Ин витро център Стефанов - тема 6

• 67 270
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Димитровград
Благодаря за подкрепата момичета. Много ми е гадно и постоянно ми се реве. Сега ще почина 4 месеца след кюртажа и ще пробвам ЗЕТ имам замразени 5 бластоцисти. Искам да попитам обаче някоя минавала ли е през ЗЕТ и ако да какво представлява, какви лекарства се ползват и колко парички ви е излязло до края, защото доста я закъсахме и да знам колко трябва да заделя от тук от там?

# 451
Сладка на мен ми замразиха на две места по три ,за първия месец не платих нищо преди шест дена ми беше трансфера платих 200лв за размразяване, трите ми ги върнаха а другите три за 6 месеца 180лв за съхранение.

# 452
Благодаря за подкрепата момичета. Много ми е гадно и постоянно ми се реве. Сега ще почина 4 месеца след кюртажа и ще пробвам ЗЕТ имам замразени 5 бластоцисти. Искам да попитам обаче някоя минавала ли е през ЗЕТ и ако да какво представлява, какви лекарства се ползват и колко парички ви е излязло до края, защото доста я закъсахме и да знам колко трябва да заделя от тук от там?

Сладка, по МНОГО груби сметки си нагласи 1500 - 2000 лв.  (На мен приблизително толкова ми излезе). Най-добре изчакайте март - април , когато обявят новите общински пари и пак кандидатствайте по Общинския фонд. Така ще починат и яйчниците от стимулацията и хиперстимулацията, която си развила.
Разбивката не я помня с точност, но горе долу така изглежда:
*Размразяване, съхранение и трансфер - около 700 лв (основно зависи колко месеца се съхраняват)
* Витамини, минерали, добавки, али - бали - същите. Ама все пак попитай.
*Стимулацията е с естрофем, доста по-леко минава, но не помня точно схемата, нещо ми се врътка из главицата 3*1 за около седмица - две.  Една опаковка я смятай по 7-8 лв, 28 таблетки
*Вливане - 100 лв + Имуновенин 40 ампули 500-600 лв, ако изпише октагам 10 - честито, 1000 не ти мърдат.
* Ако реши да ти прави надраскване на лигавицата - още 100 лв
* Изследвания преди трансфера - там вече не помня колко сме дали, но доста от нашите бяха изтекли и повтаряхме с мъжа ми.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А аз нали се правя на тарикатка си ги пусках директно в лабораторията или което може по здр. каса, та спестих някакви мизерни 100-200 лв.
*Лекарства след трансфера - същите както при другия трансфер.

# 453
Sladkata съжалявам за случилото се,много е гадно ,още по-гадно е и като знаеш през какво си минал...Не е лесна на нас жените с проблемно забременяване,дано всичко мине по-бързо и по-успешно следващ път.Истината е че е нужно голямо търпение в нашия случай.
Аз днес бях на преглед,от началото на януари почвам витамини и т.н. и доктора каза че Февруари трябва да съм бременна,а дано всичко да мине по план.Успех на всички

# 454
sisi3323, колко сладко ми прозвуча "и доктора каза че Февруари трябва да съм бременна"  newsm10 Ами късмет и успех.

# 455
Щом е казал докторът така ще е! Момичета, стискайте ми палци, утре ми е тестът. Много ми е притеснено, умирам от страх!

# 456
Щом е казал докторът така ще е! Момичета, стискайте ми палци, утре ми е тестът. Много ми е притеснено, умирам от страх!
Късмет утре.Имаш стиснати палчета от мен.

# 457
Здравейте момичета, вчера се роди нашия прекрасен син Борис! 3160, 50 см с планово секцио, десет дни преди термин, защото не се обърна и си стоеше с дупето Simple Smile Миналата година беше най-тъжната ми Коледа след поредния неуспех, но просто е трябвало да имам повече търпение! Та пожелавам това чудо да дойде в домовете на всяка от вас!

Сладка, прегръщам те силно, горе главата, бъди силна и не губи надежда, мечтите се сбъдват!
Кексче много стиснати палчета за утре!

# 458
Салиии, да ви е жив и здрав, много да ви радва и да ви прави щастливи.

# 459
Сладка, много съжалявам за загубата ти. Почини си и напред.
Кексче, успех утре. Дано получиш нсй - хубавия коледен подарък. Ръся те с близнашки прашец/ без емотикон, че съм от тела/.
Сали, честито още веднъж. Hug

# 460
  • Димитровград
Благодаря за подкрепата момичета Hug и САЛИИИ честито бебче да ти е живо и здраво и само хубави моменти. И аз те прегръщам мила Hug Hug Hug
Аз ще почина 4 месеца и ЗЕТ живот и здраве да съберем парички Heart Eyes
КЕКСЧЕ успех на теста утре....чакаме да ни зарадваш Heart Eyes

# 461
  • Стара Загора
Кексче, успех утре на теста!
Сиси, и на мен доктора като говорихме че септември ще сме на море ми каза: "Тогава вече ще си бременна" и така и стана. Това беше най- хубавата ми почивка! Стискам палци и при теб думите му да са пророчески  Grinning
Сали още веднъж честито бебче  Hug

# 462
Честита рожба Сали, мн да ви радва тази малка душичка.  newsm44
Кексче стиснати палчета и от мен  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 463
Кексче утре д ни зарадваш!Сали честито и от мен да ви е жив и здрав малкия сладур!

# 464
Честито и от мен. Нека да расте здрав и много да радва мама и тате.. Hug
Успех на Кексчето на теста днес... baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт