Ин витро център Стефанов - тема 6

• 67 264
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Сливен
Ета честита ви рожбичка да ви е жива и здрава.
Момичета знаете ли клиниката как ще почива по празниците.

# 376
Вчера чух да казват, че до 23 дек са на работа, ама след това как ще работят нямам идея.

# 377
  • Димитровград
Те ще напишат във фейс страницата им или на сайта на клиниката:)

# 378
Ета честито мила,  как сте? Бъдете здрави и дано има най щастливото детство и да радва мама и тати. Има страхотни размери не се притеснявай.

# 379
Ета честита ви рожбичка да ви е жива и здрава.
Момичета знаете ли клиниката как ще почива по празниците.
От 23.12-02.01. на 3.01 ще работят.
Честито на Ета  ,да ви е жива и здрава!
На Успелите честито ,а на тези в процедура успех и по Коледа всичко да се сбъдне bouquet bouquet bouquet

# 380
Момичета, здравейте! Днес ми е 6 ден от трансфер на два бластоциста. Моя мъж се разболя преди 3 дни- кашля много и има температура. И от снощи почнаха да ме свиват гърдите. Някой може ли да ми каже, какво да пия, аз си взех осциликокцинум и инфлуцил, но не знам по колко пъти на ден да ги вземам.

# 381
  • Димитровград
Осцилококцинума по три пъти на ден а инфлуцита по пет пъти на ден. Аз така ги вземах защото и аз се бях разболяла след трансфера. Ако имаш хрема може да си вземеш фотоназал спрей. Тези неща ми ги изписа Натали ембриоложката след като пита доки.

# 382
Много ти благодаря! А за кашлицата?

# 383
  • Димитровград
Тези трите са ти достатъчни. Аз за два дена бях 6+. Хрема, кашлица всичко си беше отишло.

# 384
  • Варна
Здравейте, момичета! Искам да се присъединя към групичката Simple Smile Съвсем скоро подадохме документи към фонда, имаме си номер и сега идва чакането. Знам, че ще е дълго... Ние сме с женски фактор.

# 385
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Искам да се присъединя към групичката Simple Smile Съвсем скоро подадохме документи към фонда, имаме си номер и сега идва чакането. Знам, че ще е дълго... Ние сме с женски фактор.

Успех, Буба, времето ще мине бързо, не се тревожи!  Hug

# 386
Добре дошла Буба  Hug. На първо време трябва да се въоръжите (ти и ТМ) с много търпение, а по-късно тук ще получиш много подкрепа и късмет за успешен финал. Сега почивайте, че като се почне ... ще луднеш Simple Smile Може да задаваш въпроси, ако нещо не ти е ясно или те притеснява Simple Smile
 bouquet bouquet bouquet

# 387
  • Варна
Благодаря Ви, със сигурност ще лудна..., аз каквато съм си шашната, дано само всички да е наред Simple Smile Ще питам, ако нещо ме вълнува, vermudche, благодаря ти за вниманието  bouquet 

# 388
момичета в петък съм на надраскване на лигавицата.дано всичко е наред и продължим напред!

# 389
  • Сливен
Ще бъде  не се притеснявай,това е най-бързата и лека процедура.Всичко ще бъде наред.

Общи условия

Активация на акаунт