Ин витро център Стефанов - тема 6

• 67 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Сливен
Добро утро момичета вчера ни пусках хормоните и оп ТСХ-3.21 .На 22 ще ходим до клиниката моя мъж да си пуска изследвания а час за доктора имаме на 30.01.Доколкото знам ТСХ трябва да е под 2 за да се стартира опит доктора ли изписва за да го сваля или да се обърна към ендокринолог.
Сладка не се притеснявай знам че звучи банално но повярвай по коледа стават чудеса останалото ембрионче е борец и ще си остане в теб докрая.

# 421
  • Стара Загора
Добро утро момичета вчера ни пусках хормоните и оп ТСХ-3.21 .На 22 ще ходим до клиниката моя мъж да си пуска изследвания а час за доктора имаме на 30.01.Доколкото знам ТСХ трябва да е под 2 за да се стартира опит доктора ли изписва за да го сваля или да се обърна към ендокринолог.
Сладка не се притеснявай знам че звучи банално но повярвай по коледа стават чудеса останалото ембрионче е борец и ще си остане в теб докрая.
Моето ТСХ беше към 3,7 но го установихме много преди да започнем процедурата и доктора ме изпрати на ендокринолог ( при мен ТАТ и МАТ бяха доста високи), а след това когато се налагаше той ми коригираше дозата. Ако ще стартираш скоро по-добре се обади в клиниката, защото трябва все пак известно време за да се свали стойността на ТСХ. Може би той ще ти каже директно каква доза да започнеш от еутирокс или ел-тироксин. Успех!

# 422
  • Сливен
Благодаря ти надявам се февруари да стартирам .Освен сега на 22.12 като отидем в клиниката за изследвания на моят мъж да кажа за ТСХ-то и доктора да каже какво ще правим.Миналата години ТАТ и МАТ ми бяха добре.Но интересно ми стана преди година пусках Антимюлеров хормон и тогава беше 0.36,а вчера реших да го пусна и беше 1.28 странна работа.

# 423
Fair - изчакай до прегледа на ТМ и тогава помоли за бързо да се видиш с доктора, да може да ти изпише какво да пиеш. На мен ноември като си пусках хормоните ми изкочи ТСХ 3,13. Пих 1 месец Л-тироксин по 25 мг и нищо не се смъкна - 3,12 беше резултата ( а на повечето жени им повлиявала дозата и успявали да смъкнат). Сега на 8-ми декември бях на преглед и да се уговорим кога почваме и тогава ми вдигна дозата на 50 мг, сега края на месеца трябва да го изследвам пак (Дано е мръднал  Praynig ). Поне месец прием му трябва за да покаже резултат. Ще го смъкнеш, не се притеснявай за това Simple Smile

# 424
  • Димитровград
Момичета как мислите една вливка на октагам 5г. ще бъде ли достатъчна, защото втора не мога да си позволя?

# 425
Здравейте момичета,
 днеска ми е 5ти ден след ЗЕТ нямам никакво усещне туй чакане ми се видя най трудното .
Имам 6 броя декапептил ако някой има нужда мога да му ги изпратя .

# 426
Zvin4e, още малко остава, ще устискаш Simple Smile успех до като си направиш теста и накрая пожелавам да е положителен.
На мен ми дадоха 14 инжекции Декапептил за началото през януари, а по-късно какво ще ми дават нз. На теб как ти останаха (не си ли вземат обратно като останат, не ми е ясно  newsm78 Simple Smile )

# 427
  • Сливен
Да и аз така мисля на 22 да вляза на бързо стига доктора да ме преме без час че последно април месец като исках да вляза без час за 5 мин да го питам нещо не ме прие при наличие че нямаше нито един пациент в клиниката.Вермутче дано да си го смъкнала и да стартирваш.Че после и аз след теб хиххиихи.
Момичета някой пил ли е аглументин по принцип от 3 години все съм на антибиотик но тоз направо ми разказа играта.От както го пия имам болки в стомаха а снощи беше ад.Така ме болеше по същия начин когато бях с пертонита толкова силна болка нито мога да си опъна краката нито да ги свия днес вървя наведена защото като се опитам да се изправя мн ме боли.Чак операцията и таз прослувута дупка от дрена.А ми остават още три дни и не го пия 3х1 както доктора каза ,а 2х1 защото ми става още по зле

# 428
Vermud4e
Аз не съм по фонда сами се финансираме слагах си ги около 20 дена те са 7 броя в кутия по отделно опаковани на мен ми останаха 6 държа ги в хладилника досвидя ми да ги фърля ако ти трябват пиши ми на лични

# 429
Бананче и Сладката стискам палци бебета да си стоят на топло до термин.Моето ТСХ при започване на процедурата беше 3.69,доктора беше забравил да го изследваме.Доц.Русев остана изненадан,че съм забременяла с толкова високо ТСХ.Но явно всичко си е до организъм.

# 430
sladkatakaka1988 много съжалявам за случилото се, но горе главата, така е трябвало да стане, само се дръж! Важното сега е да си спокойна за да може на другото бебче да му е добре! Сега сигурно ще ти звучи тъпо, но бременност с близнаци си е трудна работа и в големите месеци е тежко и трудно. Пожелавам ти всичко да е наред от тук на татък  Hug Аз правих две вливки след положителния тест, но вливах интралипид, той не е толкова скъп, за октагам нищо не мога да кажа....
Zvin4e успех на теста!

# 431
  • Димитровград
И аз имам интралипид, но и октагам 5г.
В понеделник отивам да вливам интралипида, а другото като го издиря. Очаквам отговор от две места утре дано вторник да го има и да го влея.

# 432
Fair,  аз януари почвам със сигурност, дадоха ми листа с указания кои дни да бия инжекциите и т.н Simple Smile по дълъг протокол ме сложи

# 433
Сладката, съжалявам и аз за едното бебче, но всяко зло за добро. Както каза Сали, една бременност с близнаци е изключително рискова, казвам го вече от опит, макар че винаги съм го знаела много добре.
Феър, бързо да оправите тсх.
Звинче, късмет и на теб, още малко търпение.

# 434
Здравейте момичета! искам да се присъединя към групичката  Simple Smile това ще е вторият ни опит .Първия беше в Пловдив в  Ню Лаиф при Др Даскалов но неуспешно .Сега решихме да е при Др Стефанов.

Общи условия

Активация на акаунт