Ин витро център Стефанов - тема 6

• 67 261
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
Аз съм бивша пациентка на д-р Стефанов от Плевен с успешен първи опит. Затова и го препоръчвам  на мои близки с репродуктивни проблеми.  Имам приятелка от чужбина,  която сподели,  че намира трудности в комуникацията с доктора през негова служителка  (Яница) и през  рецепция- не вдигат телефона, затварят,  не връщат обаждане.  Бихте ли дали съвет, как най-успешно може да се свърже с доктора? Благодаря  предварително!

Аз съм имала проблем с обратната връзка. Станислава е пропускала да ми звънне, при поет ангажимент.
Проблемът си го решавам като звъня нахално през час и питам. Колкото и да е неприятно за момичето, което вдига телефона, аз си търся отговора на въпросът, който ме вълнува.
Благодаря  за  информацията.

# 346
  • Стара Загора
За болничните, личният лекар може да даде до 40 дни макс. болнични, като не може да са без прекъсване. Максимално 14 дни без прекъсване. Аз така вземах от него по 14,по 10, по 11 дни и веднъж 3 дни от пункцията до теста, като в промеждутъка ходех по 1 ден на работа. След това се записах на ЖК и гинеколога ме изпраща на ЛКК и от там ми дават по 30 дни болнични всеки месец. Имайте в предвид само че броят всички дни болнични и тези от личния лекар и от ЛКК и като станат 180 не могат да дават повече. При мен не достигат 41 дни до 45-дневния болничен преди раждане и ще трябва да се явявам на ТЕЛК. Стана много дълго, но се надявам да съм полезна на някой, тъй като аз нямах идея, че има ограничение за болничните.   
Успех на всички!

# 347
По повод на този естрофем доки ме караше 3 по 2 да взимам и лигавицата ставаше много бързо и презряваше. Донре,  че имаше момент когато изследвахме и прогестерона инак 1 ни опит бе неуспешен при Стефанов. Но не се отказвайте понякога нещата се получават от 2 път. Аз преднизолон пиех накрая по 1 хапче и пак се сдобих с гъби по гърлото от рода на кандида албиканс и нямам отърване,  но вече ще ги сборя и тях след като малкия е вече до мен. Успех и какво става смдругите бебета?

# 348
  • Димитровград
Аз в неделя бях на преглед при Инна Цонева, която живот и здраве ще ме изражда и да ме погледне на какво се дължи това зацапване. Каза че всичко е наред и даже за пръв път чух сърчицата и на двете бебчета. Изписа ми прегнил за спиране на кървенето, но не съм го поръчвала утре съм при Стефанов на преглед и ще поговорим с него дали да взимам нещо за кървенете. Тя Натали ми каза че е нормално и е най вероятно от хиперстимулацията и от разтягането на матката. Моля се на Бог всичко да е наред и да родя две живички и здравички бебчета Praynig Hug

# 349
Sladkishkata разбира се,  че ще ги родиш тези бебенца,  но понеже са 2 трябва да се пазиш двойно. Аз си слагах оргаметрил доста време и бях на прогестерон до края на бременността. Той пазел бременността на друго ниво. Мисля,  че имам и 2 инжекции прогестерон останали,  а спасявахме бебо в 6гс и вече кожаТо получих контракции в 8 месец.

# 350
Здравейте момичета предстой ми надраскване на лигавицата!Колко струва процедурата за да знам да се подготвя?четох от момичетата в групата че не е много болезнено,но дано не е че аз съм си доста страхлива и нивото ми на болка е много малко.Но знам че и това ще мине за добро!

# 351
  • Сливен
Цената е 100лв,трябва да си пила вода  и е за няма и 5 минути.

# 352
Здравейте момичета предстой ми надраскване на лигавицата!Колко струва процедурата за да знам да се подготвя?четох от момичетата в групата че не е много болезнено,но дано не е че аз съм си доста страхлива и нивото ми на болка е много малко.Но знам че и това ще мине за добро!

Не боли.. много. Все едно болезнен цикъл. Горе -долу така го усещах. Не е от най-приятните неща, но се преживява. Честно казано трансфера ми е по-неприятен като пероцедура. 100 лв. Трябва да ти се пишка, но като за трансфера  Mr. Green. Да ти е пълен мехура.

# 353
  • Димитровград
Днес д-р Стефанов каза: добре, че не си си взела тая инжекжия, защото наново щяхме да развием хиперстимулация. Аз му казах, че няма шанс да глътна хапче, което не ми го е изписал той. Така, че лежа и си чакам това зацапване да се махне. Иначе бебоците са добре. Доки каза че е много доволен от развитието на нещата...и така. Надявам се всичко да се нормализира като се настанят малките бебчета в матката ми Heart Eyes
Сега явно си правят още място и затова ми се получава това. Днес влязох в 8г.с и доки ме прати след 5 седмици да си правя ранен биохимичен скрининг, но с близнаци знам, че е по сложно...предполагам е безболезнено  #Crazy
Иначе доки прави, но само на едноплодна бременност на мен не може Sad но няма нищо аз питах Цонева и тя каза, че прави....вярвам че всичко ще е наред и Бог ще пази моите мъничета Praynig Hug Heart Eyes

# 354
  • Сливен
Сладка чудесно че с бебоците вс е наред докато лежах след операцията в болницата мн се радвах  като гледах тази докторка Цонева как в момента като излезе от операция захапваше телефона и връщаше обаждания на пациенти и се държеше мн мило с тях.
А аз днес звъннах за резултатите от МБ и хламидии сътветно се изолирва някаква бактерия (както винаги ) и хламидиите но и така не разбрах кой са ми в "сивата зона".Съответно няма как да отида до СтЗ за една рецепта нз дали въобще ще ми върнат обаждане ако не ще им пиша имейл рецептата да ми я пратят по мейла Simple Smile поне така се разбрахме с доктора или по куриер

# 355
Аз като ходих предния път и забравих да си взема изследванията. Пратих им емейл и до вечерта ми бяха пуснали всички изследвания на емейла.

# 356
Благодаря ви момичета за отговорите на бременните много късмет и вярвайте на др Цонева тя също е една от добрите лекари както и нашият Др Стефанов!

# 357
Днес д-р Стефанов каза: добре, че не си си взела тая инжекжия, защото наново щяхме да развием хиперстимулация. Аз му казах, че няма шанс да глътна хапче, което не ми го е изписал той. Така, че лежа и си чакам това зацапване да се махне. Иначе бебоците са добре. Доки каза че е много доволен от развитието на нещата...и така. Надявам се всичко да се нормализира като се настанят малките бебчета в матката ми Heart Eyes
Сега явно си правят още място и затова ми се получава това. Днес влязох в 8г.с и доки ме прати след 5 седмици да си правя ранен биохимичен скрининг, но с близнаци знам, че е по сложно...предполагам е безболезнено  #Crazy
Иначе доки прави, но само на едноплодна бременност на мен не може Sad но няма нищо аз питах Цонева и тя каза, че прави....вярвам че всичко ще е наред и Бог ще пази моите мъничета Praynig Hug Heart Eyes
чудех се как си сладка групата беше затихнала малко радвам се че всичко при теб е наред ще стискам палци бог напред ти след него

# 358
Сладка, вчера май те видях в клиниката към 12,30ч., говореше със Станислава. С дълга руса коса и бяла блуза по разговорът ви на тебе я направих.

# 359
  • Димитровград
Ами вчера бях там тогава. И бях с черно яке и бяла тениска с миньон отпред Blush Иначе да с руса коса съм и си говорих със Станислава. Седнах срещу Станислава където са тези металните и до мен имаше една руса жена с къдрава коса Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт