Ин витро център Стефанов - тема 6

• 67 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, знаете ли с каква упойка доктора прави цветната снимка?

# 406
Ето ме и мен!
Имахме големи премеждия с близнаците, но все още държим фронта. Надявам се поне още малко да издържим .
Честити бебчета на Кристи и Етаа.
Лека бременност на бременните и много успешни процедури за останалите.

# 407
Бананче, дано да са зад гърба ви тези премеждия и да изгрее слънце над вас. Дано да потраят мъничетата още малко  Hug

# 408
  • Стара Загора
Бананче, стискам палци да изкарате безпроблемно, възможно по-близо до термин  Hug

# 409
  • Димитровград
Момичета вчера влязох в 10 г.с., но изведнъж прокървих мога да кажа обилно. Отидох при един лекар, който има ехограф и той ми каза, че по голения ембрион няма сърдечна дейност, а по малкия има. Не мога да се успокоя, направо ми е ужасно. Звъннах в клиниката и ако доки ми разреши днес да пътувам отивам при него да ме погледне. Моля се този да е сбъркал и всичко да е наред с малките ми близначета. Много ме е страх наистина.....толкова щастлива бях, а сега не знам какво ще се случи.

Доки ми разреши да пътувам и след 4 часа ще съм в клиниката.Сега като се погледнах от алено червена е станала едно тъмно кафяво почти черно, но съсиреци нямам. Моля ви стискайте палчета всичко да е наред....напрово ще откача от неизвестното.

BANANARAMA радвам се, че при вас всичко е наред. Дано за напред да продължава да е така Hug

# 410
  • Стара Загора
Момичета вчера влязох в 10 г.с., но изведнъж прокървих мога да кажа обилно. Отидох при един лекар, който има ехограф и той ми каза, че по голения ембрион няма сърдечна дейност, а по малкия има. Не мога да се успокоя, направо ми е ужасно. Звъннах в клиниката и ако доки ми разреши днес да пътувам отивам при него да ме погледне. Моля се този да е сбъркал и всичко да е наред с малките ми близначета. Много ме е страх наистина.....толкова щастлива бях, а сега не знам какво ще се случи.

Доки ми разреши да пътувам и след 4 часа ще съм в клиниката.Сега като се погледнах от алено червена е станала едно тъмно кафяво почти черно, но съсиреци нямам. Моля ви стискайте палчета всичко да е наред....напрово ще откача от неизвестното.

BANANARAMA радвам се, че при вас всичко е наред. Дано за напред да продължава да е така Hug
Сладката, надявам се да споделиш добри новини след прегледа при док. Стискам ти палци  Hug

# 411
Сладка стискам ти палци всичко ще е наред само бъди спокойна Praynig

# 412
  • Сливен
Сладка,дано всичко да е наред и другия доктор да е сгрешил.

# 413
Сладката,дано всичко е наред.Късмет.

# 414
Вчера и при мен мина надраскване на лигавицата болеше ме малко по време на процедурата после станах и веднага изпих едно но шпа и болката изчезна за 10 Мин и изобщо не ме е боляло.др ме вика Януари да почнем да пускаме хормони и ако всичко е наред да стартираме!

# 415
Сладка, дано всичко е минало добре и ни кажеш хубави новини Praynig Praynig Praynig Hug

# 416
  • Димитровград
Едното бебче съм го загубила, но второто за сега е добре. Обаче доки иска да ми влее Октагам 5гр. обаче никъде не мога да го намеря и чакам евентуално на доки доставчиците да го имат и за понеделник да ми го доставят да мога да го влея. Организма ми прави някакви антитела срещу бебетата и едното му е спряло сърчицето дано данамеря това лекарство и в понеделник да успея да си го влея.

# 417
  • Сливен
Сладка и банарама пожелавам ви всичко да се нареди със бебчета ви и да си ги гушката живи и здрави.Знам че е мн по трудно отколкото чакането след трансфер но бъдете силни и вярвайте.

# 418
Сладка питай доктора и отивай в Селена,  ако той им вярва ще е съгласен и там да ти го влеят. Важно е другото да оцелее до финала. Късмет и много сили на мама. Ти влива ли имунобор преди опита?

# 419
  • Димитровград
Нищо не съм вливала, защото доки каза, че няма нужда. Свързах се с него, но категорично забрани да ходя там, защото имал доста пациентки които ходили там за някви вливки и ги окалпазявали. Явно не ги вливат правилно.

Общи условия

Активация на акаунт