Ин витро център Стефанов - тема 6

• 67 273
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Здравейте момичета! искам да се присъединя към групичката  Simple Smile това ще е вторият ни опит .Първия беше в Пловдив в  Ню Лаиф при Др Даскалов но неуспешно .Сега решихме да е при Др Стефанов.
Желая ти успех при док. Стефанов - той е страхотен!

# 436
И аз имам интралипид, но и октагам 5г.
В понеделник отивам да вливам интралипида, а другото като го издиря. Очаквам отговор от две места утре дано вторник да го има и да го влея.

Сладка, Октагам е по-пречистен от Имуновенина, док затова го препоръчва. НО и цената на Октагам е двойна. Защо не говориш с него да вземете Имуновенин? Него поне навсякъде го има.
.. казвам го в случай, че не си намерила варианта за доствака. А и в аптека ЦИТО държи налични количества Имуновенин на сносна цена, може направо днес да ги вземете  (ако имате парите разбира се, но там има и пос терминал, така че може и с карта да се плати в аптеката) и с едно идване да приключите всичко.

# 437
Момичета,докторът ми изписа Lactagyn и Gynexid за два месеца след цикъл,за регулиране на флората.Но не питах дали можем да продължим с опитите през този период или не е препоръчително,когато се използват глобули?Аз все си стоя с надеждата за чудото... Simple Smile

# 438
  • Димитровград
Благодаря ви момичета. Но вече е късно. Загубих и двете бебета и даже лежа след като ми направиха кюртаж(абразио). Явно този опит не е бил моя Cry Cry Cry

# 439
Ох, миличка, дръж се! Много е гадно всичко, което ни се случва, но и  след най- голямата буря изгрява слънце. Вярвам, че ще изгрее и на нашата улица. Трябва да изгрее! Сега ти желая бързо възстановяване и не се разстройвай, трябвало е да стане така! Оправи се и пробвай със замразените, ти беше и с хиперстимулация, може и това да се е отразило. И задължително вливки преди трансфера. Бъди силна!

# 440
Stella-87 - ние правихме с гумичка хаха за да се пазя, изборът е ваш какво и как Wink
Сладката, толкова много съжалявам Sad другия път не само ще успеете, ами ще има и щастлив-ревлив-бухкав малък вързоп (може и два да са), бъди силна  Hug  Hug  Hug

# 441
Сладката много съжалявам да прочета,че си изгубила и другото бебе.Бъди силна и вярвай,че ще успееш.

# 442
Сладка следващият път ще е твоя.Сега се отърси от всичкото напрежение и нова година нов късмет .пожелавам ти го от сърце.

# 443
Сладка, много съжалявам.  Не мога да си представя как се чувстваш, но вярвай, че съвсем скоро радостта от едно или две бебчета ще замести всичко лошо, преживяно до сега Hug

# 444
Сладка не знам какво да ти пиша толкова много съжалявам не се отчайвай доколкото си спомням имаше замразени като се почувстваш добре пак ще пробваш Hug

# 445
  • Стара Загора
Ох, момичета , много е труден пътя по които сме тръгнали. Сладката , прегръщам те.
Бананче , мислех те и се радвам за теб Simple Smile

# 446
  • Сливен
Сладката ,много ,много съжалявам.Прегръщам те силно и се моля да имаш силата да се справиш и когато се възстановиш да опитате пак.Не се отказвай.

# 447
  • Сливен
Сладка думите са излишни каквото и да ти кажа само ти си знаеш какво ти е и ще си го преживееш по твой си начин.Но вярвам че няма да се предаваш защото си една крачка напред в борбата и следващия път с доктора ще предприемете мерки да не се стига до това,а до щастлив финал.Вярвам че няма да се предадеш просто на някой хора им е писано да стане по трудния начин.
 Hug  Hug  Hug

# 448
Сладка времето лекува всичко някой ден като гушнем малките си бебенца ще се  върщаме назад с насмешка но сега е друдно никой не ни е обещал да е лесно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 449
  • Стара Загора
Сладката много съжалявам! Надявам се следващия път да е успешен опита до край и да гушнеш едно или две сладки бебчета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт