благодаря ви момичета...страхотни сте!На всички ,които им предстои ЦС надявам се са мине успешно и без проблем и на останалиге също желая в най-скоро време са гушкаме своите бебчета❤.Има ли такива,които са забременяли след ЦС?

# 742
  • София
Момичета, кой е по-добрият вариант за проверка на тръбите - цветна снимка или хидротубация?

# 743
Момичета, кой е по-добрият вариант за проверка на тръбите - цветна снимка или хидротубация?
Цветната снимка.

# 744
И за мен по-добрият вариант е цветната снимка. Ако има проблем може да се направи лапароскопия за окончателна диагноза. Мисля че и след двете манипулации има забременели, особено след лапароскопия.

# 745
Здравейте отново,записах си час при Билчев (проходимост на тръбите) само в сряда се провежда-тоест за идната седмица.Цикълът ми дойде в събота (до днес все още е съмсем леко зацапване,не и дошъл обилно)въпросът ми е - възможно ли и да е твърде късно?Ако броим дните със зацапването се пада на 12 ден,дано не съвпадне с овулацията Simple Smile Също така,без сексуални контакти този цикъл преди изследването,нали?

# 746
  • София
Първи ден на цикъла е този с кръв, не се броят кафяви зацапвания.Така , както го описваш, още не ти е дошло. Щом така дълго ти зацапва преди идване не е лошо да провериш прогестерон 7 дни след доказана О.

# 747
Благодаря,странно при Савова съм-тя знае за зацапванията ,нe ми и назначавала подобно изследване,(микробиология и фоликумитрия до момента)ще я попитам като се чуем след процедурата ☺

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 14:12 от Fireee

# 748
  • Пловдив
И при мен цикъла си почва със това стандартно зацапване, но при мен е 1 ден - 1 ден и нещо и след това си тръгва нормално. Да не си на противозачатъчни? Тогава е мн вероятно цикъла да е мн оскъден и само леко кафяво.

# 749
Не,бях до преди година и половина-след като ги спрях стана така - около 3 дни леко зацапване,после ден два нормално и спира. Simple Smile Иначе си е редовен.

Общи условия

Активация на акаунт